Danas je bilo sporo, ali evo šta treba očekivati tokom vikenda | Bosnian.Lamareschale.org

Danas je bilo sporo, ali evo šta treba očekivati tokom vikenda

Danas je bilo sporo, ali evo šta treba očekivati tokom vikenda

Zdravo svima,

Želeo sam da bi se osiguralo da imamo barem jedan post za danas, čak i ako mi se činilo da na neki drugi način tihi danas. Naša normalna tim pisaca su svi vezani rade na različitim projektima, ostali članovi tima su naporno radili na guranje naprijed, a ja sam završio posla sa mnogo više "posao" strani lokaliteta nego što bih se dopao. Međutim, ne bi trebalo biti isplata za ovaj na kraju! Evo šta gledati preko vikenda:

Pojednostavljenje stupanje na scenu procesa digitalnu valutu "Coin predstavnik"

Naša Coin predstavnik projecthas bila prilično uspješna do sada, a mi se pripremamo da ga na viši nivo. Mi često tweet o Ito našim sljedbenika, ili postaviti na različitim digitalnim subreddits valuti, i to je radio za fazu suđenja. Ova metoda je rezultiralo nekim spektakularnim predstavnika, i zanimljivim likovima. Neke su od poznate digitalne valute, a drugi od nepoznatih niše (vidi Tacocoin)!

Tokom vikenda ćemo izbaciti više očigledno proces za članove digitalnu valutu zajednice da postanu Coin Predstavnici, i daje više vidljivost za sve naše korisnike o samom projektu. Ovo će uključujući i ono što to znači biti "Coin predstavnika", i zašto više zajednice treba dalje postaviti najmanje jedan član koji će zastupati njihove coincommunity. Međutim, do tada, slobodno pogledajte neke od nedavnih članaka iz Potcoin, Myriadcoin, Litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT i Monerocommunities!

Novčić Kratak je Weekly Rekapitulacija, Govoreći o Sve Bitcoin i digitalnu valutu Vijesti iz prethodne sedmice

Kristi, koji su mnogi od vas u interakciji s preko našeg Twitter računa, je tweetovanjem kratko ponovimo članaka Coin Kratak je u proteklih nekoliko tjedana. Mislim da je to fantastična ideja, i želite da ga uzeti jedan korak dalje. Mi ćemo početi objavljivati ​​nedeljni ponovimo članka, koji ne samo da će rekapitulaciju događaja koje smo pisali, ali uključuju i mnoge druge relevantne priče koje se odnose na Bitcoinor druge digitalne valute.

Radujemo se susretu koji je objavio tek sutra, ili do nedjelje najkasnije. U budućnosti, mi ćemo pokušati postaviti određeni dan u tjednu na kojoj će objaviti ove preglede.

Novčić Kratak Zadnji Podcast, i hlače, od Evan i Sean

Evanand Sean

Naša dva redovna autora, su objavljivanje podcast već neko vrijeme sada. Oni su dobili veliku povratnu informaciju, a naši YouTube channelis počinje da pokupi pare (posebno nakon razgovora sa Erik Voorhees). Njihov najnoviji rad treba biti dostupna sutra. Također, tokom narednih sedmica, mi ćemo izdati niz dodatnih intervjua koje su sada službeno zakazan, a uskoro bi trebao biti snimljen.

Digital valuta Portfolio, doveo do vas Clay

Dok je većina od vas vjerojatno nemate pojma ko Clay je (i on izgleda mi se tako), ja ću van njega. On je moj suosnivač i razvoj strani Coin podnesku. On je sada rade na mnoštvo zanimljivih alata za duže vrijeme, a jedna od najkorisnijih se privodi kraju. Bez ulaženja u previše detalja, naša Coin Portfolio će ga učiniti mnogo lakše da prati sve svoje različite digitalne valute, a njihova ukupna vrednost, bez potrebe da nas vjerovati, ili bilo koje treće strane, sa vašim osobnim podacima, ili same kovanice.

Digitalni Valuta Takmičenje i Giveaways!

Mi smo planirali na hosting više takmičenja već neko vrijeme, kao što je naš originalni slogan contestwent izuzetno dobro. Dok mi ne može službeno početi takmičenje ili nagradnoj igri tokom vikenda, očekuje najava o tome šta će biti sljedeći takmičenje ili nagradnu igru, i kako da se pridruže u!

Bitcoin i digitalnu valutu Vijesti

Naravno, to je još uvijek naš osnovni cilj, a zajedno sa drugim događajima, najave, a nadogradnje ovdje najavljeno, očekujemo da vidimo dosta normalnog izvještaja, analiza, komentare i mišljenja pojavljuju. Opet, izvinjavamo se zbog nedostatka njima danas. Savršena oluja busywork, stvarnom životu, i druge smetnje dovesti do ovog dole dan.

Kao urednik, a jedan od suosnivača, ja preuzimam punu odgovornost za to. Trebao sam primijetio da u ranijoj trenutku u dan, kad sam još imao vremena da nešto o tome i pronašao način da se barem nekoliko članaka. Ja ću pobrinite se da budu oprezniji u budućnosti, i razraditi sistem za rukovanje ovu vrstu situacije, ukoliko se javljaju ponovo.

U svakom slučaju, nadam se da svi imaju prekrasan vikend! Ne zaboravite da provjerite na nas.

Vrlo poštovanjem,

Dustin O'Bryant

Suosnivač i urednik Coin Kratak

Povezane vijesti


Post Dogecoin

13 Preduzeća za koje se nadamo da će prihvatiti Bitcoin (lepo molim?)

Post Dogecoin

7 super ASIC Bitcoin rudara

Post Dogecoin

Treća Crypto Station CryptRadio lansira 1. oktobra

Post Dogecoin

11 odličnih Bitcoin reklama

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvataju Bitcoin

Post Dogecoin

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Iza slavine

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency Web lokacija širom sveta

Post Dogecoin

U toku je istraživanje SEC minera

Post Dogecoin

Zbirka 15 najboljih bitkoinskih karikatura

Post Dogecoin

Peercoin: niskoenergetski Bitcoin taster? Infografski

Post Dogecoin

Šta je sa Dogecoinom? Infografski