9 Igrice koje su inspirirane u kripto valutama koje morate igrati | Bosnian.Lamareschale.org

9 Igrice koje su inspirirane u kripto valutama koje morate igrati

9 Igrice koje su inspirirane u kripto valutama koje morate igrati

Iako će se tradicionalna konzole i PC igara uvijek biti profitabilan, tržište gaming jasno mijenja. Prognoze u vezi sa socijalnim i casual trenutku igranje prihoda na rast ovog tržišta, što će do 2019. Godine biti vrijedan 22520000000 $.

Slično kao i Gaming Universe, financijskom svijetu se mijenja. Kriptovaluta je revoluciju na tržištu FinTech, tako da ništa prirodnije nego miješanje novi gaming trendove Bitcoin i drugih oblika digitalnog novca.

[Tweet_box dizajn = "box_02"] socijalnim i casual prihoda igranje treba do 2019. Godine vrijediti 22520000000 $, a neki od njih su inspirisane Bitcoin. [/ Tweet_box]

Ispod je popis od devet utakmica inspirisan Bitcoin, a neki od njih čak vam omogućiti da zaradite neke digitalne kovanice.

1. Turbocharged

Počnimo sa turbopunjačem, a Bitcoin-prijateljski trke, iskustvo sa puno akcije. Igra je u produkciji platformu GameCredits, dizajniran da pruži intuitivno kriptografski plaćanja gateway i za igrače i programera. Korisnici mogu upravljati svojim digitalne vage i kupovinu sadržaja u igri, dok je plaćanje direktno programerima igre. Turbocharged je pokrenuta samo nekoliko dana na svim platformama, uključujući Windows, OS X, Linux, kao i mobilni telefoni sa iOS i Android.

2. Bitcoin Millionaire

A Bitcoin igre obrazovne aplikaciju koja pomaže svojim korisnicima da uče everythign o Bitcoin na jednostavan način. Igru - sastoji od nekoliko nivoa sa različitim pitanjima - je dostupan za desktop, kao i mobilni-friendly version za iOS i Android.

3. BitQuest

Prvi Minecraft public server da se uključi Bitcoin platni sistem i sistem trgovanja kriptovaluta inspirisan - na bazi Emerald element - i jedinstven MMORPG (Masivno multiplayer online Role Playing Game) funkcije. Igri čak ima svoju pod-Redditwhere možete pratiti najnovije vijesti.

4. Island Forge

Ova nova igra je inspiriran old-school MMORPG stilu. U ovom svetu sadržaja igrač kreira možete razviti svoj priče za druge da istražuju, koristeći Bitcoin usput. Igra je dostupna za Windows, MacOS i Linux.

5. Bitcoin Billionaire

Izgraditi masivni bogatstvo i postati Bitcoin milijarder s ovom zabavna igra. Možete početi sa gotovo ništa i da koristite računar za moje virtualne BTC povećati vaše bogatstvo. Tada možete koristiti svoj teško zarađeni kriptovaluta nadograditi svoj namještaj i ulažu u nove digitalne opreme. Međutim, nemojte zaboraviti da je ova igra neće vam omogućiti da zaradite Bitcoin u stvarnom životu.

6. MineThings

Ako volite da kopaju kriptovaluta, trgovina novca i robe i biti uspješan digitalni gusar, onda ova igra je savršen za vas. Ova uloga-igranje igra sa stotinama igrača ima više od 500 različitih artikala otkriti uključujući i vozila, oružje, brodove, eksploziva i još mnogo toga.

7. MinecraftCC Mine4BTC

Glavni server MinecraftCC omogućava vam da igra Minecraft, a zatim se plaćaju u Bitcoin za svaku jedinstven blok You Mine i svaki jedinstven blok postavite. Isplata je trenutno varijabla po bloku, a denominirane u satoshis.

8. 8BitMMO

Zamislite ogromni građevinski sandbox, gdje možete graditi ništa. Ovo je prilično opis 8BitMMO, retro-stilu 2D masivno multiplayer igra u kojoj korisnici mogu da izgrade sve što volim u velikoj svemiru. Igrači mogu stvoriti gradove, tamnice, arene, ogromne statue, piksela umjetnosti i ništa drugo. Igra je dostupna za Windows, Mac i Linux.

9. Uran Attacks!

Upoznaj Uran Attack, prvi iOS igra koja hajde da igrači zaraditi pravi Bitcoin upućivanje nagrade za dijeljenje utakmicu s prijateljima i obitelji. Cilj igre - koja uključuje 13 utakmica ukupno - je da ubijete sve reptilske vanzemaljaca koji pokušavaju da unište planetu.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin fondacija je bankrotirana, PayPal integriše BTC i više

Post ICO

Bitkoin bi se mogao suočiti sa izumiranjem iz sopstvenog rata

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Da li je Bitcoin banka na svom putu? Osnivač Mt.Gox gubi $ 50K i više

Post ICO

Braća pčela: mladi kriptocutni preduzetnici i dalje uspevaju i već minirani svoj prvi bitkoin

Post ICO

Kako 7,9 miliona ljudi usvaja Bitkoin na Bliskom istoku

Post ICO

11 Hoteli i hosteli koji prihvataju Bitcoin

Post ICO

Airbnb bi mogao biti bliži prihvatanju Bitcoina: CEO zahteva mišljenja na Twitter-u

Post ICO

Alarmantno prozirna urednička operacija

Post ICO

Bitkoin uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitkurex ne pokreće nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Bank of Montreal upozorava Cointradera o anti-bitkoinoj akciji - nema posledica za druge kompanije do sada