1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin | Bosnian.Lamareschale.org

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Novčić od požara je dobila informacije iz izvora na 1-800-Flowers da će početi uskoro prihvatiti Bitcoin.

1-800-Flowers.com, Inc. Je cvjetno i poklon distributera i distribuciju kompanija u Sjedinjenim Državama. To je bio jedan od prvih trgovaca koristiti broj telefona 24 x 7 besplatni i Internet za direktnu prodaju potrošačima.

load...

Novčić od požara je također naučio iz nekog drugog izvora da će 1-800 Cvijeće koristiti Coinbase prihvatiti i proces plaćanja za internet strani prodaje poslovne i novčić od požara je saznao da Chris McCann predsjednika i brat osnivača James McCann (onaj na reklamama) je lično nadgledao pregovore između 1-800 Cvijeće i Coinbase.

Oni bi se pridružiti CheapFlowers.com kompanija koja je dio Teleflora mreže i upravlja Impulse Communications, Inc. U prihvatanju Bitcoin na internetu za cvijeće i druge poklone. Druge velike cvjetne kompanija primanje bitkoine uključuju BloomNation i neke teleflora agenata.

load...

Dok detalji u ovom trenutku su oskudni ćemo držati na oku situaciji i imate dodatnih izvještaja kao oni dolaze u.1-800-Flowers prijavi Bitcoin prihvatanjePrije skoro dvije sedmice Coin požara isključivo prijavio da bi 1-800-Flowers lansirati mogućnost plaćanja sa Bitcoin.

Danas, 1-800-cvijeće i Coinbase su najavili da su službeno primanje Bitcoin.

Počevši od ove jeseni, Bitcoin će se pridružiti poznati opcije plaćanja, uključujući i Visa, MasterCard, American Express, i PayPal, koji su na raspolaganju korisnicima kompanije preko svoje bogato porodice darivanja stranicama, uključujući 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com i Stockyards.com.

load...

"Kao kupac centric kompanija, mi smo uvijek u potrazi za novim načinima da se uključe sa našim klijentima i poboljšati svoje iskustvo kupovine za sve svoje slavljeničke prigode", rekao je Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM generalni direktor i osnivač. "Bitcoin, zajedno sa našim druge opcije plaćanja, nudi našim kupcima još jedan vrlo zgodan način da im pomogne da dostavi osmijehe na važnim ljudima u njihovim životima."

1-800-FLOWERS.COM je izabrala vodeći Bitcoin platforma Coinbase da procesuira svoje Bitcoin plaćanja. "Uzbuđeni smo na partnerstvo sa 1-800-FLOWERS.COM", rekao je Fred Ehrsam, suosnivač Coinbase. "Bitcoin postaje sve popularniji način za kupovinu ecommerce i drago nam je da pomaže 1-800-FLOWERS.COM klijentima napraviti ove kupovine na jednostavan i siguran način."

Oni se sada pridružiti CheapFlowers.com kompanija koja je dio Teleflora mreže i upravlja Impulse Communications, Inc. U prihvatanju Bitcoin na internetu za cvijeće i druge poklone. Druge velike cvjetne kompanija primanje bitkoine uključuju BloomNation i neke teleflora agenata.


Nakon 10 meseci Moolah podnosi stečajNekada obećavajući da će mnogi u Dogecoin zajednici Moolah najavila je danas da će se zatvara radnju.

Kompanija je nedavno preuzela upravljanje MintPalexchange koji je mučio sa greškama i problemima jer je prelazak i sada se čini da je razmjena će se barem privremeno kapke kao mjesto je prešlo na novi tim. Od trenutka objavljivanja ovog članka Mintpal izgledalo na mreži:

Borbena CEO Moolah Alex Green je izjavio sljedeće u vezi Moolah,

Nakon 10 mjeseci za pokretanje visokog rizika u nestabilnom okruženju, Moolah završila u fazu u kojoj je u mogućnosti da nastavi poslovanje u današnjem tržištu. Sa sve većim troškovima i pada prihoda, i gubitak niz ključnih klijenata od vitalnog značaja za tekuće poslovanje kompanije, više nismo u stanju da nastavi rad.

Kao rezultat toga, Moopay LTD će biti zreli za stečaj i raspad nakon procesa uprave; i prestanka poslovanja. Sve je održan u potrošačkim računima klijenata fondovi su sigurni i mogu se povući, kao i inače u ovom trenutku u vremenu. Ako ne povuče svoje zlato prije nego što je platforma ugašen 31. Oktobra, ćete dobiti e-mail od vas gdje želite svoje zlato da idem.

On je vremena kako bi razgovarali o zatvaranju Moolah na zvaničnom blogu kompanije gdje je ponovio da sve potrošačke fondovi su sigurni i da će sve kompanije potrebno da se u skladu osnovi s drugim kreditorima i da oni koji su uložili u društvo može da primi isplatu jednom sva sredstva su likvidirana i kreditora se isplatilo.

Kompanija je naveo probleme sa mjesečnim troškovima podrške, pravne i operativne troškove i druge troškove platformi kao nadmašivši novčani tok i da kompanija ne može više funkcija u tom svojstvu djeluju na gubitku.


10.000 bitkoinskih ASIC čipova su na putu ka evropskim kupcimaEuropa konačno dobila svoju prvu seriju Avalon ASIC čipova, koji su dostavljeni u Švicarskoj. To je 10.000 uređaja sa snagom od 282 MH / s standard sat i oko 300 MH / s overclock svaki, koji čine dio veće pošiljke proizveden od strane kompanije koja može povećati Bitcoin mrežu hashrate za 500 posto.

Od ove prilagođene čipove dizajnirane da kopaju Bitcoinsrequire se postaviti na PCB ploče prije korisnici mogu započeti proizvodnju cryptocurency je ASIC se isporučuju kupcima. Zatim, oni će biti postavljena u odborima od strane korisnika ili kompanije poput Burnin.

Po naručivanju čipovi u aprilu, uređaji su 99 dana da stigne. Prema Zefir, Reddit korisniku koji se distribuira ASIC, ovo je prvi od ukupno sedam serija koja će doći sa 10.000 čipova svaki. Uređaj je imao originalnu pojedinac cijeni od 0.078 BTC, ali Zefir dodao naknadu za 9,9 posto za svoje usluge i još naknadu 10 posto poreza, koji bi trebalo da podigne cijenu na 0,1 BTC po čipu.

Ako bi se ispunio očekivanja otkriva Zefir, čipovi su prešao u Nemačku za otpremu i sada bi trebao biti na putu do kupaca. Happy rudarstvo!

Preko thegenesisblock.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bangladeš preti da kazni Bitkoinere do 12 godina u zatvoru

Post ICO

Australija razmišlja o regulisanju bitkoina kao valute

Post ICO

Bankarski giganti koji podržavaju Bitcoin tehnologiju

Post ICO

Skoro sam dobio scammed po navodnom Coindesk-u

Post ICO

Bitcoin crni petak - najbolji način da potrošite svoje bitke

Post ICO

Bitkoin građanski rat pada: Ko, šta, zašto, kada i kako

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Bivša Bitcoin razmjena Mt. Gox dobija američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

7,170 BTC ukraden iz hladnog novca BTER-a, kineska razmjena najavljuje nagradu

Post ICO

EasyCoin je spremna za početak poslovanja 31. decembra

Post ICO

Asocijacija Bitcoin Francuska je najnovije poglavlje Bitcoin fondacije afilijat

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijaju ekskluzivni pristup pre ulaznice