Alarmantno prozirna urednička operacija | Bosnian.Lamareschale.org

Alarmantno prozirna urednička operacija

Alarmantno prozirna urednička operacija

Novčić od požara je započeo implementaciju različitih transparentnog poslovanja na način neki kritičari smatraju "alarmantna".

Razgovarali smo u prošlosti o transparentan finansije (pokretanje uskoro), mi smo otvorili naše Uredništvo Dashboard za članove Coin Fire Plus, i naša redakcija je naporno radi na stvaranju niza materijala koji će biti predstavljen kao open source za svakoga za korištenje.

U srijedu navečer, pokrenuli smo Uredništva Dashboard u ranoj, gledati samo verzija za članove Plus. Novčić od požara Plusis pretplate na dodanu vrijednost od kovanica od požara. Ova nova funkcija omogućava Plus članovima priliku da pregledate naše predstojeće funkcije, pregledali različitim koracima svaka priča u toku, a komentar backend našeg poslovanja.

To je još uvijek rano i imamo puno više posla kako bi naši backend poslovanje transparentnije za čitaoce, ali mi se uvijek napreduju... Svaki dan.

Mi ćemo dodati više opcija recenziju za čitaoce unutar Uredništvo Dashboard kao naš razvojni tim nastavlja pisanje podrška za naše članove Coin Fire Plus. U trenutnom verzijom, članovi mogu pregledavati predstojeće priče i drill down u njih da vidi status svake priče.

Korisnici mogu bušiti na određenu priču.

Detalji unutar nacrta priču uključuju doprinose i osoblje koje radi na priči, broj internih diskusija poruke i druge stavke. U bliskoj budućnosti, dodatne opcije će biti otvoren za članove Plus komentar daljnje stavke.

Kompletan pregled priče.

Radimo i na novu funkciju na kojoj će članovi Coin Fire Plus moći da glasaju na pričama bi željeli vidjeti naše redakcije fokusirati, stavljajući našim čitateljima više u kontrolu kao "upravljanje urednici" sorti.

Mi vjerujemo u tome transparentan, pa čak i "alarmantno" transparent našim čitaocima, a posvećena je dijeljenju ove informacije sa našim čitaocima. Ostanite u toku jer dodajemo dodatne funkcije, politika, i stavki.Svi Bitcoins i Litecoins otišli: Poljski bitcoin razmjena Bidextreme.pl hackedNakon nedelju dana bez ikakve najave velikih pljački u Bitcoin svijetu - posljednje loše vijesti došao iz Češke republičkih, poljski razmjena Bidextreme.pl otkrio je hakirana. Kao posljedica toga, kupaca Bitcoin i Litecoin novčanike su prazni, prenosi Coindesk.

Incident je prijavljen vlastima i platforma privremeno obustaviti sve activitieswhile istraga nastavlja, navodi se u saopštenju objavljenom na internet stranici Bidextreme-a:

Kao rezultat napad hakera, naš portfelj BTC i LTC je opljačkana. Ova činjenica je prijavljen policiji.

BTC i LTC pripadaju svim korisnicima su ukradeni. Ukoliko se [digitalnu valutu] biti vraćena, ona će biti vraćen korisnicima u skladu sa stanjem od 17. Novembra 2013. Godine fondovi korisnika koji su taloži na bankovne račune platforme su na sigurnom.

Do sada, u iznosu od kriptovaluta ukraden je misterija. Međutim, ovaj napad mogu ometati razvoj Poljske Bitcoin na tržištu, kažu neki mještani nakon napada koji se dogodio 18. Novembra.

U saopštenju koje je objavila Mariusz Pilas, izvršni direktor Magnus Ltd, koja je vlasnik Bidextreme.pl, otkriva planove razvoja platforme će sada morati da waitdue na ovaj hack. "Duboko žalim što nam je potrebno da privremeno obustavi Bidextreme.pl platformu čiji [tržište] potencijal je razvija impresivnu stopu rasta. To je izazvalo veliki finansijski gubitak za nas", kazao je Pilas.

Prema Magnus 'predstavnik, kompanija je već počela da vrati korisnika sredstava deponovanih u poljski zlot (PLN) na bankovni račun platforme. Srećom, Magnus doo ima ukupno vrijedan koja pokriva budžet Bidextreme.pl i vrijednost ukradenog digitalnu valutu "mnogo puta".

Odjel za privredni kriminal Općinskog policije u Olsztyn je zadužen za istragu. Međutim, slučaj može biti komplikovano riješiti s obzirom na činjenicu da je pravni status Bitcoin i dalje je nepoznat u Poljskoj.


Alydian je domaćin Terahash-u da osvoji velike rudareAlydian, pokretanje koji je podržan od strane poslovnih inkubatora CoinLab, može imati ozbiljne vijesti u samo nekoliko dana: kompanija će biti domaćin ASIC rudarske opreme za svoje kupce, preko godišnje ugovore.

Nova usluga je usmjerena na sve velike rudare tamo, kao i lansiranje dan cena je $ 65,000 po Terahash sa ugovorima rudarstva hosting dostupan samo u 5 i 10 Th / sec blokova. Alydian cilj je osvajanje investitorima razini institucije koje treba da uključite velike količine novca u Bitcoine.

Kompanija sjedištem u Kaliforniji i njene inkubatora se klade na činjenici da su pioniri u ovoj oblasti, ali je njihov prijedlog izaziva nekoliko sumnje. Alydian Stopa od $ 65,000 po TH / sec se odnosi samo na svojih 10 TH / sec reda. Na 350.000 $ u vrednosti 5TH / sec rudarstvo godinu dana, njegove cijene su ekvivalentne $ 70,000 po TH / sec, ili $ 70 po GH / sec. S druge strane, cijene od KnCMiner jednako oko $ 19 po GH / sec. Butterfly Labs distribuira ASIC razvijen sa istim veličinama 65nm čvora Alydian, ali jedinice BFL nude $ 45-55 po Gh / sec. To je i dalje jeftinija od Alydian sugestiju.

Ali Peter Vessenes, CoinLab osnivač, ima opravdanje:. "Nije samo postoji vremenske vrijednosti novca, (rudarstvo sada vrijedi više nego čekaju da moja), ali i tu je proračun morate učiniti o svom terahashes Koji postotak Bitcoin minirana će oni u prosjeku zarađuju? Oba ova, kao i USD-BTC cijena igra u proračunima za rudarstvo, što je jedan od razloga da je teško cijene i razumiju ". Da budemo iskreni, faktori kao što su troškovi električne energije za domaće rade rudari se moraju poštivati.

Vessenes ukazuje na to da ove cijene mogu biti oblikovani, pogotovo zato što je rezanje ponudama za hash stopama: "želimo pružiti ključ u ruke rješenje za institucionalne investitore koji ne žele brinuti o tome, i ne žele da se upravljanje 72 Bitfury kutije ".

Pod pretpostavkom Alydian uspije ispuniti svoje rok 29. Avgust, možemo očekivati ​​veliki proboj na mrežu teškoća.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin ATM registruje 140 transakcija na Campus Party pre nego što bude instaliran u Sao Paulu

Post ICO

BIPS kanali Mt. Gox i bira Bitstamp

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Bitcoin je stigao u Iran sa novom internet prezentacijom i forumom

Post ICO

Kompanija Bitcoin Coinsilium pokreće prvi IPO bloka u Velikoj Britaniji

Post ICO

Bitcoin i uloga koju može igrati u B2B zajednici

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz kreće se na Island

Post ICO

Andersen baca još jedan predlog za povećanje granice veličine bloka

Post ICO

Bivša Bitcoin razmjena Mt. Gox dobija američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Australija razmišlja o regulisanju bitkoina kao valute

Post ICO

Bitkoin građanski rat pada: Ko, šta, zašto, kada i kako

Post ICO

100,000 besplatnih izdanja na lancoru