Drobljenje BTC China Infographic | Bosnian.Lamareschale.org

Drobljenje BTC China Infographic

Drobljenje BTC China Infographic

BTC Kina život u posljednjih mjesec dana nije bilo lako. Nakon što je najveći Bitcoin exchangein svijeta, platforma je jak udarac u prosincu, kada je kineska vlada najavila restriktivne mjere vezane za Bitcoin.

load...

Ovo infographic, doveo do vas Bitcoin Examiner, detalje kako BTC Kina iskočio iz šina iz uspjeha tragove.Da li je Bitcoin samo pobedio Paypal? InfografskiBitcoin je slavi nekoliko novih prekretnica na dnevnoj bazi u posljednjim mjesecima i, u toku je početkom ove sedmice, svjedoci smo novi veliki trenutak: kad Bitcoin "bije" PayPaland pretvorio u petu najveća svjetska mreža za plaćanja.

load...

Ali su brojevi tako jasno i jednostavno? Možda ne, ali to infografiku doveo do vas Bitcoin Examiner će vam pomoći da malo pojasniti ovo pitanje.

Dodaj ovaj infographic na Vašu web stranicu kopiranjem i zalijepiti sljedeći Embed Code:

Da li je Bitcoin samo tukli Paypal? [Infografika] od strane tima na Bitcoin Examiner


Dilbertov najnoviji strip je inspirisan BitkominomPočevši dan s smiješno strip glumio čuveni Dilbertcan't biti loše. Ali to može biti i betterif ovaj strip je inspirisan u Bitcoin!

Ovaj put, autor Scott Adams odlučio napraviti Dogbert izgleda kao malo Satoshi. Kao i uvijek, njegov "malo" grub i kontroliranje prirode iskrsne. Ali, hej... On je stvorio Bertcoin, tako da smo mu oprostiti.

load...

Ako niste znali Dilbert do sada, ne znate šta vam nedostaje. Bacite pogled na zvaničnom websiteand imaju smeh sa Dilbert stripova.


Feathercoin: da li je ovo mala promjena kripto? InfografskiSa ukupno 336.000.000 kovanica i nagradu od 200 kovanica po bloku, Feathercoin ima puno razlika kada se poredi sa Bitcoin. Ovaj kriptovaluta je inspirisan Litecoinand po svojoj web stranici, ona "ne takmičiti sa Bitcoin ili Litecoin, to ih dopunjuje".


Pet godina Bitcoin InfographicProšlo je skoro mjesec dana od Bitcoin petog rođendana. Prekretnica je proslavljen 1. Novembra, na dan kada Satoshi Nakamoto objavio originalni bijele paperthat bio u poreklo kriptovaluta.

U 2008. Godini, osnivač Bitcoin su promijenile svijet, a danas želimo da slavimo ovu dostignuće sa najbolji dokaz uspjeha valute: brojevi!


GAW Ponovo povećavajući cene HashletUrednici Napomena: Leo prvi post ovdje na kovanice od požara prvobitno sadržavala affiliate link GAW rudara. Ja sam osobno razgovarao sa Lav u vezi sa ovom praksom i da Coin požara ne bave korištenjem affiliate linkove u vijestima. On se složio da više ne radi to napreduje i ja osobno ukloniti ovaj affiliate linka. Uzimamo urednički integritet je veoma važno u Coin požara i ova vrsta praksa nije u duhu naše uredničke smjernice, čak i ako je otkriveno kao affiliate linka u priči. - Mike

GAW Miners će ponovo biti povećanje cijene GAW Hashletonce na novu cijenu od $ 24.95 za 1MH / e od $ 19.99 (u odnosu na originalnu cijenu od $ 15.99) u nastojanju da uspori potražnja kupovine tako da kompanija ima vremena da bi se sa sve većim zahtjevima oni vide za uslugu.

Novčić od požara će imati detaljan pregled za Hashlet usluga kasnije ove sedmice.


Ovaj gigantski Bitcoin kineski rudnik otkriva sve svoje tajnePripremite se da vide rijetke slike iz operacije Bitcoin mining nalazi na sjeveroistoku Kine. Slike su nedavno objavio TheCoinsman.com i pokazati gigantski rudnik u staroj, reprogramirane tvornice.

Operacija uključuje 2.500 mašine heširanjem na udaljenosti od 230 Gh / s, svaki, što znači 230 milijardi operacija u sekundi, po jedinici. Očigledno, mjesto troši velike količine energije koja košta operateri nešto poput ¥ 400.000 mjesečno (oko 60.000 $).

Izvor: Coinsman


Google rezultati pretrage već pokazuju bitkuinsku cijenuČinjenica da je Yahoo i Google - preko svoje financije usluga - odlučio dodati Bitcoin podataka svojim finansijama stranice u toku prošlog mjeseca. Međutim, Google rezultati pretrage se sada pokazuje cijenu u kriptovaluta a.

Ova vijest će sigurno staviti osmijeh na lice hiljada Bitcoiners proširila širom svijeta.

Potraga za ključne riječi kao što su 'Bitcoin cijenu' će pružiti uobičajene rezultate, uz novu kutiju koja pokazuje cijenu jedne BTC. Zadana valuta je američkim dolarima, ali možete promijeniti bez napuštanja glavnoj stranici.

Izvor: NewsBTC


Kako se Bitcoin upoređuje sa drugim kriptokutentitetamaUz trenutna cijena oko $ 600, Bitcoin je definitivno najvažniji kriptovaluta na svijetu. Postoje mnogi drugi altcoins tamo, ali da vas podsjetim da nijedna približava Bitcoin moć. Saznajte više o razlikama između BTC i drugih cryptocurrencies, ali i kada se u odnosu na druge načine plaćanja.

Izvor: Epoch Times i statista

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Video Game Developer Koristeći Blockchain tehnologiju podiže $ 1mm

Post Dogecoin

10 najskupljih stvari koje možete kupiti s Bitcoins-om

Post Dogecoin

13 najaktivnijih Bitcoin sastanaka

Post Dogecoin

Primecoin: brzo porasla kovanica koja služi nauci Infographic

Post Dogecoin

10 Futuristički ili van običnih projekata koji prihvataju Bitcoin

Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku istoriju valute

Post Dogecoin

8 Mind pada Bitcoin heists

Post Dogecoin

7 Morate gledati Max Keizer Bitcoin video zapise

Post Dogecoin

8 Doktora koji će vas učiniti boljim u zamjenu za Bitkoine

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovarači

Post Dogecoin

14 super Bitcoin startupa