Šta su Bitcoin slavine? | Bosnian.Lamareschale.org

Šta su Bitcoin slavine?

Šta su Bitcoin slavine?

Svijet Bitcoin je ispunjen mnogim terminima koji može izgledati zbunjujuće na prvi pogled. "Rudari", "blokove", "blok lanac" -to neupućene ovim uslovima može izgledati zbunjujuće na prvi pogled. Još jedan sve popularniji i važan alat je takozvani "Bitcoin slavina", koja je web stranica koja nagrađuje osobe sa bitkoine u zamjenu za obavljanje jednostavan zadatak.

Drugim riječima, korisnik je plaćen za završavanje određenu vrstu aktivnosti, kao što je potpisivanje za bilten, igranje igara, ili gledanje oglasa. Web stranice su odavno nudi gotovinu u zamjenu za obavljanje poslova i zadataka, ali uz Bitcoin plaćanje je brz, siguran, i omogućava obe strane da održe visok nivo autonomije.

Uostalom, ko želi podijeliti svoje važne financijske informacije, kao što je broj računa u banci i PayPal adresa, sa slučajnim strankama? Sa Bitcoin slavine dođete do biti plaćeni za svoj napore sve dok uživate u anonimnost i sigurnost Bitcoin sebe. Iz tog razloga sve veći broj web stranice su ditching gotovinu i kreditne kartice u zamjenu za Bitcoin.

Postoji mnogo različitih vrsta Bitcoin slavine. Neki slavine će vas nagraditi za obavljanje jednokratna aktivnost, kao što je pružanje svoju e-mail adresu. Mnogi slavine, međutim, će vas nagraditi za vaš stalni napori, kao što je igranje igre ili uzimanje anketama.

Bitcoin slavine: Oni će vam zaraditi nešto novca, ali neće plaćati hipoteku

Da razjasnimo nešto prije nego što kopati dublje u Bitcoin slavine: oni neće učiniti bogatim. Na isplate su uglavnom vrlo mali i oni su vezani za tržišnim stopama. Često, Bitcoin slavina će samo biti ti nekoliko centi u vrijednosti od satoshis. A Satoshi, usput, je najmanji trenutno koristi apoenu od Bitcoin i jednaka je 0.00000001 BTC.

Nadalje, još ste plaćeni, više ćeš morati raditi da zarade svoj satoshis. Ako ti samo pruža e-mail adresu, verovatno samo će dobiti malu količinu satoshis. Ako ste popunjavanjem dug i in-dubina istraživanja, verovatno ćete stajati da bi više.

Bez obzira na to, vi vjerojatno neće zaraditi ogromne količine novca kroz Bitcoin slavine, tako da ne ide samo još odvikavanje svoj dnevni posao. To se, rekao je, tokom vremena taj novac možete dodati i vi mogli naći sebe čineći ogromnu količinu dodatni novac bez potrebe da sve to mnogo posla.

Ne uvek da "rade" zaraditi Bitcoin

Jedan od načina kako bi se povećala svoj Bitcoin zaradu kroz slavine je pronaći aktivnosti koje ćeš učiniti u svakom slučaju. Drugim riječima, osvojite nagradu za biti ti. U nekim slučajevima, možete zapravo zaraditi Bitcoin za igranje igara u kojima ste ubiti stranaca i kakav god da je. Ako se dogodi da uživate u ove vrste igara, zašto ne igra onaj u kojem si plaćen? Naravno, da ćete morati provesti neko vrijeme gledajući reklame, ali Internet je ispunjen s oglasima, tako da barem ovaj put ćete biti plaćeni da ih gledamo.

Kada radite nešto što bi to u svakom slučaju, vi zapravo ne radi. Vi samo radite svoj stvar. Ove vrste Bitcoin slavine su nedvojbeno najbolji, čak i ako je isplata nije najbolji.

Na kraju krajeva, ako radite nešto što mi se radi, zarađuje malo više novca sigurno ne boli, zar ne? Na ovaj način, čak i ako ne zaradite ogromne sume novca off vaših napora, nećete biti gubljenje vremena, ali umjesto toga raditi nešto što bi to besplatno samo zato što ćete uživati.

Također, Bitcoin je dokazao da je jedan od najpouzdanijih investicija u svijetu, stalno dobija vrijednost. S obzirom na činjenicu da su ponuda i proizvodnja valute usko ograničena, Bitcoin je do sada dokazao da je jedan od najvećih investicija otporan inflacije u svijetu.

Ako ove godine zaraditi $ 100 u vrijednosti od bitkoine dolara kroz slavine, to bi vrlo lako mogao biti dalje niz liniju tisuću dolara ili više. Zahvaljujući tome, zarađivati ​​neki dodatni novac kroz Bitcoin slavina mogla ispasti vrlo mudra investicija vašeg vremena i truda.

Bitcoin Video Crash Course

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratko i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

OP-ED: neadekvatno proširenje BitLicense dokazuje napore Fondacije bez plodova

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je Nemoguće buduće platforme u delu 1

Post Bitcoin

Da li treba da investiram u Bitcoin u 2018? Evo 4 stvari koje morate znati

Post Bitcoin

Mt. Gox poverioci podnesu potraživanja sa Kraken-om, sajtovi se bore protiv Bitkoinske blokade u Rusiji i još mnogo toga

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anoniman? Evo kompletnog odgovora

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Milionera

Post Bitcoin

Šta će budućnost imati? Predviđanje cijena Bitcoin za 2016

Post Bitcoin

Kako platiti Bitcoin takse u Sjedinjenim Državama

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Rumunska bitkainska fondacija, Dominikanska populacija koja dobija bitkoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Dish satellite TV Da biste počeli da prihvatate Bitcoin do kraja septembra

Post Bitcoin

O Bitcoin slavinama