Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic | Bosnian.Lamareschale.org

Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic

Distribucija bogatstva Deo II: fiat valuta protiv BTC Infographic

Evo i drugi dio naše vizualne analize o raspodjeli bogatstva Bitcoin-a (pogledajte prvi dio ovdje) u odnosu na način fiat valuta se širi diljem svijeta. Danas, želimo vam pokazati ove podatke pod drugačijem svjetlu.

Bacite pogled na najnovije infografiku Bitcoin ispitivača.Koje su ličnosti koje govore o Bitcoinu? Evo 6 tweetova koje želite pročitatiBitcoin radi se samo o anonimnosti, barem ne više. Ovo se posebno odnosi kad poznatih početi govoriti o tome. Nakon pet godina snažnih aktivnosti, ovaj kriptovaluta osvojio srca i virtualne novčanike nekoliko poznatih ličnosti, a neke od njih, bilo da su Bitcoiners ili ne, su tvituju o tome.

Ako vas zanima šta Snoop Dogg ili Richard Branson imaju da kažu o digitalnu valutu, provjerite ove šest nedavne tweetove Bitcoin Examiner okupili za vas.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay ne znam koje ime on će imati sljedeći, ali muzika umjetnik nema nikakve sumnje o budućnosti. Očigledno, njegov novi album će biti "na raspolaganju u Bitcoin i isporučuje u trut".

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcheris poznati Bitcoin pristalica i investitora. Glumac čak zauzeo njegovo vrijeme za promociju Bitcoin Crni petak putem Twittera, događaj koji se dogodio 29. Novembra.

3. Max Keiser

Pa, ono što možemo reći o Max Keiser? Očigledno, on tvituje puno o Bitcoin. Domaćin poznatog emisije "Keiser Report" i Bitcoin ljubitelj branio kriptovaluta sa ovim strašan tweet prije nekoliko dana.

4. Richard Branson

Milijarder poduzetnik Richard Bransonrevealed je on Bitcoiner prije nekoliko tjedana, kada je najavio da će Virgin Galactic početi prihvatanjem kriptovaluta da plati za putovanja u svemir. Prema Branson, Bitcoin je "futuristički valuta".

5. Jeffrey Tucker

Čuveni izvršni urednik Laissez Faire Books, Jeffrey Tucker, javno je podržao Bitcoin mnogo puta. On stalno govori o kriptovaluta na svom Twitter računu, tvrdeći da je kriptovaluta je sinonim "promjene".

6. Mark Hughes

Mark Hughesmight biti najmanje poznati ovih ličnosti, ali njegov tweet zaslužuje da ima mjesto na ovoj listi. Član Evropskog parlamenta za East of England i poznate financijske planer kaže Bitcoin je "najveća inovacija u valuti u 6000 godina".


Da li znate šta se događa kada se Bitcoin pojavi u Happy Tree Friends?Ne zaboravite "Happy Tree Friends"? Ako se ime ne zvuči poznato, razmislite o slavni američki crtani film, gdje slatka stvorenja imaju nasilne "avanture" sa zaista grafički završetke?

Pa, jedna od posljednjih epizoda imao poseban gost: a Bitcoin! I ne, rezultat nije bio dobar.

Možete kliknuti ovog Ugovora pogledajte video.

Izvor: Mondo Media


Šta je Tacocoin? Lekcija na Tacocoin i Merge MiningDa li znate za Tacocoin? Ako vam se sviđa tacos i / ili zabava, verovatno treba.

Tacocoin tehničkom aspekti

Tacocoin je spojiti Minable, na način koji je sličan Myriadcoin. Međutim, dok Myriadcoin mininguses Multi-vPOW sistem, Tacocoin je scrypt valuta, koristeći iste AuxPOW (Pomoćni dokaz o radnom) koriste Namecoin, i eventualno Dogecoinin budućnosti. Merge rudarstvo omogućuje rudara do moje dvije kovanice bez gubitka profita na bilo. Ovo incentivizes rudarstvo manje novca, i pomaže osigura blockchain novčića.

Po riječima Billy Markus je suosnivač Dogecoin:

Ako ste scrypt rudar, što je auxpow omogućen novčić će vam omogućiti da pomogne osigurati dok rudarski bilo koji drugi novčić veće teškoće. Kao naknadu za pomoć osigurati medalje ste stekli neke od svojih žetona. Na taj način, ako je [novčić] je auxpow omogućena, kaže ovo: Ako vam pomaže da zaštitite svoju mrežu, od vas će dobiti neke [kovanice]. Ako moj scrypt, možete pomoći da se osigura svoju mrežu bez brige o gubljenju profita.

Ovaj pristup je dokazano uspješan po Tacocoin koji će uskoro imati 3 puta hashrate od Dogecoin, zbog dodatka na više vrlo velike Dogecoin bazena i Litecoin bazena.

Osim toga, Tacocoin ima aktivnu razvojni tim, sa github spremišta s više urezivanja nego većina novca.

Digital valuta Zajednice okolice Tacocoin

Još jedna korist Tacocoin je njegova aktivnu zajednicu. Tacocoin je počeo na Reddit, sa jedinom namjerom da se zabavlja. Novčić nema premine, i stabilan rast, jer naše zajednice vrijednosti povjerenje i zabava, a ne bogaćenje brzo.

/ R / tacocoin na Reddit je svoj centralni čvor Tacocoin vijesti, a mi imamo aktivnu zajednicu i tipbot.

Pozivam vas da provjerite tacocoin i svojoj zajednici, siguran sam da ćete imati tona zabave.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Kina vlada razmjenom litecoina širom svijeta Infographic

Post Dogecoin

11 Istorijski bitkoin momenti: slikovno odbrojavanje kriptocutne istorije

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin pobije

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogućava finansiranje sadržaja na mreži

Post Dogecoin

Dan oca u Australiji: Ideje za poklone za svakog Bitcoinerovog tatu

Post Dogecoin

Top devet: omiljeni lekovi Bitkoinera koristeći Silk Road

Post Dogecoin

Iza scene u BetMoose

Post Dogecoin

Monero Pregled

Post Dogecoin

Treća Crypto Station CryptRadio lansira 1. oktobra

Post Dogecoin

13 najaktivnijih Bitcoin sastanaka

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političkih kandidata

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovarači