5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice | Bosnian.Lamareschale.org

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice

Prije otprilike 6 mjeseci sam počeo moj sajt Bitcoin. Tada je to bio samo sve popularniji i imao sam teško pronalaženje relevantnih Bitcoin pluginove i widgeta da moj sajt više user friendly. Danas, kao Bitcoin je sve više i više popularan, možete pronaći neke korisne WordPress dodataka, iako još uvijek nije dovoljno, po mom mišljenju. Dakle, ovdje su top 5 Bitcoin Plugins otkrio sam da će vam pomoći sa svojim WordPress web stranice ili blog.

# 1 Bitcoin Plaćanja za WooCommerce

vjerojatno najpopularniji dodatak za eCommerce WordPress stranicama danas, ovaj dodatak će vam omogućiti da prihvati Bitcoin kao dodatni način plaćanja. Sa preko 3000 preuzimanja ovo je vodeći Bitcoin plugin na WordPress.org do danas.

Ako ste u potrazi za drugu alternativu ovom WooCmmerce plugin također možete provjeriti CryptoWoo. CryptoWoonatively podržava prihvatanje 3 valutama (Bitcoin, Litecoin i Dogecoin) direktno u hladnjači u trgovca. Integracija sa trgovcima shapeshift.io Nadajmo prihvatiti 35 druge digitalne valute i plaćeni u jednom od nativno podržan kovanice.

# 2 Bitcoin Ticker profila

Iako ne mogu biti potpuno objektivan u vezi sa ovim plugin jer je autor moj sajt, mislim da Bitcoin Ticker Widget je bilo nešto što je nedostajalo iz Bitcoin svemira. Sjećam se da sam mogao naći jedan plugin koji prikazuje različite cijene BTC sa grafički prikaz najnovijih cijena. Dakle, ovaj dodatak će vam pokazati cijene od Mt.Gox, BTC-E i Bitstamp. To će vam dati grafički prikaz fluktuacije cijene u posljednja 24 sata.

# 3 CoinWidget BTC / LTC donacija widget

Ovaj jednostavan widget će vam omogućiti da traži donacije za vaše web stranice u bilo Bitcoin ili Litecoin. Implementacija je veoma lijepo urađeno i kada kliknete na dugme donirati popup će se pojaviti pokazujući novčanik da doniraju. Također će se automatski poslati adresu Vaše online novčanik ako kompatibilni.

# 4 Coinbase Bitcoin plaćanja plugin

Ako samo želite prihvatiti Bitcoin kao uplata, a ne druge oblike plaćanja možete koristiti Coinbase je plugin. Iako je ovo vrlo ranoj fazi plugin, čini se da radi posao dobro. Coinbase je međunarodni digitalni novčanik koji vam omogućuje da sigurno kupiti, prihvate i koriste Bitcoine. Moj savjet vam je da ako se ne nalaze u SAD-u ne koriste Coinbase, s obzirom da je trenutno samo u potpunosti kompatibilan sa američkim stanovnika.

# 5 Reddit Bitcoin profila

Ako želite da popunite vaše web stranice sa novim pričama Bitcoin vezi možete koristiti ovu Reddit Bitcoin profila. Iako nije WordPress posvetio ga je i dalje dobar izvor da dobije svjež i zanimljiv sadržaj vaše web stranice.

Nadam se da ste našli plugin ili dva možete koristiti za vaše web stranice. Ako imate zanimljiv Bitcoin plugin ste napravili i želite da ga ažurirati na moj blog molim vas da me je poslao.

Povezane vijesti


Post ICO

Skoro polovina britanskih korisnika bitkoina veruje u regulaciju kripto-vrenja

Post ICO

Centar za australijski nacionalni rječnik bira Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoin je stigao u Iran sa novom internet prezentacijom i forumom

Post ICO

Platforma koja je prilagođena bitcoin-u Gyft dobija ulaganja od 5 miliona dolara i proširuje se u nove zemlje pomoću kriptocutne pomoći

Post ICO

Odobreno stanovanje u Utahu omogućava studentima da plaćaju stanarinu sa Bitcoinom

Post ICO

Barclays testira bitcoin tehnologiju

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova glavna pristalica: Evro-pacifičari Peter Schiff i Julian Assange

Post ICO

70 lokacija koje vam pružaju besplatne bitkoine - da li stvarno funkcionišu?

Post ICO

Bitcoin fondacija je potrošila 150 dolara mesečno, izgubila 4,6 miliona dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Skoro sam dobio scammed po navodnom Coindesk-u

Post ICO

Bitcoin fondacija na SIBOS-u i BAFT Global Councils Forumu