Reddcoins ReddAPI je isključen Povlačite svoj RDD | Bosnian.Lamareschale.org

Reddcoins ReddAPI je isključen Povlačite svoj RDD

Reddcoins ReddAPI je isključen Povlačite svoj RDD

Već neko vrijeme, Coin Kratak je imala program koji nagrađuju korisnike sa 500 Reddcoins (RDD) za svoj prvi komentar na članak svaki dan. Ovo je program koji smo počeli davno, ubrzo nakon što je pokrenuta Coin Kratak...

Reddcoin Program Zaustavljanje - Molim te podići RDD

Dok je ovaj program nije nešto što se stvarno fokusirali na, ili reklamira jer je prvobitno implementiran, on je nastavio nesmetano.

Na žalost, to mora biti obustavljena za sada. Mi bi volio da nastavi sa korišćenjem Reddcoin da nagradi našim korisnicima, ali nedavni događaji doveli su ReddAPI najavljuju da narednog mjeseca će se gasi. Kao što je naš sistem koristi ReddAPI za rukovanje isplate nagrada i novčanike, mi ćemo morati redizajnirati da funkciju bez ReddAPI.

Jer ReddAPI se potpuno gasi, svi korisnici koji su stvorili račun sa nama treba da se povuče svoje RDD od svojih Coin Kratak račun. Nakon ReddAPI gasi, te račune više neće biti dostupne. Gašenje trebalo da dođe do 19. Februara, a Shane, tvorac ReddAPI, je objasnio zašto je on će obustaviti uslugu ovdje.

Odgovor Laudney u vezi s Reddcoin, Ltd

Obrazloženje ReddAPI gašenjem izgleda da se zasniva na neslaganja između Laudney i sebe, kao i neke druge incidente. Također, izgleda da bude nezadovoljan pravcu Reddcoin je razvojni tim se kreće. Prije nego što Najavljujući ugasiti, ReddAPI i zaprijetio da će "razotkriti" kompaniju kreirao Reddcoin tim, Reddcoin, Ltd, ako programeri nije istupe o tome sami.

Laudney, vodeći stručnjak za Reddcoin, odgovorio je na to objašnjavaju stvaranjem Reddcoin, Ltd, a to je funkcija, na Reddcointalk forumima:

Ja ću se dopre do Laudney, kao i Shane, koja je razvila ReddAPI, u pokušaju da se utvrdi šta se ovdje dogodilo. Pratio sam Reddcoin jer je osnivanja, pa su pisali o Reddcoin je POSV algoritmu, Reddcoin Socijalni Novčanik, i druge projekte. Čak i tako, ReddAPI gašenjem bio potpuno iznenađenje za mene. Međutim, na osnovu pravcu razvoja Reddcoin a traje, očekujem da dio razvoja će, efikasno, ukloniti potrebu za ReddAPI.

Tužno je vidjeti Shane ide, a ReddAPI je bio vrlo koristan servis, ali neslaganja kao što je to ponekad dogodi. Od čitanja ono što je napisano na sajtu ReddAPI-a, imam utisak da je jedan od najvećih problema je u vezi sa kako Shane su Reddcoin, a to je razvoj, vs kako Laudney su ga.

Poznato je već neko vrijeme da Laudney, i njegov tim, su vrlo ozbiljne o svom radu. To je jedna od stvari koja je dovela neke ljude da Reddcoin, kao profesionalizam je impresivna. S druge strane, Shane je talentovan developer sebe, ali čini se da rade na ReddAPI za zabavu (i vjerojatno da bi malo novca), kao i drugi, nepovezanih projekata. Ne postoji ništa loše u bilo koji od ovih pristupa, ali oni očito ne mesh zajedno jako dobro.

Čim Imam nove informacije o ovoj situaciji, zajedno sa komentarima sa obe strane, ili znati kada ćemo moći nastaviti našu RDD program, ja ću biti siguran da neka svi znaju.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Caricoin donosi Bitcoin na Karibe

Post Bitcoin

Kako digitalna valuta omogućiti poljoprivrednicima u Africi?

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a

Post Bitcoin

OECD: Bitcoin obećava, ali nikad ne može postati valuta

Post Bitcoin

Analiza: bitkoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitkoin je balon, nema planova za kratko prodavanje: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 14-20 septembar 2014

Post Bitcoin

Pravljenje novca od pokretanja Bitcoin slavine - Moja 45-dnevna lekcija

Post Bitcoin

Tamni novčanik Alfa 5 izdanje

Post Bitcoin

Fon protiv novca na Bitcoin Starter!

Post Bitcoin

Buducinova buducnost zavisi od vas