Top 10 Bitcoin slavine | Bosnian.Lamareschale.org

Top 10 Bitcoin slavine

Top 10 Bitcoin slavine

Postoji bezbroj Bitcoin slavine, ali kao i kod svega ostalog, nisu svi stvoreni jednaki. Zato ćemo slom 10 najboljih Bitcoin slavine tamo. Krajolik se stalno mijenja, tako da nećemo zvati ovoj listi sveobuhvatna ili konačan, ali vi vjerojatno nećete pogriješiti sa ovim slavine.

Trebalo bi da vas upozorim, međutim, da isplata variraju s obzirom prihoda ad šansu u određenim dobitke, i raznih drugih faktora. Kao takva, vaša zarada može razlikovati od zarade navedene u ovom postu.

1. Milli - Najbolji slavina oko :)

Tako da, mi smo malo pristran, ali Milli nudi neke od najvećih isplata na raspolaganju ne samo, te također dobiti staža bonuse i pristojan upućivanje komisije za dovođenje više korisnika. Milli također ima vrlo aktivnu podršku za komentare, gdje korisnici mogu da izraze svoje interese i dobiti direktnu podršku u roku od 24 sata.

2. Bitcoin Aliens: Zabavite se, zaraditi novac

Neki Bitcoin slavine nudimo vam priliku da zarade više na sat, ali Bitcoin strancima nudi jedan od proseka najviših plaća tamo, u prosjeku se isplatiti u više od 4.300 satoshis na sat. Još bolje, ne morate raditi ništa naporne zadatke, kao što je popunjavanje ankete. Umjesto toga, možete doći do ubiti stranaca i plaćen si za svaki kill. Bitcoin Vanzemaljci plaća za igranje igra, i jedan koji je zabavno da se pokrene.

3. Bonus Bitcoin

Ova web stranica je zapravo zbirka od oko 20 različitih Bitcoin slavine. Mnogi slavine prisiliti da čekati određeno vrijeme, recimo 10 ili 15 minuta, prije nego što ponavlja zadatak, ali sa ove stranice možete jednostavno preći na novu slavinu. Neki korisnici mogu zaraditi 40.000 ili više satoshis na sat, što ga čini jednim od najviših plaćanja slavine na webu!

4. BitcoinZebra

Jedan od najstarijih i najuglednijih slavine Bitcoin tamo. Dođete do "nahrani Zebra" svakih nekoliko minuta. Možete se obratiti na Faucetbox ili na Xapo novčanik. Tu je i vrlo velikodušan upućivanje programa za ovaj veteran slavina.

5. Bitcoinker

Ovo je bila neka vrsta twin slavina za BitcoinZebra, međutim, u posljednje vrijeme je promijenio nekoliko ruku, a sada je postao neka vrsta twin slavina za naš vrlo vlastiti Milli. Isplate su relativno visoke, upućivanje komisija je dobro, a vi dobiti staža bonusi za korišćenje slavinu dugoročno. Preporučuje.

6. Robot Coin: Postanite šampion, postati bogat

Zarada mudar, Robot Coin je malo teže da se plasiraju, ili preciznije, kvantificirati. To je zato što si plaćen za uništavanje robote. Kako napredujete, možete se boriti teže roboti. Ako ste uspjeli pobijediti najteže robot (što nije lak zadatak) ćete se isplaćuje 1.000.000 Satoshi. Da, dobro ste pročitali da je broj desno: 1 milion.

7. Wonderland Coin Feed stvorenja, hraniti vaš novčanik

Sa Wonderland Coin možete zaraditi i do 5.000 satoshis svakih dvadeset minuta. Trebalo bi da vas upozorim, međutim, da to predstavlja maksimum isplate, a ne garancija. U osnovi, vi hraniti digitalna stvorenja u zemlji čudesa i dobiti nagrade u zamjenu. Što više redovno vas nahrani stvorenja, više novca možete dobiti. Također se možete zaključati u nekim značajnim bonuse za upućivanje.

8. Moon Bitcoin: Out of this world isplate

Moon Bitcoin je jedan od najpoznatijih i poštuju Bitcoin slavine na World Wide Webu. Možete pogledati na oglase, kao i većina Bitcoin slavine, ali možete zaraditi onoliko koliko hiljada satoshis na sat. Kao što možete zamisliti, taj novac zaista mogu dodati tokom vremena. Još bolje, možete doći do odlučiti koliko često si isplaćuju, što znači da ne morate pustiti svoj novac sjesti na svojim računima.

9. Satoshi City- Pozlaćeni grad?

Ovo je još jedan site s visokim upućivanje bonus. Sa Satoshi Grad vi samo morati riješiti CAPTCHA tvrditi bitkoine (ili barem male komadiće bitkoine). Naravno, neki ljudi stvarno mrzim stvar captcha i radije hrani stvorenja ili ubiti stranaca, ali sa ove stranice možete dobiti čak 400 satoshis svakih deset minuta.

10. Satoshi Quiz: Stavi mozak na posao

A favorit Genijalci, Satoshi Kviz je nešto kao "Ko želi da bude milioner" u da ste dobili gotovinu novac za pravilno odgovara na pitanja. Postoji tajmer tako da ne možete koristiti Google, ili barem da morate biti jako brzo sa Google-a, ali ako ste tip osobe koja uživa kvizova i izazove znanja, svakako je potrebno dati ovo probati.

Završavajući Ostani u potrazi za mogućnostima

Bitcoin se stalno razvija. Možda neće biti topliji sektora u svijetu u ovom trenutku od Bitcoin ekonomija. Nesumnjivo, veliki novi Bitcoin slavine će se pojaviti u narednim sedmicama i mjesecima, pa budite sigurni da pripaziti otvoreni za njih i navratite kod nas za ažuriranja!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

BITCOINOVI CENE U STVARANJU Nakon turbulentnog meseca!

Post Bitcoin

Microsoft počinje da prihvata Bitcoin za digitalni sadržaj

Post Bitcoin

Kako prihvatiti Donacije Bitcoina na Vašem blogu

Post Bitcoin

Da li ste ikada od ovih 8 bitkoin trgovinskih ličnosti?

Post Bitcoin

Objašnjeni su pametni ugovori (za lutke)

Post Bitcoin

Nova Zelandija Bitcoin servis za bankomate se isključuje

Post Bitcoin

Dobijeno je zvanično žaljenje FTC-a protiv leptira

Post Bitcoin

Real Live Primer za Bitcoin trgovanje za vas da kopirate

Post Bitcoin

3 najbolja načina kupovine Bitcoin Cash (Bcash, BCH ili BCC)

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: plaćanja za Bitcoin za Newegg.ca, Apriva Partners sa GoCoin-om i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: GHash.io, Irak i FBI Aukcija

Post Bitcoin

Changelly review - The 1 Thing They Will not Tell You