U toku je istraživanje SEC minera | Bosnian.Lamareschale.org

U toku je istraživanje SEC minera

U toku je istraživanje SEC minera

UPDATE 08/18/15

Novčić Fire početni izvještavanja SEC istraga je javno potvrdio da je izdao javnu izjavu aktivnu istraga je u toku SEC.

U sklopu istrage, osoblje u Regionalni ured Bostonu SEC-a služio Garza sa sudski poziv zahtijeva njegovo svjedočenje u julu 2015. Godine nakon pristanka na nekoliko proširenja svog datum svjedočenja, Garza pojavio u prostorijama Komisije 12. Avgusta 2015. Godine, ali je odbio da daje nikakve suštinske iskaz. Aplikacija SEC-a traži nalog iz saveznog okružnog suda uvjerljivi Garza da svjedoči kao odgovor na sudski poziv. Sud odobrio nalog kojim aplikacije SEC-a 17. Avgusta 2015. Godine - SEC Izjava

Gospodin Garza brat Carlos ključni član "prodajnog tima" kompanije je sudski poziv od strane SEC-a i nije bio kooperativan sa agencijom. Svi detalji se mogu pročitati na CoinDeskor putem web SEC.gov.

Novčić od požara je bio u mogućnosti da isključivo potvrditi da je u toku "aktivan" istrage GAW rudara, Josh Garza, Paybase, Paycoin, i nekoliko drugih "operativnog imena" za gospodina Garza od strane Komisije za hartije od vrijednosti, Sjedinjene Američke Države.

Novčić od požara je dobila više od 1.000 stranica istrage datoteke sa potvrdio zaposlenik komisije koja također ima nacrt bomba potencijalnog utjerivanja parnica protiv kompanije. Dokumenti dati Coin Fire urednicima sadrže nekoliko stotina referenci na izbrisani forumu o kompaniji u vlasništvu-i-radi Hashtalk foruma, e-poštu od potencijalne žrtve prevare vrijednosnih papira, vijesti iz različitih web stranica, brojne objave na društvenim mrežama, zatvorenoj sudski poziv zahtijevaju IP povezan sa određenim računima na poznatom mjestu gdje su se upravlja Garza i potencijalnih čarapa lutke, i nekoliko storyboard iz video uploaded by Borbena kompanija koja advokati izvršenje ističu sadrže mnoge potvrda potencijala nedjela.

Dokumenata koje Coin Fire su sirovi istraga bilješke koji se koristi da odluči da li je utjerivanja protiv kompanije će se održati. Mnoge stvari u istrazi jakne su izvan standardnog djelokrug SEC istrage.

Komisija je biro vlade posvećene finansijskih prevara ili finansijskog kriminala, za razliku od prevare potrošača. Dok su dokumenti sadrže optužbe protiv kompanije iz potrošača pronevjera ili drugih potencijalnih prevara, jedini sekcije istaknute ili upućuje na drugim lokacijama ovog dokumenta sekcije koji sadrži pojedinosti o ponudi ilegalnih vrijednosnih papira.

Jedan od kamena temeljaca za istrage i nacrt za provođenje akcija odnosi se na tri izjave gospodina Garza je online da Komisija osjeća se kvalifikovali prodaje gospodina Garza kao ilegalni ponudu vrijednosnih papira. Advokati provođenje proveo nekoliko nedelja prikupljanje podataka da je gospodin Garza napravio nekoliko nastojanja da se "piling" sa interneta.

Prvi veliki izjavu da je naš urednički tim viđen naglašeno u tim dokumentima je izjava gospodina Garza u avgustu 2014. G Garza je naveo da je postotak profita za ZenPool došao iz "dan trgovanja." Činjenica da je on izjavio da je od prvog dana trgovanja stvorilo situaciju u kojoj, prema različitim zakona o vrijednosnim papirima, čini sigurnosti. Ovo je prvi veliki kamen temeljac da je SEC namjerava o korištenju u potencijalnom utjerivanja.

Novčić Vatra je ne može dati druge dvije izjave u ovom trenutku, zbog potencijalno ugrožavanja sigurnosti istrage; Međutim, i izjave gospodina Garza su veliki dijelovi istrage.

Komisija je također detaljno u stilu vremena-line računovodstvo događaja radi do još više nedavnih događaja, kao što je nije uspjela "pod" iz izjave gospodina Garza, ali je kasnije uredio na Hashtalk lokaciji i drugim kriptovaluta novosti stranicama.

Advokati izvršenja za Komisija je izradila izvještaj za potencijalne buduće parnice u kojem se,

"[.] To je naše uverenje da je gospodin Garza je sistematski uz pomoć svojih zaposlenih i" umjerenost tim "je uklanjanje veliki dio potencijalnih dokaza iz njegove web stranice i zapošljavanje usluge advokata koristi za zastrašivanje druge sajtove za uklanjanje potencijalnih dokazi iz javnog rekord. "

Jakna sadrži više od samo dokaz potencijalne malverzacije od strane kompanije. Ona također ima široku nacrte sudskih dokumenata koji bi mogli kasnije biti podnesena protiv kompanije i načela kompanije.

Jedan dokument ima informacije o Cantor Fitzgerald Stuart Fraser i njegov angažman sa tekućim saga. U dokumentu se potvrđuje da je gospodin Fraser je uključen kao investitor (izjavu koja Coin požara i mnogim drugim lokacijama su bili u mogućnosti da potvrdi do ovog dokumenta) i pokazuje da su neke neželjene SEC pažnju mogao doći njegov način kao dobro.

Komisija je jakna također sadrži brojne dokaze arhiviran žrtava na internetu i ima nacrte dokumenata koji traže sudskim pozivima u budućnosti traži kopije relevantnih informacija koje potrošači i žrtava da ih potvrditi potencijal za buduću upotrebu sudu.

Drugim dijelovima istrage jakne su relevantni za više nedavnih događaja sa lansiranjem trgovinskih platformi ili kupovinu trgovinskih platformi na kojima kompanija omogućava korisnicima da kupuju, prodaju ili trgovinu Paycoin. Komisija smatra da direktna manipulacija na tržištu je i došlo.

Kao što je naš urednički tim i advokati su prosijan kroz stranice jakne, postalo je jasnije da potezi gospodina Garza je kako ukloniti informacije sa interneta i ograničiti druge da dijele informacije ukazuju na to da je agencija postala ohrabreniji tražiti dalje izvan informacija.

Novčić od požara radi marljivo sa našim uredničkog tima i pravni tim da odluči koji dijelovi jakne mogu dijeliti bez ugrožavanja istrage, naši izvori u SEC, ili potencijalnim trećim licima od uništavanja dodatne dokaze. Mi ćemo biti dijeljenje ovih dokumenata i informacija u narednih nekoliko mjeseci u nizu posvećen ovoj stalne priče budući da smo u stanju da to učine.

Dok je SEC tek treba da podnese ili započnete bilo aktivne akcije izvršenje protiv gospodina Garza ili pridružena društva, oni su počeli gomilaju potencijalnih dokaza za one radnje i traže dodatne informacije od onih koji su u javnosti koji smatraju da su žrtve prevare hartija od vrijednosti.

Naš izvor zajedničko sljedeće informacije sa našim timom u kojem se,

Oni koji misle da su potencijalne žrtve prevare hartija od vrijednosti treba odmah kontaktirati Komisije za hartije od vrijednosti sa što više relevantnih informacija koje imaju. Odgovarajuće web stranice za to je:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Iako je čin postizanja istrage trenutku može potrajati nekoliko mjeseci ili čak potencijalno godina, što više informacija agencija ima potencijalnih malverzacija, više resursa može biti posvećen istrage i potencijal za provedbu.

Ovaj post i serija je rezultat rada Lav, Mike i Christina iz Coin Fire tim.

Slika koje Scott S.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

15 mesta gde možete kupiti pivo sa Bitcoins

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političkih kandidata

Post Dogecoin

Poruke s draguljevima

Post Dogecoin

Treća Crypto Station CryptRadio lansira 1. oktobra

Post Dogecoin

Bitcoin mapa: preuzimanja preko operativnog sistema Infographic

Post Dogecoin

10 najskupljih stvari koje možete kupiti s Bitcoins-om

Post Dogecoin

8 Mind pada Bitcoin heists

Post Dogecoin

7 super ASIC Bitcoin rudara

Post Dogecoin

Šta je DarkSend?

Post Dogecoin

18 odličnih Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Video Game Developer Koristeći Blockchain tehnologiju podiže $ 1mm

Post Dogecoin

Osnovi Dogeca