Američki preduzetnik ima za cilj da podstakne svoju Valley of Blockchain pomoću Tesline pomoći | Bosnian.Lamareschale.org

Američki preduzetnik ima za cilj da podstakne svoju Valley of Blockchain pomoću Tesline pomoći

Američki preduzetnik ima za cilj da podstakne svoju Valley of Blockchain pomoću Tesline pomoći

Morgan Rockwell je čovjek sa snom, ali ne bilo kakav san. On planira da stvori prvi grad Bitcoin na svijetu, ali da bi se to da će trebati Teslin pomoć.

Rekavši to, kako se električni automobilskoj kompaniji pomoći Rockwell pretvoriti svoj san u stvarnost? Poduzetnik, osnivač Kinetics Inc., radi već dugo vremena da se privuku Tesla Motors, a on namjerava na kraju se takmiči sa gigantima kao što su Google, Apple i Visa, između ostalih.

Kinetics Inc. Je prvi aktivni istraživanje nauke objekat u svijetu potpuno fokusiran na blockchain technologyand je trenutno "Buiding mikrokontrolera, biološki računala, roboti, trutovi i servis automata koji su u interakciji s tehnologijom blockchain pod decentralizirana evoluciju mreža ", navodi se preduzetnik.

Kretanja njegove kompanije će vam pomoći povećati svoju viziju: u 'blockchain dolini'. Rockwell trenutno živi u Upper Lake, Kalifornija, gdje on želi instalirati prvi grad Bitcoin sa Teslinim pomoć.

"Ja sam fokusiran na Tesla Motors u velikoj mjeri u odnosu na Bitcoin steknu partnera na Motor Company, stavljajući naše sjedište niz Highway 20 iz prvog giga-tvornice i više 101 iz auto tvornice Fremont", rekao je Rockwell CryptocoinsNews.com.

Sjedište inovativne firme dvostruko kao jedan od prvih benzinskih pumpi u Kaliforniji koji je pretvoren u Tesla-prijateljski kompresorom stanice. "To je ludi naučnik laboratorija unutar 100 godina stare benzinske stanice. Izgradio sam tri poslovna prostora u leđa metalne garaže i gradim prednji lobi u robota radnju za sada sa bankomata, i pijacu u leđa ", objašnjava Rockwell.

"[The kompresorom stanica] će donijeti našem sjedištu više kupaca, stopala i auto saobraćaj u grad smo trenutno kupuju, a to će dovesti ljude u Tesla koji sam educirati o Bitcoin u naše poslovanje u oba odnosa i partnerstva. A self-vožnje Tesla vozilo koje odgovara na Bitcoin isplate je jedan od većih ciljeva za stavljanje blockchain tehnologija unutar Tesla ".

Pored svih proizvoda trenutno proizvodi Kinetics Inc. - kao što su BitSwitch, BitNODE, BitServer, BitVender 'BitSD15, BitCongress, Axiomity i BRICKxy - kompanija također posjeduje brojne podružnice poput Build-A-BOT Inc., general blockchain Inc, SAD Cryptobank Inc i SAD Thumbprint Inc.

Osim pokušava privući Tesla, Rockwell istovremeno nabavku investicija od drugih velikih kompanija. On ima za cilj da "ubrizgati Bitcoin ekosistem sa Intel brend i pomoći u izgradnji povjerenja u blockchain u odnosu na skalabilnost i isplativost."

Dok je njegov veliki plan je još uvijek u fazi razvoja, Kinetics Inc. Će nastaviti sa radom u 'blockchain dolini "," novo mjesto za budućnost da neguje mladih i rastu najnaprednije tehnologije koje ljudi, mašine i priroda može doći do u suradnji. "

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinovi novčanici zasnovani na Androidu su nadograđeni nakon greške u kriptografiji i bezbednosnih problema

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptocurrency

Post ICO

Bit4coin najavljuje vesti za 2014. godinu nakon prodaje više od 1.000 BTC poklon kartica

Post ICO

4 najpopularnijih poruka na BitcoinTalk

Post ICO

5 Izvanredne Bitcoin video snimke koje morate gledati

Post ICO

61% Kanadjana očekuje da će do 2019. koristiti digitalni novčanik

Post ICO

10 Bitkovinskih mitova razapetih na komade

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Bitcoin razmene: Coinbase širi u UK, Švedska odobrava prvu BTC berzu

Post ICO

Bitkoinska zajednica otuđuje Mt. Gox zbog opravdanja greške: lista od 10 reakcija

Post ICO

Članak iz Bitcoina iz 2013. može biti propast ruske stranice

Post ICO

Bitcoin razmjena BTC-e pogođena DDoS napadom