Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW | Bosnian.Lamareschale.org

Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW

Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW

Pre nekoliko nedelja, Coin Fire razgovarao sa zvaničnicima u Amazonand drugih trgovaca o implementaciji PayCoin kao opcija kupovinu. Uspostavili smo s trgovcima da nijedan od njih nije imao bilo kakve planove za integraciju kriptovaluta direktno uprkos ponovljenim tvrdnjama Josh Garza i korisnicima na HashTalk forumima.

Kasno sinoć nakon niza odlaganja i tehničkih pitanja, Paybase sajt-proizvod Garza i GAW rudara pokrenuta na mnogo pompe sa Joshom Garza još jednom što hrabre tvrdnje da CryptoCoinsNews o implementaciji Amazonand Paycoin:

Večeras ćete vidjeti prvi trgovac integraciju sa Amazon pretraživanje i šoping u PayBase. Vi ćete biti u mogućnosti da kupuju direktno iz platforme. Ova funkcija je prvi takve vrste.

Gospodin Garza također u više navrata izjavio na Hashtalk forumima koji su radili sa Amazon API za obavljanje funkcije kupovini. Iako ovo nije direktna integracija sa trgovca kao što je prvobitno tvrdio, ona baci svjetlo na problem i zatraži Coin požara razgovarati sa Amazon glasnogovornici dalje o Paybase, Paycoin i GAW rudara.

Glasnogovornik Amazon je još jednom negirao bilo kakvu umiješanost sa Paycoin, Paybase, GAW rudara, ili Josh Garza govori Coin Fire tim,

Po našoj ranijoj izjavi Amazon nastavlja u stanje pripravnosti naš prvi tvrdnja da smo ni na koji način povezani, partnerstvo, ili u vezi sa Josh Garza, GAW rudara, Genius na radu, Paycoin, Paybase ili bilo koja kompanija povezan sa ovu operaciju.

Amazon ne pokrenete program Amazon Associates koji omogućava pridruženi članovi zaraditi provizije od prodaje generira putem našeg API-ja i razvojni alati.

Mi ćemo raditi agresivno onemogućiti API pozive one koji pokušavaju da izbegnu naših sistema račun, oni ispunjavaju naredbe koje se pojavljuju na dolaze iz Amazon, ili onih koji krše Amazon Associates Program operativnog sporazuma.

Nakon razgovora intenzivno sa Amazon i pokazujući im različite URL-ova obećanja Garza i informacije, oni su otišli u više detalja o tačnom dijelovima sporazuma koji su vjerovali iz prvi pogled su se krše:

  • [...] neće presresti, rekord, preusmjeriti, čitaju, tumače, ili ispunite sadržaj bilo elektronskom obliku ili druge materijale koje su nam dostavljene od strane bilo koje osobe ili entiteta.
  • [...] neće tražiti, prikupljati, dobiti, prodavnica, cache, ili na drugi način koristiti bilo informacija o računu od strane naših kupaca koristi u vezi sa bilo kojim Amazon stranice [...]
  • [...] neće mijenjati, preusmjeriti, potisnuti ili zamijeniti rad bilo koje dugme, link, ili drugih osobina Amazon stranice.
  • [...] neće praviti nikakve naredbe ili se baviti drugim transakcijama bilo koje vrste na Amazonu stranice u ime bilo koje druge osobe ili subjekta, ili ovlasti, pomoći, ili podstiču bilo koje druge osobe ili subjekta da to učini.
  • [...] neće uzeti bilo kakvu akciju koja bi mogla razumno dovesti do bilo zabune kupaca kao da naš odnos s vama, ili kao na lokaciju na kojoj bilo kakvu funkciju ili transakcije (npr pretraživanje, pregledavati, ili bi) se dešavaju.

Amazon glasnogovornici razrađeno,

Svaki komad softvera, proširenje ili drugi sistem koji podrazumijeva partnerstvo ili presreće kupaca ili klijenata informacija je u direktnoj suprotnosti sa našim općim Amazon će djelovati u skladu s tim.

Dalje se da je Amazon je sama jednom distancira od bilo kakve veze sa Paycoin.

Novčić Fire završila drugim trgovci navedene na web stranici PayBase i da će donijeti više detalja o izjavama iz drugih trgovca smo dobili u bliskoj budućnosti.

Povezane vijesti


Post ICO

Draper univerzitet koji nudi bitkein nudi besplatan online kurs o kriptocurrency

Post ICO

Alarmantno prozirna urednička operacija

Post ICO

Bigcoin Big Wigs

Post ICO

Bitcoin Apps

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Usvajanje Bitkoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Bivša Bitcoin razmjena Mt. Gox dobija američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Bitkoin bi se mogao suočiti sa izumiranjem iz sopstvenog rata

Post ICO

Andersen baca još jedan predlog za povećanje granice veličine bloka

Post ICO

1911 United PAC je prvi koji podržava kriptocurrency i bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Bitcoin razmena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Bitcoin fondacija je drago da vidi više studija o kriptocurrency (čak i onima koji tvrde da će se srušiti)