Kako rasti svoje Bitcoins za 20% godišnje na autopilotu | Bosnian.Lamareschale.org

Kako rasti svoje Bitcoins za 20% godišnje na autopilotu

Kako rasti svoje Bitcoins za 20% godišnje na autopilotu

U ovom postu ću vas naučiti kako da raste svoj Bitcoin za 20% svake godine na autopilotu.


Mnogi ljudi su dobili u Bitcoin kako bi neki profit. Ali, pošto je kurs nije nestabilna kao što je bio prije godinu dana postaje sve nekako teško zapravo profit od samo kupuju i držeći se za svoj Bitcoine.

Dobra vijest je da je zapravo još jedan način na koji možete da raste svoj Bitcoin na godišnjem, mjesečnom ili čak tjednoj bazi. To se zove peer to peer kreditiranja i to je u osnovi ideja kreditiranja neko Bitcoin i zamisli da ti vratiti uz kamatnu.

Od kreditnih metode su manje tradicionalne možete dobiti ludi vraća na njih. Na primjer, na 99Bitcoins smo trenutno investira naše Bitcoin po kamatnoj stopi od 9,3% za samo 2 mjeseca ulaganja. Nema šanse da mogao dobiti takav povratak bilo gdje drugdje na tržištu.

Ali, kao što znate sa velikim nagradama dolazi veliki rizik i nije tako lako naći te mogućnosti ulaganja.

Ali!

Ne boj se, to je upravo ono što ovaj video je za. Dakle, da mi da vam pokažem brzo tutorial o tome kako raste vaše Bitcoine.

Prvo idite na BTCJam.com. Ovo je sajt ćemo se kroz pozajmi naše Bitcoin. BTCJam je startup kompanija koja je osnovana 2012. Godine i specijalizirana za davala Bitcoin kredita.

Samo naprijed i prijavite se na sajt, neću više jer to je sve prilično standard. Ono što bih želio da odem je kako naći pravu ulaganja.

Kada ste prijavljeni, ako kliknete na "invest" vidjet ćete sve vrste investicija oglasa se pojavi. Ono što ja obično rade je kako im je "posto finansira" i tražiti investicije koje su skoro 100% finansira.

Sljedeća stvar koju radim je ispitati profil momak traži ulaganja, želim da vidim da je to stvarna osoba, da su njegove vjerodajnice su u redu i uglavnom da je već otplatio neke od svojih kredita u prošlosti. I ja tražim koliko dugo je bio član BTCJam, vodeći računa da on nije samo pridružiti prošle nedelje, ili nešto slično.

Nakon toga sam ispitati popis rejting i ugled dužnika. Želim da budem siguran da on ima pristojan rejting na svojoj listi i da nema negativnih komentara.

Konačno sam ići preko opis projekta i pobrinite se da ima smisla za mene. Takođe sam ispitati interakcije na ovom specifičnom popis da vidim kako aktivne ovo dužnik. Ja uglavnom tražim znake da je ta osoba mislila ovaj kredit putem i spremna je da podrži ga odgovarajući na opšte publici zajmodavaca.

Uzeti sam pogled na stvarne kamatne stope investicija tek nakon svega odjavi. Razlog je taj što je većina investicija će generirati visok prinos u svakom slučaju i to je mnogo važnije da izabere osobu koju pozajmljivanje novca na nego da biste filtrirali prema profit.

To je u osnovi to, sada sam spreman da svoju investiciju i biti plaćeni natrag sa kamatom.

Prije nego što se zaključiti samo želim da kažem još par stvari:

  • Molimo Vas da ovaj vodič sa zrnom soli i pobrinite se da sprovede svoju istraživanja, kao i. Ja nisam stručnjak investicija i sve što sam dijeljenje sa svojim ovdje u ovom videu se isključivo na osnovu ličnog iskustva.
  • Isto tako, nikada ne ulaže više nego što možete priuštiti da izgubite. Kada ulažete kroz BTCJam vi u osnovi daju svoj novac strancima, a sada obzira na to koliko dobro vaše istraživanje je, ponekad loše stvari se dešavaju. Zapamtite vaš novac je u opasnosti.
  • Posljednje, ali ne i najmanje važno, ako se odlučite da investiraju, pobrinite se da se širi svoj investicije na što više dobrih investicija koje možete naći. Na taj način, ako nešto krene naopako nećete imati sve svoje jaja u jednoj korpi.

Da sumiramo stvari, možete rasti vaše Bitcoin na neverovatan stopa koristi peer to peer kreditiranja, ali je važno da se oprez koji vas posuditi svoj Bitcoin u.

Ako se ova poruka pomogao te bih vam zahvalan to sviđa, tvituju o tome ili dijeljenje ga na Facebooku i vidimo se u sledećem.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Deflacija Dio 2: Da li je deficita Bitkominske cene dobra ili loša?

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner i još mnogo toga

Post Bitcoin

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Google, Yahoo Dodajte bitcoin cijene za finansijski indeks!

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Time Inc. prihvata Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales i još mnogo toga

Post Bitcoin

Zašto su Bitcoin Plate ključni za smanjenje volatilnosti cena

Post Bitcoin

PayPal servis Da biste počeli da prihvatate Bitcoins Via Coinbase

Post Bitcoin

Bitcoin Economics Size Block i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac