Ažuriranje novog lista o kovanom novcu: Velike izmene dolaze | Bosnian.Lamareschale.org

Ažuriranje novog lista o kovanom novcu: Velike izmene dolaze

Ažuriranje novog lista o kovanom novcu: Velike izmene dolaze

Zdravo svima,

Znam da su stvari bile spore oko ovdje u zadnje vrijeme, ali mi smo u procesu rada na neke vrlo velike stvari. Biti spremni za mnoge promjene u Coin podnesku u narednih nekoliko tjedana! Neki od vas su možda primijetili nekoliko koje smo već testira, ali oni su samo vrh ledenog brijega. Mi ćemo pružiti malo detalja sada, ali to je daleko od sveobuhvatna lista.

Site i protoka Redizajn

Dok smo radili na mnogim novim funkcijama, sekcije, alata, i stranice za neko vrijeme sada, mnogo toga je izgubljeno za većinu naših korisnika. Našu početnu stranicu ili članak stranica, ne napraviti sve što imamo u ponudi vrlo jasan, a to ponekad može biti teško pronaći upravo ono što tražite.

Site Navigation i novi Sidebar

Da bi se taj problem, počeli smo za implementaciju i testiranje novih navigaciju alata. Neki od vas su možda primijetili naranče strelicu u gornjem lijevom kutu ekrana. Klikom to, ili ovaj link, otvorit će popout sidebar sa više načina za navigaciju našim stranicama, uključujući sljedeće:

  kalendar za navigiranje Članci By Date

To je zahtjev koji smo imali od nekoliko korisnika nekog vremena, a čini se da je nešto popularan do sada. Ako želite da pregledate nedavne poruke, ovo je jednostavan način da se to uradi.

A Search Bar Traži za svaki izraz na Coin Kratak

Da, istina je. Nismo pružaju pretragu do sada. Nadali smo se da navigaciju lako dovoljno da bi bilo potrebno, ali kao mjesto i dalje raste, postalo je očigledno da postoje pouzdani. Ako želite tražiti bilo određenih pojmova na Coin podnesku pretragu je mjesto gdje treba ići.

A "pune" mapa Coin Kratak

Kažem "pune", jer ne direktno navesti sve naše Coin Stranice, jer će zatrpavaju stranice, ali to ipak pruža link na ovu listu. Isto tako, stranice koje još nisu spremne za javnost, ili zahtijevati da korisnik biti prijavljeni da ih koriste, nisu uključeni. Međutim, osim toga, trebalo bi da pronađete svaku stranicu, kategoriju, a članak dostupan na Coin podnesku.

Sadržaj za Coin Kratak Članci

Ovaj sidebar također sadrži Sadržaj za bilo koji članak koji trenutno gledate.

Ovaj novi sidebar nije savršen još, i još uvijek radimo na nekoliko drugih funkcija koje će biti dodan u to, kao i testiranje različite sheme boja, font veličine, stilova, i još mnogo toga. Molimo, slobodno nam ostavili komentar na dnu, ili e-mail nas na [email protected] ako imate prijedlog.

Stranice Redizajn i Beyond

Imamo planove da pruži kompletan remont na strukturu Coin podnesak, ali na način koji bi trebao osjećati poznato korisnicima koji se odluče da koriste naše trenutno dostupnih alata i informacija, dok pojednostavljenje način na koji i novi korisnici podjednako pristupe našoj sadržaj. U ovom trenutku, ne možemo dati previše detalja o tome, ali to će biti veliki napredak kada je završen!

Novčić Portfolio (Beta) i Dodatni Personalized alati

Ovo je spomenuto jednom ranije, ali naša Coin PortfolioBeta je u toku. To se može pristupiti preko popout sidebar, ili u padajućem izborniku računa u gornjem desnom uglu ekrana.

Kako Coin Portfolio radova

Naša Coin Portfolio omogućuje vam da ručno dodali javni ključ i ukupan iznos u raznim novčanike, a portfelj će pratiti pojedinca, a ukupna vrijednosti u smislu BTC i USD. U ovom trenutku, ovaj proces i dalje zahtijeva da ručno ažurirati bilo kakve promjene u iznosu od novca koji ste na bilo koji novčanik. Međutim, u bliskoj budućnosti, to će biti modifikovan kako bi se omogućilo automatsko ažuriranje za novčanike da nam želite pratiti.

Nažalost, to nije uvijek moguće sa kovanica koje su u online novčanik, ili zamjena, zbog, uglavnom, koristi hladnjače i konsolidacije sredstava od strane tih usluga. Jednom je na raspolaganju automatsko ažuriranje, naši korisnici će biti pružena mogućnost da izaberu automatsko ili ručno za svaki novčanik ušli, što omogućava maksimalnu iskoristivost.

Što je sljedeće?

Coin Portfolio je i dalje u to je ranim fazama. U ovom trenutnom trenutku ne može biti izuzetno korisno za svakog korisnika, pogotovo ako koristite samo nekoliko cryptocurrencies (ili samo jedan).

Međutim, to je samo prvi korak u mnogo većem paket alata koji će se prilagoditi za svakog korisnika koji bira da koriste naše usluge. Želimo da našim korisnicima na način da se zaista kopate u svoje financije, i odmah se o svakoj promjeni koja se događa. Imamo mnogo ideja o tome kako da se to postigne, a već rade na neke od njih, ali kao što sam već rekao, Coin Kratak je stvorena da bude vođena od strane zajednice, i napreduju na crowdsourcing. Ako postoje alati koji želite da vidite, povratne informacije želite da nam date, ili opšte sugestije, molimo ne ustručavajte se da nas obavijestite!

Coin Predstavnici and Community Driven sadržaj

Naša Coin predstavnik program je do sada bio uspješan, i dovelo u nekim visoko motivirani pripadnici različitih zajednica Digitial valute istupaju da predstavljaju svoju zajednicu i valute. Mi ćemo nastaviti da se krene naprijed sa tim programom, i dalje se pojednostavi proces stupanje na scenu za pojedince koji su zainteresovani da se pridruže.

Međutim, program Coin predstavnik je samo jedan dio naše posvećenosti pružanje pristupa kvalitetnih informacija koje pruža zajednica, za zajednicu. Pazi za novu najavu u bliskoj budućnosti o sistemu koji će biti manje pod našom kontrolom, i da će da se zabavite, angažovanje, a možda čak i profitabilan, za pojedince koji žele da pomognu drugima.

Mogućnosti za zapošljavanje

Tu je i "Posao" link u našem footer već, ali u ovom trenutku imamo neke konkretne kratkoročne i potencijalno dugoročno, treba. Ako se to odnosi na vas, a vi ste zainteresirani za rad s nama, molimo Vas da kontaktirate Coin Briefvia sve metode navedene.

Site Development / Dizajn

Gline radi odličan posao sa našim razvojem, ali bi volio da mu dostavi malo pomoći. Redizajn mi prolaze će zahtijevati puno rada, a ako imate iskustva sa HTML, PHP, CSS, UI / UX, grafički dizajn, ili drugih srodnih vještina, i želite da pomogne, javite nam.

Pisci / Autori

Novčić Kratak ima tim pisaca koji stvaraju veliki sadržaj, i vrlo su vješti u onome što rade. Međutim, mi smo uvijek u potrazi za novim, kvalitetne autore da rade sa nama. Ako imate iskustva u ovoj oblasti, i želite raditi s nama, pošaljite nam primjer vaše prošlosti rada, kao i bilo koji jedinstvene vještine, obrazovanje ili znanje koje posjeduju, kao i procjena koliko često možete pisati. Ako nemate primjere prethodno radno, pišite na 600+ riječ uzorak članak na pregled.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

8 Mind pada Bitcoin heists

Post Dogecoin

Ko je Satoshi Nakamoto? Infografski

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovarači

Post Dogecoin

Kako se Bitcoin koristi širom Azije

Post Dogecoin

Intervju: Čuvaj se na Bitkoin Megaphone

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političkih kandidata

Post Dogecoin

13 najaktivnijih Bitcoin sastanaka

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogućava finansiranje sadržaja na mreži

Post Dogecoin

21 super Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Peercoin: niskoenergetski Bitcoin taster? Infografski

Post Dogecoin

Drobljenje BTC China Infographic