14 super Bitcoin startupa | Bosnian.Lamareschale.org

14 super Bitcoin startupa

14 super Bitcoin startupa

Bitcoin uticaj i moć je očigledno u cijelom svijetu sa rođenjem nekoliko novih poduzetnika i kompanija koje svaki dan odlučuju da prihvate kriptovaluta.

Dobro došli u poslovnom svijetu Bitcoin, gdje ulaganja nastaju isključivo zbog postojanja ovog neverovatnog nove tehnologije. Evo liste od 14 nevjerovatan startupa iz vrlo različitih fieldsof virtualne valute svemira.

1. TruCoin Technologies

Ova platforma omogućuje vam da trgujete Bitcoin kroz višestruke razmjene dok koristite samo jednu uslugu. "Smatramo da autonomni pojedinci su u najboljoj poziciji da odluči gdje treba biti raspoređeno vlastite zarade i imovinu", možete pročitati na web stranici TruCoin-a.

2. Mt. Gox

Iako je prolazi kroz dosta problema u zadnje vrijeme, Mt. Gox je i dalje Bitcoin razmjena koja posluje najveći broj transakcija.

3. Alydian

Pokretanje Alydian, koji je podržan od strane Bitcoin poslovnog inkubatora Coinlab, "predstavlja revoluciju Bitcoin industriji sa Enterprise-scale rudarstva".

4. Butterfly Labs

Butterfly Labsproduces nekoliko rudarskih uređaja, među drugim aplikacijama. Kompanija se bavi nekim kašnjenja u pošiljku svoje prijeratne naredio i dugo očekivani uređajima.

5. Bitpay

BitPaywas osnovana u maju 2011. Godine, a danas je procesor lider u plaćanja polje Bitcoin. "Naša misija je da Bitcoin svaki trgovac omiljeni oblik plaćanja", tvrdi kompanija.

6. Coinbase

Startup iz San Franciska stvorene međunarodnog digitalni novčanik koji vam omogućuje da sigurno koristiti, kupovati i prihvatiti Bitcoin. Coinbase misija je da kriptovaluta jednostavan za korištenje širom svijeta.

7. BitInstant

BitInstant također prolazi kroz loše vrijeme: to trenutno ne radi zbog velikog proces nadogradnje i optužuje za zločine kao što je nepravedno bogaćenje. Tri korisnika je nedavno podnio tužbu protiv kompanije. Glavni cilj pokretanja je da omogući brz transfer sredstava između iu Bitcoin razmjene.

8. Coinsetter

Ovo Bitcoin trgovačke platforme čini život forex trgovaca lakše. Coinsetter sebe opisuje kao "pouzdan i user-friendly platforma".

9. Tradehill

Tradehill premijer tvrdi da je "siguran i pouzdan virtualne valute trgovanja rješenje za profesionalne investitore, biznisa i vlade". Usluga je usmjerena na pojedince i organizacije koje traže da razmijene 10.000 $ ili više.

10. BTCe

Ovo kriptovaluta razmjena Bugarske na bazi omogućava korisnicima da trguju Bitcoin, Litecoins i Namecoins za američkih dolara, eura i rubalja.

11. Bitcoin Magazin

Bitcoin Magazinewants da bude "najprecizniji i up-to-date izvor informacija, vijesti i komentara o Bitcoin i kripto-valute". Trenutno, časopis dostiže stotine hiljada čitalaca mjesečno.

12. BTC Jam

BTC Jamis peer to peer Bitcoin kreditiranja mreže, gdje je "investitori mogu zaraditi veće prinose i zajmoprimci mogu odabrati stope mogu priuštiti".

13. Gliph

Gliphwas nedavno predstavljena u 99Bitcoins, kao pruža uslugu koja objedinjuje komunikaciju i Bitcoin transakcija.

14. BtcTrip

Od svih trgovaca koji se bave i prihvatiti Bitcoin, BtcTripis posebno. Ova platforma pruža mogućnost za kupovinu avionskih karata sa kriptovaluta i nove usluge uskoro.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

10 Futuristički ili van običnih projekata koji prihvataju Bitcoin

Post Dogecoin

17 Mala preduzeća koja prihvataju Bitkoine

Post Dogecoin

Intervju: Čuvaj se na Bitkoin Megaphone

Post Dogecoin

Iza scene u BetMoose

Post Dogecoin

Danas je bilo sporo, ali evo šta treba očekivati tokom vikenda

Post Dogecoin

7 Morate gledati Max Keizer Bitcoin video zapise

Post Dogecoin

Saopštenje za štampu: Trucoin najavljuje raskid njenog partnerstva sa NCC-om i Presto-ovim finansijama zajedno sa planovima za zvanično pokretanje koji će skoro četvorostručiti pokrivanje starih partnerstava američkih država

Post Dogecoin

19 Prava mesta na kojima možete provesti svoje Bitkoine

Post Dogecoin

Bitcoin mapa: preuzimanja preko operativnog sistema Infographic

Post Dogecoin

15 mesta gde možete kupiti pivo sa Bitcoins

Post Dogecoin

7 super ASIC Bitcoin rudara

Post Dogecoin

18 odličnih Bitcoin Memes