Bitcoin mapa: preuzimanja preko operativnog sistema Infographic | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin mapa: preuzimanja preko operativnog sistema Infographic

Bitcoin mapa: preuzimanja preko operativnog sistema Infographic

99Bitcoins nedavno objavio articleabout omiljena operativne sisteme Bitcoiners širom svijeta. Inspirisan iste informacije, sajt Visual.ly stvorio ovaj šarene infografici.

Boje u ovom "Ujedinjenih nacija Bitcoin" predstavljaju distribuciju preuzimanja originalnog Bitcoin klijenta operativni sistem.

load...

Kliknite ovog Ugovora vidjeti različite mape i cijelu prezentaciju.Nedelja Mad InfrografijeMnogo toga može promijeniti u sedam dana, a Bitcoin je najbolji primjer za to. Sposobnost ovom čudesnom kriptovaluta drži iznenadivši zajednice, tako da je tim u Bitcoin Examiner razvio infografiku sa analizom o prošle sedmice. Pogledaj!

load...


Bitcoin ATM u Kanadi InfographicMogu Bitcoin sada ide mainstream uz pomoć novog Bitcoin bankomata? Pa, to ne možemo sa sigurnošću reći, ali Bitcoin kioska graditi firma Las Vegasu sa sjedištem u RoboCoin će sigurno povećati neku vrstu revolucije širom Kanade. U zemlji se očekuje da će dobiti pet ovih mašina, širi kroz pet većih gradova: Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary i Ottawa.

Jedini je potvrdio ATM do sada je onaj koji stiže u Vancouver, početkom oktobra, zahvaljujući lokalnim kriptovaluta radnju Bitcoiniacs. Ostatak Bitcoin kioska još uvijek čeka potvrdu. Za sada, pogledajte novi infografiku doveo do vas Bitcoin Examiner i saznati više o tome inovacija.

load...


Novi Bitcoin bankomat primećen u čikaguNovi dvosmjerni Bitcoin ATM proizveden od Genesis Coinwas primećen danas u financijskom okrugu Chicaga. Uređaj se može naći na O'Neil o Wells, na 411 S Wells St.

Izvor: Instagram


Bitcoin za poslovanje: dobar, loš i budućnost InfographicNakon ovogodišnje Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, govori o odrastanju vezu između Bitcoin i preduzeća širom svijeta je gotovo obavezna. Činjenica da su potrošači razbio sve kriptovaluta potrošnje recordsduring shopping "praznika" privlači više trgovci nego ikada u svijet digitalnog novca.

Budućnost može biti svijetla samo. Ali, hajde da pazi ovo infografiku za više informacija.

Izvor: FindMyShift.com


Bitcoin kupci slučajno pada u najveću svetsku mrežu e-trgovineOluja kupaca subotu ujutro slučajno srušili najveće svjetske elektronske trgovine servisnoj mreži, Shopify, u roku od nekoliko minuta od oslobađanja GAWMiner je The Hashlet.

GAWMiners

Svetskog provajdera računara koji specijalizirati u rudarstvu kriptovaluta kao Bitcoin, announcedits dugo očekivani novi vodeći proizvod u petak uveče. Obećavajući da će promijeniti svijet kriptovaluta zauvijek, The Hashlet oslobađanje izazvalo lavinu kupaca širom svijeta od poplava GAW je Shopifyhosted pohraniti sljedećeg jutra, u nadi da će biti prvi u redu da naredi revolucionarni novi kriptovaluta rudar. Je porast Shopify je promet bio tako masivan da je oboren cijelu mrežu od preko 100.000 prodavnica roku od nekoliko minuta od GAW prihvatanja prve prodaje.

"Znali smo odgovor da će to biti veliki, ali nismo znali koliko velika da bi se", rekao je GAW rudara direktor Josh Garza. "Mi smo ljubazno zamolio da daju unaprijed upozorenja sljedeći put."

Tweets su počeli da se pojavljuju u trenucima gašenja "@GAWMiners samo srušili cijelu Shopify ekosistem. Impresivno.", "@shopify To je gotovo sigurno zbog masovnog priliva saobraćaj na @GAWMiners stranice. Prirodne DDoS. "

Službenim GAWMiners obzir i tweetovao:

"Znali smo Hashlet će uzdrmati našu industriju. Nismo znali da bi uzdrmati cijelu @Shopify mreže. Žao mi je za dovođenje vaše kuće dole !!"

Shopify je brzo djelovao na vijesti, obnavljanje usluga u roku od sat vremena, ali ne prije nego kupaca GAWMiners 'ostavio svoj trag u povijesti kriptovaluta kao i prvi put u industriji smanjio kolosalne Shopify mreže.


Bitcoin pravi pljusak na CES 2015 u Las VegasuCES 2015, džin događaj poznat i kao Consumer Electronics Show, imati odjeljak posvećen Bitcoin. Manifestacija je globalni potrošačke elektronike i tehnologije potrošačke sajmu koji se održava u Las Vegasu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Predstava, koja počinje ovog utorka (6), a završava u subotu (9), ima garantuje prisustvo poznatih Bitcoin companiessuch kao razmjenu Kraken i Blockchain.info. Pogledajte slike ispod.

Izvor: Imgur.com


Bitcoin rudarski bazeni: ko je ko? InfografskiNakon mogućnost napada '51 posto 'nedavno trpe Bitcoin zajednice, to je vrijedno znati više o rudarstvu bazena na raspolaganju u Bitcoin prostoru.

Uprkos nekoliko rudara koji su napustili bazen u međuvremenu, Ghash.io je i dalje najveći rudarska grupa u ekosistemu, sa 33 posto stope heširanja u vrijeme stvaranja ovog infografici. Broj predstavlja jasan pad u rudarstvu moć bazena nakon 42 posto održanoj prošle sedmice.

Nakon mogućnost napada '51 posto 'živio od strane Bitcoin zajednice tokom prošle sedmice, to vrijedi znati više o rudarstvu bazena na raspolaganju u Bitcoin prostoru.

Ghash.io je i dalje najveći bazen u ekosistemu, sa 33 posto stope heširanja u vrijeme stvaranja ovog infografici. Broj predstavlja jasan pad u rudarskom vlast nakon 42 posto la prošle sedmice.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

11 odličnih Bitcoin reklama

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Road

Post Dogecoin

14 super Bitcoin startupa

Post Dogecoin

12 najvažnijih Bitcoin publikacija

Post Dogecoin

Video Game Developer Koristeći Blockchain tehnologiju podiže $ 1mm

Post Dogecoin

17 Mala preduzeća koja prihvataju Bitkoine

Post Dogecoin

Poruke s draguljevima

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogućava finansiranje sadržaja na mreži

Post Dogecoin

Kako se Bitcoin koristi širom Azije

Post Dogecoin

Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency Web lokacija širom sveta

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin majice i pribor