Da li prihvatate Bitcoin kao isplatu? Recite da, ali u isto vreme budite oprezni | Bosnian.Lamareschale.org

Da li prihvatate Bitcoin kao isplatu? Recite da, ali u isto vreme budite oprezni

Da li prihvatate Bitcoin kao isplatu? Recite da, ali u isto vreme budite oprezni

Bitcoin je očigledno mijenja, posebno u posljednjih nekoliko mjeseci. To raste, to je jača i ima sve više i više korisnika. Dakle, nije ni čudo da su trgovci gledam kao priliku za prodaju više.

Ako se sjećate, razgovarali smo o ovom problemu ovdje, objašnjavajući razloge zašto je online (i pravi) trgovci treba da prihvati Bitcoin. Naše mišljenje ostaje ista, jer je digitalna valuta je hrabri novi svijet koji se moraju istražiti, ali uvijek s oprezom.

Iako smo govorili o nekim Bitcoin je mana, to kriptovaluta mogu biti vrlo siguran, ako se koristi ispravno. Transakcije su zasnovani na vojno kriptografija, omogućavajući privatnim i sigurno online transakcija. Onda se razloga zašto smo već govorili: da je dobro da prihvati Bitcoin kako bi privukli tehnološki potkovani pojedinaca. One koji vole da se smatra pioniri.

Jednom kada se osjećate spremni za to, neka svi znaju da si prihvatanje Bitcoin, a vi ćete početi da privuku kupce iz ovog hitno tržištu. Vjerujte mi, oni su spremni da provedu nove digitalne kovanice! To se, rekao je, ne zaboravite da budu oprezni na početku prilikom implementacije Bitcoin u vaše poslovanje. To je dobra ideja da se samo bave ljudima i organizacijama znate i povjerenja, dok ste stekli više iskustva u ovoj oblasti.

Također, zapamtite da kriptovaluta je nestabilna i dalje sredstvo visokog rizika. Dakle, nikad pohraniti više novca koji možete priuštiti da izgubite u Bitcoin obliku. Drugim riječima, ne idi ulažu sav novac u digitalnom valuti samo zato. Bitcoin je još uvijek vrlo nepredvidiv, tako da je potrebno imati pripremljene mechanismthat može pretvoriti Bitcoine u vašu lokalnu valutu na redovnoj i brz način.

To su glavni problemi trebate imati sa Bitcoin. Ali, pored toga, digitalna valuta može biti odličan ulog na duži rok: Bitcoin ima više smisla svaki dan u svijetu kao što je naš, a vjeruju nama, to će postati vrlo uspješan nakon što je evoluirao i pravila su postavljena.

Preko pandodaily.comAdam Draper Dodan u CryptolinaOrganizatori Cryptolina Bitcoin Expo najavio je danas da će svjetski poznati investitor Adam Draper se obratiti prisutnima i davanje savjeta lokalnim start-up i ambiciozne poduzetnike na događaju. Ovo je druga velika najava da Coin Fire je prijavio u vezi Cryptolinaafter izvještavanje 28. Juna da će 38. Direktor US Mint biti isporukom keynote na događaju.

Draper je četvrta investitor generacija poduhvat koji je mentor startupe, i uložila u vodećim kompanijama kao što su Coinbase, praksa Fusion i osnivač Boost VC. Draper je sin kapitalista Tim Draper koji je bio pobjednik USMS aukcije.

"Ja sam uzbuđen da posjetite Raleigh i biti dio Cryptolina Bitcoin Expo", rekao je Draper. "Ovaj napor da gura naprijed u budućnost Bitcoin, crowdfunding i start-up će biti vrlo uspješan u takvom procvat tržišta."

Draper je nadaleko poznat u Silikonskoj dolini krugovima i bikovski na eksplodira tržište rizičnog kapitala u Bitcoin. U martu 2014. Godine, Draper je naveo da Boost VC planira da ubrza 100 Bitcoin kompanija u naredne tri godine.

"Mi smo vrlo sretni da imaju Adam Draper koji dolaze iz Silikonske doline da dijele svoje vrijeme i stručnost sa North Carolina Bitcoin i Startup zajednica. Njegov smjernice će biti vrlo vrijedne svima koji prisustvuju konferenciji Cryptolina. ", Rekao je Mark Easley, anđeo investitor Triangle bazi crowdfunding
zastupnik i bivši izvršni u poluvodičke industrije u Silikonskoj dolini.

Do 2017. Boost VC planira da ubrza 100 Bitcoin kompanije od 250 ukupno očekuje kompanija. Boost VC je akcelerator sa sjedištem u San Mateo, Kalifornija koji pruža stanovanje, poslovni prostor, poslovne i vođenje proizvoda kroz dvanaest sedmica program balansiranje vodstvom iskusnih mentora sa
disk mladih, poduzetnika.

Raleigh igra domaćin Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. Avgusta i 16. 2014. Godine vikend događaj je prozvano 'Cryptolina', a održat će se u Kongresnom centru Raleigh. Za dodatne informacije o rasporedu, cijene ulaznica, student cijene, sponzorstva i demo mogućnosti molimo posjetite: http://www.cryptolina.com/


Agora Commodities vam omogućava da kupite paladijum sa BitcoinomBitcoin vlasnici sada mogu ući na tržište plemenitih i rijetkih metala zahvaljujući Agora Commodities. Poluga diler omogućavajući korisnicima da kupuju paladij sa kriptovaluta.

Palladium je jedan od najrjeđih metala availableda roba investitora. Kako se navodi u saopštenju za medije ", 1990. Godine globalne potražnje paladija bio je oko 100 tona. Do 2000. Godišnje potražnje za paladij je dostigao 300 tona dok je globalna proizvodnja je ograničena na samo 222 tona u 2006. Godini". Ovaj metal, uglavnom se koristi za proizvodnju katalizatore u proizvodnju automobila na terenu, čak 30 puta rjeđi od zlata.

"Novi kupci znače novu potražnju i nosioci Bitcoin će bez sumnje biti žure kupiti paladij sa Bitcoin jer to signalizira novi način da zaštiti nedavne gainsthat su učinjeni iz digitalne valute", dodaje se u saopštenju.

Ako vas zanima saznati više o ovom prilika za ulaganje, provjerite Agora Commodities 'web stranice.

Povezane vijesti


Post ICO

Američki preduzetnik ima za cilj da podstakne svoju Valley of Blockchain pomoću Tesline pomoći

Post ICO

Belgijski ministar finansija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

260 Airlines sada prihvata Bitcoin zahvaljujući novom Bitnovom partnerstvu

Post ICO

Skoro sam dobio scammed po navodnom Coindesk-u

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz kreće se na Island

Post ICO

70 lokacija koje vam pružaju besplatne bitkoine - da li stvarno funkcionišu?

Post ICO

Bitcoin i Budućnost novca: Atlanta hostuje kripto konferenciju u oktobru

Post ICO

Bitcoin razmene: Coinbase širi u UK, Švedska odobrava prvu BTC berzu

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u blicu zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Adam B. Levine: teško je poštovati kada se pravila podvrgavaju promenama u bilo kom trenutku

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti vaše Bitkoine, Paypalovi predsjednici preuzmu Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

50,000 bita za aukciju