Brzi i prljavi saveti za kupovinu bitkoina sa GBP | Bosnian.Lamareschale.org

Brzi i prljavi saveti za kupovinu bitkoina sa GBP

Brzi i prljavi saveti za kupovinu bitkoina sa GBP

Žele da zarade na nekim Bitcoin sa svojim GBP (British Pound Sterling)? Ako je tako, mi smo pismeni ovom kratkom članku da ti pomogne. Postoji nekoliko različitih mogućnosti, pa ćemo predstaviti nekoliko najpopularnijih i najlakši način da se pretvoriti funti Bitcoine u.

GBP je jedan od najčešće korištenih i poštovana valuta u svijetu. Funta je postoji već stoljećima i za vrijeme vrhunca Britanskog carstva, to je bio jedan od najmoćnijih valuta u svijetu. Ikada čuli izreku "sunce ne postavlja na Britanskog carstva"? Dok je u jednom trenutku sunce nikada nije zalazilo na funtu bilo.

A sada, sunce nikada ne zalazi na Bitcoin. Iz Londona u Hong Kong i svugdje između, Bitcoin se pojavljuje kao glavna alternativa tradicionalnom valutama. U ovom trenutku, međutim, to može biti malo nezgodno da pretvoriti svoj novac u Bitcoin. Često, morate prebaciti novac sa bankovnog računa na razmjenu, a zatim kupiti svoj Bitcoine. Ovo može potrajati nekoliko dana da se završi.

Ne brinite, međutim, mi ćemo vam pokazati kako da sprovedu Bitcoin trgovanje, GBP u ruku!

Dobivanje Lokalni s lokalnim Bitcoins

Kada je u pitanju kupovina Bitcoin GBP, ili bilo kojoj drugoj valuti što se toga tiče, najbolja opcija je Local Bitcoins. Ovaj veliki sistem omogućava vam da podesite prodaje sa lokalnim korisnicima Bitcoin direktno kupiti Bitcoine. Naravno, kupuje u osoba može biti malo nezgodno jer uvijek postoji rizik da se prevario. Tu Lokalni Bitcoins dolazi jer će dati escrow za vas i prodavca.

Također ćete biti u mogućnosti vidjeti profil korisnika informacija i osigurati da osoba koju kupujete od ima dobru reputaciju među Bitcoin zajednice. Jednom kada ste pronašli pravo Bitcoin prodavatelja, to je samo pitanje trgovanja GBP za Bitcoin. Također možete koristiti Paypal, Western Union, i druge usluge plaćanja, ali generalno Lokalno Bitcoins se koristi za gotovinske transakcije.

Ukratko, prodavači će staviti Bitcoin u escrow. Nakon što ste predali svoj GBP, prodavac može zatim otpustite Bitcoine. I samo tako, morat ćete Bitcoine u ruku! Lokalni Bitcoins je odličan način za razmjenu novac za Bitcoin, kako bi bili sigurni da provjerite svoje usluge. I ne brini, naknade su minimalne!

Idi na Bitcoin ATM

Još jedna odlična opcija je da idu u Robocoin Bitcoin bankomat u Londonu. Jedan stroj se nalazi na 25 Boswell Street Holborn, London i da će vam omogućiti da brzo i jednostavno pretvoriti vaše GBP u Bitcoine. Do trenutka kada ste pročitali ovaj članak, može biti više!

Jednostavno ubacite vaš GBP u Robocon bankomat, a vi ćete dobiti štampani brzojav s niza brojeva na njemu. Ove brojke su vaši Bitcoine. Onda možete koristiti ovaj prijem za pristup svojim Bitcoin i prebaciti ih u novčanik. Cijeli transakcija traje samo nekoliko minuta. Možete kupiti cijeli Bitcoin ili manje porcije. Ako imate Bitcoin, također možete povući GBP!

Najbolje od svega, ne morate čak ni račun u banci ili brinuti uz muke transfera kupiti Bitcoine. Zaboravite čekajući dana na kraju da započnete u Bitcoin trgovanja. Uz Robocoin je bankomat, možete dobiti započeo u samo nekoliko trenutaka.

Dakle, ako ste u potrazi za gotovinu u GBP za Bitcoin, imate nekoliko različitih opcija. Savjetujemo vam da uvijek biti oprezni prilikom obavljanja bilo koju vrstu financijske transakcije. Dokle god ste oprezni, međutim, trebalo bi da imaju malo razloga za brigu.

Bitcoin Video Crash Course

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratko i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mogućnosti arbitraže bitkoina: Kratak vodič

Post Bitcoin

Bitcoin Price Update: US maršali ažuriraju Silk Road aukciju

Post Bitcoin

Kako napraviti 99,9% sigurnu bitkuin papirnu novčaniku

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoin Anonimno i bez ID-a

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: Kada su vijesti i nije bitno

Post Bitcoin

Evropska komisija nastavila je regulaciju bitkoina

Post Bitcoin

Kako digitalna valuta omogućiti poljoprivrednicima u Africi?

Post Bitcoin

3 Sigurna načina sigurnog skladištenja bitkoina

Post Bitcoin

Šta će se desiti kada se svi bitkoini miniraju?

Post Bitcoin

Anti-BTC Pokret - Rusija zabranjuje Bitcoin AGAIN!

Post Bitcoin

Izbor bićačkih fondacija: Jim Harper, Olivier Janssens, ili je to još važnije?

Post Bitcoin

Kupite Bitcoins sa Paypal-om - Korak po korak