20 Bitcoin stručnjaka na koje trebate pratiti na Twitter-u | Bosnian.Lamareschale.org

20 Bitcoin stručnjaka na koje trebate pratiti na Twitter-u

20 Bitcoin stručnjaka na koje trebate pratiti na Twitter-u

Društveni mediji su odličan alat da biste saznali više o Bitcoin i drugim cryptocurrencies, ali morate znati gdje gledati. Bez brige, mi smo tu da vam pomognemo.

Ovdje je popis od 20 Bitcoin stručnjaka treba pratiti na Twitteru.

load...

1. Roger Ver

Poznat i kao "Bitcoin Isus", Roger Ver je dobro knwon Bitcoin angel investitora i kriptovaluta evanđelista. Ubrzo nakon Bitcoin kreacija, Ver uložio preko milion dolara u nove Bitcoin startupe poput blockchain, Ripple i BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees je uglavnom poznat kao on osnivač i parcijalne vlasnik Bitcoin kockanje web stranice Satoshi Dice. Međutim, panamski poduzetnik je učinio mnogo više kao osnivača Bitcoin kompanija Coinapult.

load...

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund je potpredsjednik strategije na digitalnu valutu savjeta, poduhvat je podržala kompanija sa sjedištem u New Yorku. Ona je do sada bio direktor komunikacija i razvoja poslovanja na Bitcoin fondacije.

4. Dan Morehead

Upoznajte osnivač i izvršni direktor iz San Franciska Pantera kapitala, investiciona firma koja Bitcoin i druge digitalne valute. Dan Morehead osnovao je investicijske kompanije u 2003. Godine, prvobitno fokusirajući se na globalnom investicije makro hedge-fond.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik bio Bitcoin core developer BitPay između maja 2013. I decembra 2014. Godine, ali Garzik je također bio zauzet sa svojim projektom: Dunvegan Space Systems, fizički, virtualni i financijske infrastrukture omogućava istraživanje svemira i prostora naselja.

load...

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay je zauzeta žena. Upravitelj računa u BitPay je i savjetnik BitGive Fondacije i član upravnog odbora Bitcoin Fondacije.

7. Bobby Lee

Pored toga što je član Bitcoin Fondacije, Bobby Lee je direktor Bitcoin razmjene Šangaju BTC Kina, drugi najveći svjetski kriptovaluta platformi za trgovanje.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson je izvršni direktor i suosnivač BlockCypher, platforma koja omogućava programerima da lako izgraditi, pratiti i osigurati sve blockchain aplikacije.

9. Tony Gallippi

Gallippi je suosnivač i trenutni predsjednik Bitcoin plaćanja procesor BitPay, najveći svjetski kriptovaluta checkout procesor.

10. Perianne Boring

Perianne Dosadno je osnivač i predsjednik Komore digitalne komore, trgovačkog udruženja zastupa interese digitalne zajednice imovine sa sjedištem u Washingtonu, DC. Ona je ujedno i osnivač Kongresa Bitcoin dan obrazovanju.

11. Ofir Beigel

Bitcoin poduzetnik Ofir Beigel je osnivač 99Bitcoins i on je nedavno napravio listu od 150 Bitcoin stručnjaka da prate na Twitteru.

12. Victoria van Eyk

Victoria van Eyk nije samo doprinos CoinDesk i Bitcoin magazina, ali i VP za razvoj zajednice u ChangeTip.

13. Jon Matonis

Matonis nije samo osnivački direktor Bitcoin Fondacije, ali i stručnjak za digitalni novac, priznat cryptoeconomist i javni govornik.

14. Connie Gallippi

Connie Gallippi, sestra osnivača BitPay Tony Gallippi, je osnivač BitGive temelj i kriptovaluta pristalica sa iskustvom više od decenije u neprofitnom sektoru.

15. Gavin Andresen

Ovaj "all-around geek" je zapravo glavni naučnik u Bitcoin fondacije. Stručnjak kriptovaluta Massachusetts sjedištem u je u vodstvo u jezgru Bitcoin developer TruCoin.

16. Emily Spaven

Spaven je jedan od novinara najpriznatijih Bitcoin tamo. Osim što urednik upravljanje CoinDesk, ona također piše za Forbes i jednom radio za Google.

17. Andreas M Antonopoulos

Antonopoulos je nedvosmisleno jedan od najuglednijih stručnjaka Bitcoin ikad. Sigurnost informacija stručnjak sjedištem u Kaliforniji, tech-poduzetnik i autor putuje po dijeljenje znanja o Bitcoin i kriptovaluta svijeta svijeta.

18. Brian Forde

Bivši viši savjetnik Bijele kuće za mobilne i podataka inovacija je sada direktor digitalne valute na MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

Suosnivač i izvršni direktor Bitcoin razmjene Coinbase je znati za dijeljenje svoju bold predviđanja na društvenim mrežama.

Patrick Byrne

Direktor globalnog online distributera Overstock.com je i poznati ličnu slobodu zagovornik i Bitcoin pristalica.

Da li smo zaboravili neko važno? Javite nam!

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 lomi sve podatke: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikada

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - predviđanje Bitcoinove vrijednosti kroz množinu mudrost

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti investiciju od 200 miliona dolara i 20nm tehnologiju kako bi postao lider rudarskog tržišta

Post ICO

Bitkoin građanski rat pada: Ko, šta, zašto, kada i kako

Post ICO

Bitcoin već ima svoju bankomatsku banku

Post ICO

10 malo poznatih funkcija Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

1911 United PAC je prvi koji podržava kriptocurrency i bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Apple App Store ponovo integriše aplikaciju Bitkoin Blockchain-a

Post ICO

Bitcoin i uloga koju može igrati u B2B zajednici

Post ICO

Bivša Bitcoin razmjena Mt. Gox dobija američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Bitcoin crni petak - najbolji način da potrošite svoje bitke

Post ICO

Bitcoin i Budućnost novca: Atlanta hostuje kripto konferenciju u oktobru