100,000 besplatnih izdanja na lancoru | Bosnian.Lamareschale.org

100,000 besplatnih izdanja na lancoru

100,000 besplatnih izdanja na lancoru

Lanac Radiowill se vodi na talasima večeras najavljuju da će se poklanjati 100.000 Ðogecoins putem nove nagradnu igru ​​na stanici u 21:00 Istočne smo ovdje naučili na Coin Fire.

Dužd DIG 100K GIVEAWAYis stavlja na strane Chain Radio i svaki dan u 11 sati istočno (08:00 Pacific, 4pmUTC) detalje o tome kako da uđe na taj dan će se dati nešto.

load...

Službenim podijela će se održati 28. Augusta, nakon sve stavke prikupljeni su i pobjednik će biti odabran nasumice za pobjedu.

Načini ulaska u nagradnoj igri će biti nasumično svaki dan s nekoliko dana biti tako lako kao ulazi u čarobni ključnu riječ na radiju sajtu lanac i druge dane gledajući za posebnu tweet preko @ChainRadioaccount.

Ovaj potez koji je siguran da se žali Doge zajednici nam je rečeno će se jedinstveni aspekti dužda zajednice, uključujući nudi načine da uđu preko Doge subreddit, nekoliko različitih mjesta Doge u vezi i preko stavki na neke Doge vezi IRC kanala.

load...

Dok su detalji oskudni u ovom trenutku mi smo potvrdili da je raspored na Radio sajtu lanac pokazuje najava će se održati u 21:00 EDT.

Sa nedavnim pad cijena od DogeCoin nije šokiranja stanica može dati dalje ovako veliki broj medalje, ali je taj broj i dalje ništa kihanje u zajednici koja je vođena prevrtanja malim nivoima valute drugi slobodno.1.200 trgovaca spremnih da napravi ovogodišnji Bitkoin crni petak najvećiAko ste mislili Bitcoin Crni petak je velika u 2013. Godini, ovogodišnji online iznervirani vas oduševiti. Oko 1.200 trgovci će biti dio naredne Bitcoin Crni petak, čiji je domaćin stranice BitcoinBlackFriday.com, gdje će biti navedene sve prodaje.

load...

Iako je događaj nastao je tek prije dvije godine, brzo je išao od samo 50 do 1.200 trgovca. I, prema osnivaču događaja, postoje iznenađenja čekaju kupce 28. Novembra. "Imamo dvije stvari planirana Prva je mogućnost da se odmah kupiti Bitcoin kreditnom karticom:.. Mala količina, kao što je $ 25 vrijedan Za većinu ljudi, to nije previše rizika i takođe ćemo imati odjeljak. [sajta] gdje možete kupiti nešto za malu količinu novca ", rekao je Jon Holmquist CNBC.

Osim toga, ove godine Holmquist neće biti sama. Osnivač je najavio da će u 2014. Slučaju će upravljati mali tim, s obzirom na izvanredan porast kupaca.

Plaćanje procesor BitPay otkrio da je prošlogodišnji Bitcoin Crni petak privukao preko 100.000 posjetitelja, koji je proveo blizu 6 mil $ u BTC. S obzirom na konstantan rast u posljednje dvije godine, prognoza za 2014. Događaj je znatno veći, pogotovo sada kada je više mainstream trgovci poput Neweggu i Overstock su se Bitcoin ekosistema.

Zapravo, Neweggu je jedan od trgovaca koji će biti dio ovogodišnjeg Bitcoin Crni petak, zajedno sa ostalim poznatim imenima kao što su Amagi Metails, Gyft ili NameCheap.

I, prema Holmquist, stvarni broj trgovaca može prelazi procijenjenu 1.200. S obzirom da je popis je slobodan za bilo koju kompaniju koja prihvata Bitcoin kao opciju plaćanja, broj mogao rasti do petka.

Veliki problem za nas je da većina trgovci ne žele da planirati unaprijed. To je puno manjih trgovaca, pa su stavili ga do dana ili dan ranije.

Overstock je jedna od kompanija koje će se pridružiti događaju. Pa, barem ne preko BitcoinBlackFriday.com. Portparol kompanije rekao je Crni petak bavi Overstock će biti dostupna na vlastitoj web-lokaciji na malo je. Dobra vijest je da još uvijek možete platiti digitalne valute.

Istaknuti slika: BitcoinBlackFriday.com


13% Amerikanaca više voli Bitcoin za zlato Dok ažuriraju ponude za nedeljne vestiIRS je napravio odluku o Bitcoin, a neki su sigurno biti razočarani. IRS je presudio da Bitcoin treba uzeti u obzir imovinu, a ne valutu, što znači da će Bitcoin zarada biti izložen većim porezima. IRS napominje da Bitcoin nema pravni status u bilo kojoj jurisdikciji i na taj način ne kvalifikuje kao valutu. Bez obzira na to, IRS klasifikaciju Bitcoin kao imovina može priuštiti Bitcoin korisnici neke pravne zaštite u budućnosti kao valutu, u najmanju ruku, koji se službeno priznat.


Skoro 150 BTC-a ukradeno je iz kanadske razmjene zahvaljujući nezamenljivom radniku podrškeGotovo 150 BTC su ukradene iz Bitcoin razmjene Ottawa-based kanadski Bitcoinsin vrlo low-tech pljačka. Slučaj se dogodilo u listopadu 2013. Godine, a sada je pod istragom.

Prema Ottawa Citizen, lopov je pokrenuo dugo ćaskanje sa Granite Networks, kompanija hosting server kanadski Bitcoin ', a tvrdi da je vlasnik Berze, James Grant. Rekao je polaznik je imate problema prilikom korištenja usluge i zatražio ponovno pokretanje sistema u recovery modu, što mu je omogućilo da lakše savlada sve sigurnosne barijere Berze.

Polaznik, koji nikada nije pitao prevarant da potvrdi svoj identitet, odobren pristup Grant zaključana server olovku, priključen na laptop i onda ručno "otvorio vrata" za servere Berze. Jednom unutra, osumnjičeni je 149.94 BTC iz digitalnog novčanika, oko $ 89,000 po trenutnom kursu.

"To je potpuno besmisleno. Sve što su oni uradili je ići na sjednici chat i reći," Bok, ja sam James Grant i imam server s vama i data centru, rekao je, "Da ti, ono što možemo učiniti za vas ? ' ", rekao je stvarni vlasnik kanadske Bitcoine.

Rogers Communications, kompanija koja je vlasnik Granite Networks objavio je izjavu nakon incidenta. "Situacija okružuje ovaj kupac je jedinstven za ovog kupca, i ne odnosi se na bilo koju drugu kupac Rogers Data centara. Rogers je bio potpuno kooperativan sa vlastima u istrazi", objasnio je firma.

U saopštenju se navodi da Rogers Data centri revidiralo sigurnost procesa nakon kontroverzne pljačku.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Adam B. Levine: teško je poštovati kada se pravila podvrgavaju promenama u bilo kom trenutku

Post ICO

Bitcoinovi novčanici zasnovani na Androidu su nadograđeni nakon greške u kriptografiji i bezbednosnih problema

Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

70 lokacija koje vam pružaju besplatne bitkoine - da li stvarno funkcionišu?

Post ICO

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice

Post ICO

Bill želi da kriptokvance budu potpuno legalne u Kaliforniji

Post ICO

EasyCoin je spremna za početak poslovanja 31. decembra

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novca srušiti centralizovane finansije

Post ICO

4 najpopularnijih poruka na BitcoinTalk

Post ICO

Platforma koja je prilagođena bitcoin-u Gyft dobija ulaganja od 5 miliona dolara i proširuje se u nove zemlje pomoću kriptocutne pomoći

Post ICO

Bitkoin građanski rat pada: Ko, šta, zašto, kada i kako

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini