Evo prve Bitkoinove bebe | Bosnian.Lamareschale.org

Evo prve Bitkoinove bebe

Evo prve Bitkoinove bebe

Kada kažemo da je to beba je prvi kupio sa Bitcoin, ne da nas pogrešno. Mi ne govorimo o ilegalnoj trgovini radi na crnom tržištu. Govorimo o prvog tretmana plodnosti platio digitalne valute.

U saopštenju je uradio dr C. Terence Lee, plodnosti specijalista sa sjedištem u Brea u Kaliforniji. "Ova beba je kupljen sa Bitcoin", tvrdi stručnjak za vrijeme službene otkrovenje.

Terence Lee je Bitcoin pionir, barem u svom području stručnosti. Ima čak i znak na njegovoj klinici vrata rekavši da je kompanija prihvaća kriptovaluta. Ali, bilo je teško naći nekoga koji je bio spreman da plati liječenje plodnosti, Bitcoin, klijenti nisu ni pitao šta Bitcoin je. "Vidimo 10 do 40 pacijenata dnevno, a niko nije ni palo na pamet da pitam šta znak znači", objašnjava on.

Dakle, to (super slatki) beba je, svakako, veliki dobitak za doktora. Nakon nekoliko eksperimenata - kao spermatozoida test je objavljen na Reddit za samo 15 BTC - Terence Lee razgovarao s nekim od svojih klijenata o mogućnost plodnosti liječenja platio Bitcoine. Čak je ponudio veliki popust, ali "u nekim slučajevima su reagirali kao što sam rekao da želim da se plaća u bočice kokain".

Međutim, na kraju, neki od njih su se složili da ga isprobam. Ali on postići samo uspjeh kada upozna par koji je došao u potrazi za njegovim plemenitim pomoć. Oni su već imali tri bebe "napravio" od strane liječnika, ali da žele četvrti. Tako su stigli u klinici i upozorio "Dr. Lee, ne razumem ovo Bitcoin stvar", ali su bili voljni da pokušaju, kaže stručnjak. Dakle, on im je ponudio 50 posto popusta.

Bilo je potrebno dosta istraživanja da pronađu platformu koja je omogućila da uradi velike transakcije kao što je ovaj, od 1.000 $, na siguran način. "Bilo je [prošle godine] ni blizu toliko mnogo opcija onda koliko ima danas. Bilo je to kao slijepi vodeći slijepe", kaže on. Terence Lee izabrali CryptoXChange i pomogao svojim klijentima sa svim proces, koji je nekoliko dana.

Doktor je ponudio veliki popust, ali je završio oporavlja novac, budući da je 30 BTC je prikupio da napravite ovu novu bebu su sada vrijedi oko $ 3,600. Međutim, dr Li, novca i vrijednosti ne može značiti manje. On je stvorio prvi Bitcoin beba i to je dovoljno za njega.

Preko cnn.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin razmene: Coinbase širi u UK, Švedska odobrava prvu BTC berzu

Post ICO

Bitkoin osvaja Virgin Galactic: platite putovanje u prostor s kriptocurrency

Post ICO

Skoro polovina britanskih korisnika bitkoina veruje u regulaciju kripto-vrenja

Post ICO

Bitcoin dobija kredibilitet u EU na petama nemačkog priznanja

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novca srušiti centralizovane finansije

Post ICO

Australija razmišlja o regulisanju bitkoina kao valute

Post ICO

6 Potencijalne Bitcoin poslovne prilike

Post ICO

Napad će bitkominske razmene učiniti mnogo otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 lomi sve podatke: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikada

Post ICO

Airbnb bi mogao biti bliži prihvatanju Bitcoina: CEO zahteva mišljenja na Twitter-u

Post ICO

11 Hoteli i hosteli koji prihvataju Bitcoin

Post ICO

BIPS kanali Mt. Gox i bira Bitstamp