Saopštenje za javnost iz kompanije BitcoinExpo 2014 | Bosnian.Lamareschale.org

Saopštenje za javnost iz kompanije BitcoinExpo 2014

Saopštenje za javnost iz kompanije BitcoinExpo 2014

 Odricanje od odgovornosti: Ovo je saopštenje koje se pružaju Coin Kratak po BitcoinExpo 2014. Godine.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is središte sastanak u nastajanju moć raste Kine i zapadnih tradicija i inovacija u tehnologiji.

load...

Organizatori Central European Bitcoin Expothat održana je u Beču krajem maja već dokazao da imaju veliku sposobnost da se globalno povezivanje ljudi u Bitcoin industriji. Oni su stvorili vrlo prijateljski i neformalnoj atmosferi koja je rezultirala kao dodanu vrijednost i pomogao da se stvori i podržavati nove poslovne projekte u industriji. Ovo su samo neki od mnogih pozitivnih efekata. Organizatori obećao da BitcoinExpo 2014will biti još bolji i još uvijek razlikuje od drugih konferencija. Kina je najveće tržište s najvećim volumena razmjenu, najveći proizvođač rudara i dominira u mnogim drugim oblastima. Zatim, tu je zapadni dio svijeta, koji s druge strane nudi najveći ličnosti. U BitcoinExpo 2014will kombinirati obje ove jedinstvene karakteristike Istoka i Zapada.

load...

Shanghai Expo će napraviti razliku

BitcoinExpo 2014will biti tri dana događaj koji će početi u petak septembar 19thwith zabavu. "To će biti najbolja prilika za umrežavanje, izgradnju odnosa i pomoći će sve prisutne da uživaju cijeli događaj više od bilo koje druge", kaže glavni menadžer događaj Andrej Sebesta i zaključuje "to će biti velika šansa uvesti i da se upoznaju kineski kulture bolje ". Subota će početi s obje konferencije i sajma. Nakon otvaranja plenarne sjednice i službenog početka, polaznici mogu uživati ​​u vrlo inspirativni govori pokrivaju gotovo svaki aspekt i najažurnije teme koje će biti predstavljen od strane domaćih stručnjaka, kao i oni iz drugih dijelova svijeta. Drugi neizbježan dio manifestacije je izložba bili svi mogu uživati ​​u predstavljanju potpuno nove ili vrlo inovativnih proizvoda i usluga i razgovarati s mnogo predstavnika zanimljivih kompanije. Dakle, kada želite da se pridruže i imati priliku da ispuni najuglednijih predstavnika posao ili želiš da imaju pouzdane informacije o kineskom Bitcoin zajednice iz svoje vrlo dobro prepoznao i još mnogo više članova, kupite ulaznice sada za Earlybird cijene ovdje.

load...

Ko, kada i koliko?

Enrepreneurs, Investitori, Startups, pravni stručnjaci, savjetnici, entuzijaste, studente i svi ostali su dobrodošli.

Konferencija će se održati u Šangaju na 19-21 rujna, 2014. Godine.

Imate vremena do 8. Avgusta kupiti ranoranilac 2 dan pun ulaznica za SAMO 169EUR / RMB 1488 ili VIP tri dnevna karta za SAMO 299 EUR / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will ne samo jedan od najvećih događaja Bitcoin povezane, ali jedan od najpristupačnijih svih događaja s mnogo toga da ponudi na cijeli kripto zajednica tako da ne oklijevajte, pridružite i pomoći rastu zajednice širom svijeta. Bitcoin Expo 2014will se održati u Šangaju septembra 19-21 2014. Godine.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Litecoin protiv Bitkoina: ko osvoji kripto-bitku? Infografski

Post Dogecoin

Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic

Post Dogecoin

Treća Crypto Station CryptRadio lansira 1. oktobra

Post Dogecoin

11 odličnih Bitcoin reklama

Post Dogecoin

Oslobađanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC u Nxt!

Post Dogecoin

8 Doktora koji će vas učiniti boljim u zamjenu za Bitkoine

Post Dogecoin

Zbirka 15 najboljih bitkoinskih karikatura

Post Dogecoin

Peercoin: niskoenergetski Bitcoin taster? Infografski

Post Dogecoin

Saopštenje za štampu: Trucoin najavljuje raskid njenog partnerstva sa NCC-om i Presto-ovim finansijama zajedno sa planovima za zvanično pokretanje koji će skoro četvorostručiti pokrivanje starih partnerstava američkih država

Post Dogecoin

Bitcoin: savremeni zlatni hit? Infografski

Post Dogecoin

Iza slavine

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin slavine