8 Doktora koji će vas učiniti boljim u zamjenu za Bitkoine | Bosnian.Lamareschale.org

8 Doktora koji će vas učiniti boljim u zamjenu za Bitkoine

8 Doktora koji će vas učiniti boljim u zamjenu za Bitkoine

Ako oko prije godinu dana jedva naći bilo koji posao koji je Bitcoin, koji je u potpunosti promijenilo. Ne samo da možete kupiti hranu, platiti za piće u kafani i ispunjavati vaše svakodnevne potrebe na velikim trgovcima poput Walmart ili Target, ali možete brinuti o svom zdravlju sa kriptovaluta.

Govorimo o tome da pravi doktor sastanak sa specijalistom i plaćanje sa digitalnog novca. Bacite pogled na ovih osam inovativne liječnika i poliklinike koji se ne boje kriptovaluta.

1. Nordorthopaedics u Litvaniji

Nordorthopaedics, ortopedski hirurgiju u Vilniusu, glavnom gradu Litvanije, prihvata Bitcoin. U zamjenu, možete dobiti nove koljena ili operaciju artroskopski.

2. Vanity estetsku kirurgiju, Florida

Vanity Estetska hirurgija je naziv grupe Floride klinikama koje su primanje Bitcoin plaćanja za plastične operacije od novembra.

3. Moj doktor Medical Group u San Franciscu

Da bi se zaštitila privatnost svojih klijenata, privatnih ordinacija Dr. Paul Abramson, nazvao moj doktor Medical Group i nalazi se u San Franciscu, sada omogućava pacijentima da plati sa Bitcoin.

4. Profident u Poljskoj

Stomatološku ordinaciju i opreme proizvođača Profident, nalazi se u poljskom gradu Kielce, već prima digitalni novac i ima 10 posto popusta za Bitcoiners.

5. Elite Body Sculpture u Beverly Hills

Elite Body Sculpture je verovatno prvi estetske kirurgije centar da se pridruže Bitcoin svemir, u junu. Grupa ima klinike na Beverly Hillsu i Sakramenta.

6. MindSci Psihijatrijske u New Yorku

Dr. Pradeep Atluri je psihijatar ovaj sertifikat koji pokreće MindSci Psihijatrijski privatne prakse, nalazi se u Midtown Manhattanu, u New Yorku. On je specijalizirana u kombinovanom koristi lijekova i psihodinamske psihoterapije i prihvata Bitcoin.

7. Plodnost njega u Kaliforniji

Dr. C. Terence Lee je dobro poznata plodnost specijalista koji je proizveo prvi Bitcoin bebu (na slici), kada je prihvatio kriptovaluta u zamjenu za liječenje plodnosti. Doktor je praksa, pod nazivom plodnost njega, nalazi se u Brea u Kaliforniji.

8. Vetco u Albuquerque

Pa, ovo nije baš za Bitcoiners, ali za Bitcoiners 'kućnih ljubimaca. Je veterinarska ambulanta Vetco, u Albuquerque (New Mexico), je prvi veterinar klinika u Sjedinjenim Državama da aktivno prihvatiti Bitcoin za veterinarske usluge.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvataju Bitcoin

Post Dogecoin

Kako se Bitcoin koristi širom Azije

Post Dogecoin

5 Stvari koje sam naučio iz Amazon-a odbijaju mi $ 21K u Affiliate komisijama

Post Dogecoin

15 mesta gde možete kupiti pivo sa Bitcoins

Post Dogecoin

9 odličnih Bitcoin ilustracija

Post Dogecoin

Kako voditi profitnu bitcoin rudarsku farmu

Post Dogecoin

Izbor 10 poznatih Bitcoin mrzitelja

Post Dogecoin

Monero Pregled

Post Dogecoin

Top devet: omiljeni lekovi Bitkoinera koristeći Silk Road

Post Dogecoin

21 super Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Šta je sa Dogecoinom? Infografski

Post Dogecoin

Saopštenje za štampu: Trucoin najavljuje raskid njenog partnerstva sa NCC-om i Presto-ovim finansijama zajedno sa planovima za zvanično pokretanje koji će skoro četvorostručiti pokrivanje starih partnerstava američkih država