Nova era započela je Bitcoin Infographic | Bosnian.Lamareschale.org

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Nova era započela je Bitcoin Infographic

Evo veliki infografiku koja sumira puno pitanja mi trenutno objaviti i raspraviti o 99Bitcoins. "U Encryption Standard", objašnjava kako kriptovaluta je brendiranje početak nove ere u modernom društvu. Iz osnovne informacije o našem voljenom novčić da citate od važnih ličnosti da se radi o Bitcoin. Provjerite ispod!

Preko visualcapitalist.comBroj Silk Road shutdown InfographicMnogo toga je rečeno i napisano o gašenje Silk Road-a, hapšenje administratora ilegalnog tržištu je poznat kao Dread Pirate Roberts - ili Ross Ulbricht, ako ste u potrazi za svojim pravim imenom - i posljedice ovog povijesnog događaja u Bitcoin ekosistema.

Ali kladim nikome da ti je pokazao sve ovo kao Bitcoin Examiner će: sa super infografiku koja okuplja sve važne DataIn samo jednom mjestu. Nakon ovog ključnom trenutku, naš omiljeni kriptovaluta malo da se poveća kao feniks, nedavno dostizanje $ 200 prekretnicu potonuo.


Porast BitPay InfographicAko postoji kompanija sa evolucijom koja se može u odnosu na Bitcoin i svojoj istoriji, ta kompanija je obrada platforma plaćanja BitPay.

Nakon nadmašujući svojih skromnih početaka, BitPay je trenutno veliki slučaj uspjeh: već je premašila 100 milijuna $ u Bitcoin transakcija i ima više od 15.500 trgovca širio 200 zemalja.

Sadašnjost je neverovatno, naravno, ali to je uvijek vrijedi zapamtiti kako je procesor plaćanja stigao. To je razlog zašto Bitcoin ispitivača ima novu infografiku vama i danas pokazati, to je sve o BitPay.


Ovaj američki fotograf ima novi projekat inspirisan BitkominomMegan Miller je ime photographerthat Los Angeles-based nedavno odlučio da kick-off novi projekt inspiriran najpoznatiji svjetski digitalni novčić.

Ali kako možete uzeti sliku valuti koja nema fizičkog postojanja? Pa, to je upravo u tome stvar.

Miller nije baš fotografisanje Bitcoin, ali objekte koji se mogu ili su kupljene s kriptovaluta, kao i tipične trenutke u životu istinski Bitcoinersuch što je izgradnja rudarski bušenje ili razmenom fiat valuta za digitalne novac.

Pogledajte neke od svog rada ispod.

Sve slike iz web stranice Megan Miller


Top pet američkih gradova sa većinom bitkoin trgovacaIkada zapitali što su North-američki gradovi najviše privlači moć kriptovaluta? Srećom po tebe, ovdje je odgovor: otkrijte pet najviše Bitcoin-friendly gradova u zemlji.

1. New York

Grad koji nikada ne spava izgleda privući sve što je povezano sa novcem, početak i završetak na Wall Streetu, a Bitcoin nije izuzetak. NYC je najviše Bitcoin-friendly grad u SAD-u s 49 trgovaca i 813 članova komponuje svoje Bitcoin Meetup grupu.

2. Los Angeles

Čuveni i vrlo kalifornijski Los Angeles je dobio drugu poziciju na ovoj listi zahvaljujući 35 kripto-trgovci i Meetup grupu sa 300 članova.

3. San Francisco

Smješten u državi Kalifornija, San Francisco - ili Frisco, kao neki ljudi vole da ga zovu, iako mi stvarno ne razumijem zašto - ima 27 Bitcoin trgovci i Meetup grupu sa 150 ljudi. Međutim, ako se osvrnemo na trgovcu da omjer stanovništva, San Francisco je pobjednik sa 30.000 do 1.

4. Philadelphia

  

Sa 16 kriptovaluta-prijateljski trgovci i veliki Meetup grupu sa 100 redovni učesnici, Filadelfija, u državi Pennsylvania, je četvrti u grupi.

5. Portland

Ovaj grad u državi Oregon ponosno podržava svojih 14 Bitcoin trgovci i svoje male, ali snažne, Meetup grupa sastavljena od 10 članova.

Podaci iz Motley Foolvia Coinmap.org

Slike sa Wikimedia


Ultimate Christmas shopping list za stvarne Bitcoiners InfographicDa li ste Bitcoiner s virtualnim gotovine gori svoj digitalni džepu? Da li imate problema kreativnost i kupovinu božićnih poklona za porodicu nije tvoj čaj?

Onda evo odgovor na sve vaše probleme: a last minute božićni šoping listcomposed lijepih i originalnih poklona koje se mogu kupiti online sa kriptovaluta i isporučuju bilo gdje u svijetu. Ne čak ni da napusti dnevnu sobu da popuni taj prazan prostor ispod drveta.

To je vrijeme da saznamo ko je bio nestašan i lijepo ove godine... Srećan Božić sa puno kripto-poklone.


Distribucija bogatstva Deo I: fiat valuta protiv BTC InfographicIako Bitcoin se smatra demokratskom valutu, njegova distribucija je sada čudno slična podjela nepravedna bogatstva koje karakterizira fiat currencyacross svijeta.

Evo vizualni objašnjenje doveo do vas Bitcoin Examiner koji pokazuje kako se trenutno distribuira obje vrste valute.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

18 odličnih Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Bitcoin: savremeni zlatni hit? Infografski

Post Dogecoin

Video Game Developer Koristeći Blockchain tehnologiju podiže $ 1mm

Post Dogecoin

Poruke s draguljevima

Post Dogecoin

10 najskupljih stvari koje možete kupiti s Bitcoins-om

Post Dogecoin

Litecoin protiv Bitkoina: ko osvoji kripto-bitku? Infografski

Post Dogecoin

11 odličnih Bitcoin reklama

Post Dogecoin

Saopštenje za javnost iz kompanije BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Road

Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku istoriju valute

Post Dogecoin

Segwit protiv Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork je jednostavno objašnjen

Post Dogecoin

10 Futuristički ili van običnih projekata koji prihvataju Bitcoin