Trgovački Bitcoin ugovor o diferenciji (CFDs) | Bosnian.Lamareschale.org

Trgovački Bitcoin ugovor o diferenciji (CFDs)

Trgovački Bitcoin ugovor o diferenciji (CFDs)

Futures su posebna vrsta investicijskih sredstava koje vam omogućavaju da investiraju u raznim roba. Od zlata goveda, i sve između, budućnosti proširiti polje dostupnih mogućnosti za ulaganja u gotovo bilo koju robu vrijednosti. Terminski su neophodni za postavljanje globalnih cijena važnih roba, kao što su ulje, i podršku složenim globalnim tržištima, kao što su tržišta za poljoprivredne proizvode.

Kada kupite Ethereum ili Bitcoin budućnosti, vi u osnovi potpisivanja ugovora za kupovinu nešto kasnije, na određenoj cijeni. Dakle, ako kupite na primjer Ethereum budućnost za 1.000 Ethereum token, vi zapravo kupujete ugovor za isporuku 1.000 Ethereum token, kad ugovor dolazi zbog. Većina trgovaca, međutim, prodati svoju budućnost ugovor prije nego što je u pitanju, zbog i tokena se isporučuju.

Jedan od načina trgovci mogu izbjeći fizički prihvatiti isporuku roba je kroz "Ugovor za razliku." U ovom slučaju, kupac i prodavac dogovore da plati nikakvu razliku jer su cijene rasti ili pad u gotovini, umjesto kroz isporuku fizičkih roba. Jedan Ethereum ili Bitcoin ugovor za razliku omogućava investitoru da iskoriste prednosti i rizike Bitcoin / Ethereum trgovanja bez potrebe da fizički vlasnik samog novčić.

Vratimo se na našu Ethereum primjer da vidimo kako to radi. Pretpostavimo da ste vrlo sigurni da će Ethereum cijene rasti u bliskoj budućnosti i žele da investiraju u Ethereum. E sad, možeš izaći i kupiti Ethereum, ali ponekad može biti vrlo složen proces, jer je sve to lako danas ne kupuju Ethereum.

Umjesto kupovine stvarnih Ethereum, ili čak budućnost koja bi zahtijevala budućnost isporuku Ethereum ste mogli kupiti ugovor za razliku (ili u kratkom CFD). U ovom aranžmanu, ti i prodavac ugovora za razliku neće pristati da se nastane svaki rast ili pad cijena u gotovini na dan ugovora, koji je datum koji je ugovor završava. Na primjer, možda ćete potpisati ugovor za razliku sa velikim trgovačka kompanija, kao što su Plus500for Ethereum na današnjem cijenama, sa ugovorom završava u 22:00 (jer su svi Ethereum trgovine na Plus500 moraju završiti do tada. U ovom slučaju, trenutna cijena volje Ethereum postavljanje vrijednosti da se trguje. U međuvremenu, vi ćete postaviti vrijeme ugovora, u ovom slučaju nekoliko sati u budućnost, a to je trenutak u kojem će biti nikakve razlike plaća ni kupac ili prodavac.

Ako vaš intuicija zbog rasta ili pada cijene Ethereum ispostavi da je u pravu, a cijene promijeniti kroz taj vremenski okvir, od vas će biti isplaćena razlika koju trgovačko poduzeće. S druge strane, ako je vaš intuicija ispostavi da je netačna i cijene ne idu onako kako ste očekivali, morat ćete platiti razliku, u ovom slučaju na trgovačko poduzeće. U određenom smislu, kupac i prodavac u suštini klade na to da li će cijene rasti ili pasti.

Ugovori za razlike ponuditi investitorima načina za zaraditi od promjena cijena Ethereum bez muke povezane sa direktno trgovanje Ethereum. Kao takav, ugovori za razlike su vrlo popularna među trgovcima i brojne različite brokerske firme. Takvih ugovora omogućiti investitorima da ostvaruju profit off mijenjanja uvjeta na globalnom tržištu kao raste ponude i potražnje i pada za različite robe.

Kliknite ovdje da provjerite Ethereum CFD trgovanje

Imajte na umu da kada trgovanje Ethereum CFD-svoj kapital u opasnosti. Trading Ethereum CFD-više pogodan za iskusne trgovce.

Bitcoin Video Crash Course

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratko i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin predaje libertarijanima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Legal? Pravni status Bitkoina po zemljama

Post Bitcoin

Bitcoin u Mainstream Part 1: Švajcarski Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Uzmi svoju besplatnu kopiju Moj prljavi mali bitkoin tajni

Post Bitcoin

Objašnjene tarife za Bitcoin - Da li je transakcija Bitcoina stvarno besplatna?

Post Bitcoin

Review: BitVisitor

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Opasnosti od rezervnog bankarskog sistema

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

PayCoin i Josh Garza pucaju dole

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: EFG-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama u nedelji u boji za kovani novac