Upoznajte BCI, novu investicionu kompaniju fokusirana na blokove koju je pokrenuo Cryptor Trust | Bosnian.Lamareschale.org

Upoznajte BCI, novu investicionu kompaniju fokusirana na blokove koju je pokrenuo Cryptor Trust

Upoznajte BCI, novu investicionu kompaniju fokusirana na blokove koju je pokrenuo Cryptor Trust

Bitcoin je "blockchain tehnologija će biti važno da se svijet kao Gutenbergova štampariju i internet." Nova kompanija je upravo lansirao na osnovu ovog vjerovanja. Blockchain Investitor Inc. (ili jednostavno BCI) je ime nove digitalne platforme.

Cryptor Trustis ime iza BCI, investicija companythat blockchain fokusiran namerava da postane veliki investitor u kriptovaluta ekosistema.

Zahvaljujući Bitcoin revolucionarna jezgra tehnologije ", po prvi put u istoriji možemo ponovo sebi dočaraju kako svijet vrši transakciju bez oslanjanja na posrednik", rekao je Geir Solem, predsjednik na Cryptor Trust.

Novoosnovana kompanija blockchain Investitor Inc. Održat će otvoren kripto ponudom od 50 miliona akcija po popravaka po dionici vrijednosti 0,001 BTC - ukupno 50.000 BTC ili oko 12 miliona $ - od ove srijede (6) i do 5. Juna.

"Svako iz cijelog svijeta su pozvani da učestvuju", poručeno je iz društva. Da postane BCI dioničar, investitori imaju da kupe najmanje 50 dionica (ekvivalentno 0,05 BTC ili 12 $). I, iako postoji minimum, investicije nisu ograničena na maksimalni iznos.

BCI računa sa iskusnim timom savjetnika sa širokim znanjem o blockchain tehnologiji, cryptocurrencies i FinTech svemir, kao i međunarodnih investicijsko bankarstvo, korporativne strukturiranje i upravljanje.

blockchain Investitor Inc. "namjerava izdvojiti većinu svog kapitala u nastajanju liderima jedinstvena vrijednost propozicija i veoma talentovani timova za upravljanje", navodi se u saopštenju. Kompanija planira da zadrži svoju gazdinstvima uglavnom u Bitcoin i drugih altcoins, odluku koja bi mogla pozitivno utjecati na tržište kripto.

Kratkoročni planovi BCI uključuju razvoj portfolio premijera investicija sa 3 do 5 godina vremenskog okvira a, dok je "istovremeno pružajući industriji dostupnosti dugoročnog kapitala."

Kompanija također planira integrirati blockchain aplikacija u svojoj srži operationsin područjima kao što su kripto sigurnost, pametan imovine, plaćanja i peer-to-peer platforme za trgovinu / razmjena dionica i registrirati bazu svojih dioničara.

Da biste saznali više o BCI možete posjetiti Cryptor Trusta websiteand pročitati na raspolaganju prospekt o novoj kompaniji.

Povezane vijesti


Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka na koje trebate pratiti na Twitter-u

Post ICO

Asocijacija Bitcoin Francuska je najnovije poglavlje Bitcoin fondacije afilijat

Post ICO

Banke, spremite se! Blok vuče u tvom svetu

Post ICO

260 Airlines sada prihvata Bitcoin zahvaljujući novom Bitnovom partnerstvu

Post ICO

Evo prve Bitkoinove bebe

Post ICO

Bitcoin Apps

Post ICO

Odobreno stanovanje u Utahu omogućava studentima da plaćaju stanarinu sa Bitcoinom

Post ICO

61% Kanadjana očekuje da će do 2019. koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bivša Bitcoin razmjena Mt. Gox dobija američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice

Post ICO

Bitkoin za putovanje: utakmica napravljena na nebu