Bit4coin najavljuje vesti za 2014. godinu nakon prodaje više od 1.000 BTC poklon kartica | Bosnian.Lamareschale.org

Bit4coin najavljuje vesti za 2014. godinu nakon prodaje više od 1.000 BTC poklon kartica

Bit4coin najavljuje vesti za 2014. godinu nakon prodaje više od 1.000 BTC poklon kartica

Ako ste bili jedan od ljudi koji su dobili poklon karticu sa Bitcoin unutra za Božić, od vas će želite čitati ovaj članak. Bit4coin, kompanija koja je ovu ideju u stvarnost, što je značajno porastao tokom decembra i već je prodala više od 1.000 poklon kartice.

Tokom ovih prvih mjeseci aktivnosti, kompanija sa sjedištem u Amsterdamu u procjenjuje da 60 posto prodanih karata su kupljene i otkupljeni od strane iste osobe, kao i preostalih 40 posto je ponuđeno kao poklon. "Zanimljivo, većina otkupi se nije dogodilo na Boks dan ili 26. Decembra ali 2. Januara ", rekao je Dolf Diederichsen Bitcoin Examiner.

Većina naređenja dolaze iz Francuske, a slijede Velika Britanija, Njemačka, Italija i Španjolska.

"Francuska je na prvom je bilo iznenađujuće da nas kao što smo bili dostupni samo na engleskom jeziku u to vrijeme. Kupci iz Sjedinjenih Američkih Država, nažalost, imaju teško plaća na naš bankovni račun u Nizozemskoj, s obzirom na izuzetno visoki međunarodni naknade bankovnog transfera", kompanija dodao je predstavnik.

A šta je sa "egzotične" naređenja? Pa, Bit4coin čak obrađuju poklon karticu za kupca na Grenlandu, ali najbolju priču, prema Diederichsen, dolazi iz medija i dizajn firma iz Njemačke. "Direktor nas je kontaktirao kupiti veliki skup od 100 € poklon kartice kako bi im dati svoje zaposlene. Ko ne bi želeo da rade za firmu koja daje od Bitcoin za Božić?", Upitao je.

Za sada, poslovanje je usporilo malo, što je i prirodno s obzirom na kraju sezone godišnjih odmora, ali ravnoteža je prilično pozitivno. Dolf tvrdi da je kompanija "više nego zadovoljan" sa ovim brojevima. Međutim, sa 2014 ovdje, vrijeme je da se poveća servis sa novim idejama.

Prije svega, Bit4coin samo dodaju se dva nova jezika na servis, nizozemski i njemački. Ali kompanija obećava da će dodavanjem više lokalizirane verzije i opcije plaćanja i razvija partnerstva sa online trgovinama i malo partnera, koji će se prodavati Bit4coin poklon kartice tokom 2014. Godine.

Planovi širenja su također u bliskoj budućnosti, Dolf Diederichsen otkriva. "Kao što smo brod kartice iz našeg ureda u Amsterdamu, Europa je naš cilj na tržištu za sada. Međutim, mi smo u potrazi za partnerima da se proširi na druge regije, posebno Amerike, Bliskog Istoka i Azije".

Povezane vijesti


Post ICO

Članak iz Bitcoina iz 2013. može biti propast ruske stranice

Post ICO

6 Potencijalne Bitcoin poslovne prilike

Post ICO

EasyCoin je spremna za početak poslovanja 31. decembra

Post ICO

Bill želi da kriptokvance budu potpuno legalne u Kaliforniji

Post ICO

Toolkit za maksimiziranje vaših bitcoin profita

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova glavna pristalica: Evro-pacifičari Peter Schiff i Julian Assange

Post ICO

Adam B. Levine: teško je poštovati kada se pravila podvrgavaju promenama u bilo kom trenutku

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Bitcoin je stigao u Iran sa novom internet prezentacijom i forumom

Post ICO

Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: čim je dostupno 14nm, objavićemo novi ASIC koji će nadmašiti bilo koji drugi 14nm dizajn