Dan oca u Australiji: Ideje za poklone za svakog Bitcoinerovog tatu | Bosnian.Lamareschale.org

Dan oca u Australiji: Ideje za poklone za svakog Bitcoinerovog tatu

Dan oca u Australiji: Ideje za poklone za svakog Bitcoinerovog tatu

Većina ljudi su sretni da imaju vrlo poseban heroj u svijetu, neko zovu oca. Nema govori koliko naš tata je učinio za nas, kao što smo postali ko smo u velikoj mjeri zahvaljujući našim roditeljima. Uz Dan očeva u Australiji približava brzo (7 septembra), neizbežno pitanje nazire: Šta vam je tata za prisutne na Dan očeva (ili na bilo koji drugi dan)? A ako se desi da bude među ljudima koji aktivno učestvuju u pokretu Bitcoin usvajanje se čudite, kakav poklon mogu kupiti tvoj tata ove godine u svijetu najpopularniji kriptovaluta.

Ne brinite, mi smo istraživali temu i došao sa gomilom različitih ideja i aktivnosti poklon tako da odgovaraju sve vrste očeva!

1. Hand made nož

Je na otvorenom vrsta poklon izgleda klasične kada je u pitanju Dan očeva. Dakle, ako je vaš otac uživa planinarenje ili kampiranje ili u najmanju ruku, koji je išao u divljinu s vremena na vrijeme, zašto ne razmisliti da mu je prilično cool sklapanje ili ručne izrade nož? Što je više modernih komada su izuzetno dobro projektirana i otpasti kao spektakularan dela moderne industrijskog dizajna. Pitate se gdje možete dobiti jedan od ovih za Bitcoin? Ne gledati dalje od Knives4Bitcoin, koji pruža fenomenalan izbor noževa za sve aplikacije i estetskih ukusa.

2. Modern Art

Baš kao i očevi, iako, pokloni mogu varirati. Prema tome, ako je vaš otac je tip da uživaju vizuelni moderne umjetnosti zaista mogu učiniti nowrong provjerom iz Cointemporary, a Modern Art Gallery da prihvaća plaćanje isključivo u Bitcoin. Nalazi se u Vien, Austriji, ova galerija je kustos pristalice digitalne kretanja valute, Valentin Ruhry i Andy Boot. Moramo priznati, i umjetnost i galerija izgledaju strahovito spektakularno. Tako je, na neki način Cointemporary već uspeli i da je pionir apsolutno novo i neverovatno niša u Bitcoin pokreta. Dakle, ako volite Cointemporary-domaćin umjetnosti, razmislite o kupovini neke s Bitcoin!

3. Koža novčanik

Da li da osigurate svoje kreditne kartice, malo gotovine ili umerene količine nije Bitcoin, dar aleather walletis koliko klasičnog kao ležeran ili sportsko-vezane poklon. Pravi od suštinskog značaja za gotovo svakog muškarca, kožni novčanik je nešto što se ostari zaista dobro, pogotovo ako ručno izrađen od izaberite, odličan materijal, kao što je slučaj sa stavkama koje nudi Bitcoin po HandAndSew. Dakle, ako ste u potrazi za namjensko poklon i znaju za činjenicu da je stari novčanik vašeg oca je potrebna zamjena, dati taj dar ideja dobra obzir, jer to nije samo izjava stila, ali i pouzdan prikaz praktičnu funkciju.

4. IPad i iPod kože rukavima

A kožni novčanik nije jedini cool ručno poklon ove godine možete dobiti tvoj otac za Bitcoin. Joli Originalssells neke spektakularne italijanske kože i nizozemski woolfelt rukavima za iPad Air, iPad mini, iPad, iPhone, MacBook Air i MacBook Pro i iPod. Ako tvoj tata ima bilo koji od ovih uređaja, imati na umu da ih možete nadopuniti za njega sa modernim ručno izrađeni pribor.

5. Koža kabl taco

Govoreći dodatne opreme, rukavi nisu jedini zanimljiv pribor se mogu dobiti tvoj otac za svoje gadgete. Dakle, ako je vaš otac je ljubitelj stvari održava čist, uredan i organizovan, dok je redovno koristeći USB kabla ili slušalice u pokretu, a Cord Taco može biti dobar fit za poklon. Jedna narudžba uključuje tri kabla Tacos, vezan za čišćenje unutrašnjosti torbu odlaskom iz neuredan da se ohladi. Cord Tacos su dostupni u velikom broju boja.

Ukoliko želite da prosiriti opcije za ručno izrađenih predmeta, zašto ne pregledavati putem Bitcoin zajednice Etsy je? Spremni da se pojača jedan stepen, dok u potrazi za ne-trivijalne, zanimljivi, moderni poklone za hip oca? Onda definitivno treba vidjeti muške dio BitDazzle, koji je prigodno nazvan Etsy Bitcoin. Od brada sapun za veze sa manžete, BitDazzle ima ono što je to što tražite u smislu nekog super poklon za svoje cool tata!

6. Elektroničkih naprava

Ponekad jednostavno želite ići sve van i tu je savršeno dobro odgovara poklon kategoriji za to. Mi smo, u stvari, govori o elektroničkih naprava. Dok mame ne mogu pronaći nove tehnologije atraktivan, postoje mnogi očevi tamo koji zaista rade! Dakle, ako tvoj tata uživa u pretraživanju interneta na ručni uređaj, ili štaviše ima datirana smartphone koji treba kobne ažuriranje, mogli ste definitivno pogledati u dobiti od njega novi smartphone, sa HTC Onebeing među najočiglednije vrhu kandidata.

7. Ukusan obrok

Kao dio poklon i znak zahvalnosti, zašto ne uzeti tvoj otac se za zalogaj Hero Subsif ste u Melburnu, ili u restoran za čašu vina bilo gdje drugdje! Ovo je savršena aktivnost pokazati tvoj otac da vam je stalo, kao i da nadoknadi događaje u životu, a dijele nešto fenomenalno za jelo. Iako je popis mjesta koja prihvati Bitcoin nije toliko dugo, i dalje AirBitz directoryis jedan od najboljih i najlakši za korištenje koje smo pronašli na internetu do danas. Dakle, ne da pogledamo, ko zna zašto, možda je dobro pravo mjesto za izlazak u i platite Bitcoin u vašoj blizini!

Ovaj članak objavljen je u partnerstvu sa ShopJoy

Istaknuti slika: Wikimedia

Povezane vijesti


Post Dogecoin

22 Najčudnijih predmeta koje možete kupiti s Bitcoins-om

Post Dogecoin

Treća Crypto Station CryptRadio lansira 1. oktobra

Post Dogecoin

Ko je Satoshi Nakamoto? Infografski

Post Dogecoin

7 Morate gledati Max Keizer Bitcoin video zapise

Post Dogecoin

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogućava finansiranje sadržaja na mreži

Post Dogecoin

Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic

Post Dogecoin

Monero Pregled

Post Dogecoin

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

14 super Bitcoin startupa

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin pobije

Post Dogecoin

7 super ASIC Bitcoin rudara