1911 United PAC je prvi koji podržava kriptocurrency i bitcoin-friendly kandidate | Bosnian.Lamareschale.org

1911 United PAC je prvi koji podržava kriptocurrency i bitcoin-friendly kandidate

1911 United PAC je prvi koji podržava kriptocurrency i bitcoin-friendly kandidate

1911. Unitedsuper PAC, prvi Odbor za African-American Political Action (PAC) za podršku Predsjednik Obama je u 2012. Godini, odlučio je na korak naprijed i postati prva grupa ove vrste do žetve podršku za ono što odbor naziva "Bitcoin kandidata". Drugim riječima, demokratski politički kandidati koji podržavaju kriptovaluta.

load...

Osim sigurnosne kopije Bitcoin, 1911. Velika je i prihvatanje Bitcoin kroz "jedinstveni program". Sistem omogućava donatore da pomognu Bitcoin kandidata podržava PAC preko Bitcoin-prijateljski web stranice crowdfunding. U ovom slučaju, odbor radi sa Coinfunder.

"Naš program demokratizuje proces usvajanja", najavio je PAC portparol, Frederick Butler, na izjavu.

"Cilj naše organizacije je da podrži kandidata koji promoviraju socijalne i ekonomske slobode svojih građana, a ovaj program je samo produžetak toga. Mi ne samo pokušava da promeni politiku, želimo promijeniti kulturu političkog angažmana ", dodao je on.

load...

1911 Uniteda stranica na Coinfunder je nastao 23. Decembra i želi da se okupe 77.26 BTC. Stranici projekta je usmjeren na predstojećim izborima ciklus:. "želimo da bacimo našu podršku iza progresivne kandidat za ured koji podržava Bitcoin (...) Mi želimo ponuditi svakodnevnim ljudima priliku da se ujedine i utjecati na političku scenu na način da omogućava Bitcoin da se vidi za ono što je - valuta slobode ".3 miliona dolara za samo četiri dana: kupci pokreću da dobiju Bitcoin rudarsku opremu iz KnCMiner-aNakon početi prodavati svoj prvi Jupiter rudarske rigsin početkom oktobra, KnCMiner je napravio kolosalnu količine novca u samo četiri dana tokom ove prošle sedmice, prodaja u vrijednosti od Bitcoin rudarske opreme 3 milijuna $.

load...

Ovo je vrlo aktivan u periodu od prodaje se dogodilo između 7. I 10. Novembra u skladu sa Coindesk. Bilo je ovih dana da je Bitcoin je cijena skočile, uzrokujući proizvođač sa sjedištem u Švedskoj je da proda Saturna i Jupitera bunare. Kompanija je također uzeti maksimalan broj pre-naloga moguće.

"Iako smo vidjeli značajan porast potražnje za našim liniju mašina iz posljednjeg kvartala ove jedne, ono što se dogodilo u [tom periodu] je bez presedana za nas, možda bez presedana bilo gdje u Bitcoin rudarske industrije", Andreas Kennemar, KnCMiner je izvršni direktor, rekao je Coindesk.

Preduzetnik dodaje da je "povećana aktivnost Bitcoin okolo u samo pola danas nesumnjivo je imao znatan utjecaj na naše prodaje". Kennemar osigurava kompanija sada usmjerena na ispunjavanje zahtjeva klijenata, koji će vjerojatno i dalje rasti ", pogotovo što Bitcoin popularnost i dalje lebdjeti".


Više od 3.000 trgovaca bitcoin-a već su registrovani na CoinMap-uOnline karta omogućava trgovcima da se registruju kada počnu prihvatanje BTC i broj članova je eksponencijalno raste. Nakon što je cijena vrhunac registrovan je u novembru 2013. Godine, CoinMap je od gotovo 1.000 do 2.004 trgovca.

A sada je platforma je još jedan veliki skok, trenutno listing 3.003 fizičkih trgovaca. To znači da je broj registrovanih preduzeća u CoinMap porastao oko 50 posto u manje od dva mjeseca.

je mjesto sa najvećim brojem trgovaca je i dalje Sjedinjene States- sa 1.294 poslovanja -, ali Europa daje Americi prodor svoj novac s više od 1.200 firmi i radnji koje su već prihvatili Bitcoin.

Kriptovaluta je još prisutna u više izolirano mjestima poput Islanda ili Sibiru, kao što možete vidjeti na web stranici.

Prema proračunima koje je redditor 'LiveBeef', CoinMap je sljedeći veliki skok treba da se dogodi u martu, kada je platforma mogla dostići 4.000 trgovca.

Slike iz CoinMap.org


38. Direktor Minta SAD-a koji će voditi u Raleigh-uOrganizatori Cryptolina Bitcoin Expoannounced je danas da će Poštovani Edmund C. Moy biti glavni govornik na subotu uveče večera 16. Avgusta. Ed Moy služio kao 38. Direktor United States Mint 2006-2011, i među najviši bivših vladinih zvaničnika odvagnuti u povoljno na Bitcoin.

"Ovo je igra-changer", rekao je Faruk Okcetin, organizator događaja i poduzetnik. "Ed Moy je naširoko poštovan među financija i razmjena industriji, a među zvaničnicima najvišem nivou još nisu priznale kako budućnost i neminovnost kriptovaluta. U Carolinas su oduševljeni da se hosting prvo pojavljivanje gospodina Moy na konferenciji za Bitcoin. "

Edmund C. Moy je imenovao predsjednik George W. Bush kao 38. Direktor United States Mint u 2006. Potvrđen jednoglasno od strane američkog Senata, direktor Moy je službeno stupio na njegov petogodišnji mandat, 5. Septembra 2006. Godine Mint direktor služi kao glavni oficir United States Mint i savetuje američki ministar finansija, partneri su Federalne rezerve na predviđanje potražnje, blisko sarađuje sa Kongresom i analize platnih sistema i trendove u izdacima.

"Bitcoin, a ideja iza njega, će biti disruptor tradicionalnim pojmovima valute", rekao je Ed Moy. "Na kraju, valuta će biti bolje za njega."
Od 2001-2006, Moy je bio specijalni pomoćnik predsjednika u Bijeloj kući. Pre nego što je javni servis, Moy je proveo osam godina rada u privatnom sektoru rizičnog kapitala firme i preduzetnike. On je bio i na odborima nekoliko firmi i neprofitnih organizacija.

Raleigh igra domaćin Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. Avgusta i 16. 2014. Godine vikend događaj je prozvano 'Cryptolina', a održat će se u Kongresnom centru Raleigh. Cilj sajma je da se podigne svijest i služe kao Bitcoin gateway na stotine novih zainteresovanih firmi, crowdfunders, investitori, studenti i entuzijasti.

Više od 500 novih lica Bitcoin zajednice u nastajanju se očekuje da prisustvuju, mreže i razgovarati rastućoj industriji iza digitalnu valutu.

Za dodatne informacije o rasporedu, cijene ulaznica, student cijene, sponzorstva i demo mogućnosti molimo posjetite: http://www.cryptolina.com/

Slika ljubaznošću Brad Headland

load...

Povezane vijesti


Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox iz aukcije bitcoin domena

Post ICO

Draper univerzitet koji nudi bitkein nudi besplatan online kurs o kriptocurrency

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u blicu zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Vlasti se fokusiraju na sjevernoameričku studiju koja negira anonimnost Bitkoina

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti vaše Bitkoine, Paypalovi predsjednici preuzmu Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoin core verzija 0.11.0 je objavljena

Post ICO

Bitkoin osvaja Virgin Galactic: platite putovanje u prostor s kriptocurrency

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobijanju nekih brendova koji će stvarno biti uzbudljivi za Bitcoin zajednicu

Post ICO

Bitcoin fondacija Komentar na New York Department of Financial Services BitLicense odlaganje

Post ICO

Još jedna Bitcoin bankomat mašina se pojavljuje, ali da li je stvarno?