Kina vlada razmjenom litecoina širom svijeta Infographic | Bosnian.Lamareschale.org

Kina vlada razmjenom litecoina širom svijeta Infographic

Kina vlada razmjenom litecoina širom svijeta Infographic

Kina nije samo gospodar i zapovjednik Bitcoin trgovine širom planete, to je takođe vladajuće Litecoin, prema ovom infografiku doveo do vas 99Bitcoins.

U ovom slučaju, najveća razmjena na sceni je kineski OKCoin. Ukupan obim na azijskoj platforma je tako velika da prelazi u kombinaciji volumen svih drugih razmjene.Nadogradnja kovanog novca na HTTPS i druge ispravkeZdravo svima,

Ispričavamo se ako stvari izgledaju malo off, ili teško za navigaciju u ovom trenutku. Mi smo u procesu omogućavanja pune SSL enkripciju na Coin podnesak, koji će uzeti malo vremena da usavrši. Međutim, krajnji rezultat će biti vrijedan toga što je čitav domena će biti prenesen na HTTPS, te će osigurati dodatni sloj sigurnosti za naše korisnike.

Nažalost, neki od naših aplikacija se ne rukuje prekidač vrlo dobro, i mora se popraviti jedan po jedan (što je najviše primjetno u ovom trenutku sa formatom naše kuće stranice). Naš dom stranici se redizajniran u ovom trenutku, ali to nije novi dizajn.

Možete očekivati ​​da će sva pitanja koja proističu iz naše prebacivanje na HTTPS koje treba riješiti u narednih dan ili dva, i nadamo se da naš novi web će biti predstavljen (potencijalno uz zanimljiv novitet koji smo radili na).

Još jednom, izvinjavamo se za bilo nereda ili zabune ovo izaziva. Obećavamo da je samo privremeno!

S poštovanjem,

Coin Kratak Team


Kratak pregled novca treba više predstavnika novčića!Nedavno smo postedan otvoren poziv za Coin Predstavnici iz različitih digitalnu valutu zajednica. Odgovor iz ovo je bilo dosta dobro, a mi imamo najmanje 1 predstavnik iz više od 10 digitalnu valutu zajednica u ovom trenutku (sa nekim zajednicama pružaju čak 3). Međutim, to nije dovoljno! Kao što smo rasti, mi ćemo sve potrebno predstavnici iz zajednice da pokaže našim korisnicima zašto je njihova valuta je vrijedno. Dok smo pokušati pokriti onoliko koliko možemo, sa fokusom na Bitcoin očigledno, nije moguće za nas da shvatimo, analizirati, i pisati o svakom digitalne valute.

Dakle, molim vas, ako ste član digitalnu valutu zajednice da se redovno ne pokriva, a ne predstavljanje (ili čak i ako radimo, i to radi), slobodno nam se obratite da postane zastupnik. Naravno, morate biti stvarni član zajednice, i prilično aktivan, da precizno predstavljaju te zajednice. Ovdje su opće smjernice koje koristimo prilikom određivanja prihvatljivosti za predstavnika Coin:

  1. Ste aktivni, podršku član vaše zajednice.
  2. U prošlosti, vi ste uzdržao od napada pripadnika drugih zajednica bez opravdanja (ovo je položaj promovirati svoju valutu po izboru, i pokazati vredi... Ne lupati drugi)
  3. Imate želju i sposobnost, da pišu o svoju valutu, i razumiju dovoljno dobro da tako precizno radi.

Opća pravila koje se pružaju našim Coin Representativescan se naći ovdje, i da će objasniti šta očekujemo u smislu ponašanja iz Coin Ponavljanja.

Kada nas kontaktirate, molimo Vas da svoj Coin Kratak korisničko ime (stvoriti jedan sa dugmeta "Registracija" u gornjem desnom uglu ekrana, ako nemate još), vaš Reddit korisničko ime, ako je tvoj novčić zajednici najaktivniji u subreddit, ili forum korisničko ime ako vaš novčić ima zajednicu koja je centrirana oko određenog foruma. Mi ćemo koristiti ove informacije da biste potvrdili da ste zapravo podržavaju član vaše zajednice, i da će poruka koju RedditForum račun da potvrdi da je emailMessage smo dobili je legitimno.

Možemo biti kontaktirani putem, @CoinBriefon Twitter ili možete poruku DynamicDKon Reddit.


Vatrena vatra za rudareRudarstvo može biti ozbiljan posao za mnoge Bitcoin entuzijaste.

Novčić od požara je bio jedan od mojih omiljenih mjesta za posjetiti za opću Bitcoin vijest, ali kada je u pitanju rudarstvo sajt nije uvijek imao najbolju, vesti, editorijala, ili mišljenja.

Počevši odmah iako sam u nadi da se to promijeni.

Moje ime je Lee i ja sam bio rudar u proteklih godinu dana. Sam pridružio osoblje Coin Vatra kao novi stanovnik rudar i ja ću te donosi najnovije kriptovaluta rudarstvu vijesti, recenzije i još mnogo toga.

Imam nekoliko pregleda u cijev i ne mogu čekati da ih podijeliti s vama. Novi Coin Fire / rudari odjeljku će se počeo u narednih nekoliko dana, a radujemo se dijele najnoviji u kriptovaluta rudarstvu svijet sa sobom.

Slika ljubaznošću BKeychain.com


CoinTerra započeo porudžbine za 16nm minerCoinTerratoday najavili sljedeću generaciju Bitcoin Miner - AIRE Miner ™. Na očekivane performanse po vatu 5x trenutne rudari generacije, 16nm ASIC zasnovan AIRE Miner je sada dostupan za ograničeno vrijeme naruče sa očekivanim isporuku u Q1 2015. Godine.

Nakon uspješnog lansiranja TerraMiner IV ™ Bitcoin Miner u januaru 2014. Godine, CoinTerra sada prihvata prednarudžbe za sljedeću generaciju Bitcoin Miner, revolucionarni AIRE Miner.

AIRE Miner, trenutno zakazana za isporuku kupcima u Q1 2015. Godine je visoke efikasnosti Bitcoin rudara na osnovu CoinTerra novom 16nm SHIVA ™ ASIC zakazan za kasetu krajem septembra 2014. Godine.

AIRE Miner donosi na tržište ne samo značajna poboljšanja performansi u malom form faktoru, ali također pruža bez presedana energetsku efikasnost.

AIRE Miner je sada dostupan za prednarudžbu na uvodni cijeni od $ 2499 po jedinici + S / H na određeno vrijeme. Kupci mogu

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Zbirka 15 najboljih bitkoinskih karikatura

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovarači

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvataju Bitcoin

Post Dogecoin

Intervju: Čuvaj se na Bitkoin Megaphone

Post Dogecoin

Segwit protiv Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork je jednostavno objašnjen

Post Dogecoin

17 Mala preduzeća koja prihvataju Bitkoine

Post Dogecoin

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Post Dogecoin

Video Game Developer Koristeći Blockchain tehnologiju podiže $ 1mm

Post Dogecoin

Top devet: omiljeni lekovi Bitkoinera koristeći Silk Road

Post Dogecoin

50 ludih činjenica o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

13 Preduzeća za koje se nadamo da će prihvatiti Bitcoin (lepo molim?)

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političkih kandidata