Bitcoin Apps | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin Apps

Bitcoin Apps

Da li naslov ovog članka zvuči kao malo oksimoron? Uostalom Bitcoin je elektronski valuta, pa kako ga možeš staviti u svoj džep? Pomoću aplikacije za pametne telefone! Srećom, sada postoje razne aplikacije dostupne za iPhone ili Android telefona. Ove aplikacije su dostupne na Google Play Store i Jabuke App Store. Aplikacije za smartphone su velike, jer vam omogućavaju da vodi trgovinu, držati up-to-date na kretanja na tržištu, i upravljati svojim novčanik. Dakle, ako ste ozbiljni o Bitcoin trgovanja, treba pažljivo razmotriti preuzimanja aplikacija. Jednostavna činjenica je da Bitcoin tržišta kreću tako brzo da morate ostati up-to-date i da bude brzo djelovati na promjene okolnosti.

Ako ste upoznati sa Bitcoin nego što znate da je vaš Bitcoin walletis jedan od najvažnijih komada softvera koji vam može posjedovati. U osnovi, vaš novčanik je gdje pohraniti sve vaše Bitcoine. Možete misliti o tome kao svoj lični Bitcoin trezor. Srećom, postoje brojni Bitcoin novčanik programa dostupnih za vaš pametni telefon. Za Android možete koristiti "Bitcoin Wallet" lako da kupuju i transfere sa svojim telefonom. U stvari, možete koristiti QR kodova ili čak dodirnuti telefone zajedno za slanje plaćanja.

Također možete koristiti "blockchain" app za obavljanje trgovine i primati ažuriranja statusa na tržišnim uvjetima. Blockchain je super jer se može koristiti na većini platformi, uključujući web preglednicima, Apple i Android. I ne samo to, ali program je besplatan, nema mandat optužbe, a ima napredne sigurnosne značajke. Coinbase je još jedan popularan Bitcoin novčanik koji se mogu koristiti na pametnom telefonu. Korisnici vole jednostavan za korištenje sučelje, međutim, to novčanik može naplatiti neke prilično težak naknade, posebno u odnosu na sve besplatne novčanike koji su na raspolaganju.

Jedna jednostavna aplikacija da svaki Bitcoin Android korisnik treba uzeti u obzir je "Bitcoin Buzz Feeds". Ova aplikacija vam omogućava da blagovremeno dobije nove informacije o Bitcoin razvoj. Možete gledati Youtube video, praćenje online diskusije, i dobiti stručnu ažuriranja. Sa Bitcoin Buzz Feed možete biti sigurni da ste uvijek u petlji. A ako želite da blagovremeno dobije nove informacije o cijenama, smatraju Bitcoin Paranoid. Ovaj visoko kotira Android aplikacija je mnogima omiljena aplikacije kada je u pitanju primanje citati cijene u realnom vremenu. Također možete postaviti alarme da vas ažurirati kada se ispune određeni boda cijenu. Bitcoin Centar također pruža ažuriranja iz raznih vijesti stranicama. Možete pratiti sve od najvećih tržišta, a istovremeno primanje ažuriranja od Twitter i na drugim lokacijama. Android korisnici vole ovu aplikaciju, dajući mu blizu 5 zvjezdice.

Tražim da biste svoj uređaj pametni telefon u novac izradu rudarskih bušenje? Uz Android možete koristiti DroidBTC pretvoriti svoj telefon u rudarstvu za bušenje. Moramo biti iskreni, međutim, da je računarstvo moć da kopaju Bitcoin je sada toliko intenzivna, vi vjerojatno neće napraviti mnogo novca. Također, pobrinite se da gledate baterija vašeg telefona! Bitcoin mining mogu pojesti puno električne energije i pražnjenje baterije u kratkom vremenu. Ipak, rudarstvo može biti zabavan hobi, čak i ako ne čine puno novca, a vi dobiti zadovoljstvo znajući da ste direktno podržavaju Bitcoin zajednice.

Najbolji dio o Android aplikacije je da programeri su stalno pokretanje aplikacija, od kojih su mnogi besplatni. Na mnogo načina Android pokreće iste zajednice prešao duh koji osnažuje Bitcoin. Osim što je besplatan, a na osnovu Linux, Android i podstiče programerima da eksperimentišu i proizvodnju aplikacija. Dakle, ako ne vidite aplikaciju koju želite, ili u potrazi za nešto što nije na tržištu, stalno provjeravati nazad. Na kraju programer mnogi razvijati upravo ono što tražite. App Store Apple je malo zatvorena, ali ima još dosta velikih aplikacija i programeri!

To bi trebao biti lako vidjeti da je Android i iPhone aplikacije može biti vrlo korisno za korisnike Bitcoin. Možete čuvati Bitcoin, ponašanje trgovine, pa čak i stvoriti Bitcoine kroz rudarstvo. Ako koristite Bitcoin aplikacije, međutim, pobrinite se da maksimalno sve sigurnosne postavke. Ako vaš telefon bude ukraden i koristite aplikacije za pametne telefone, postoji ozbiljan rizik da je lopov i mogao da sa tvojom Bitcoine! Srećom, većina novčanike prepoznati ovaj rizik i ponuditi načine za vas da osigurate svoje Bitcoin računa.

Povezane vijesti


Post ICO

260 Airlines sada prihvata Bitcoin zahvaljujući novom Bitnovom partnerstvu

Post ICO

Bitcoin za kozmetičku hirurgiju: kriptocurrency prihvaćen na Florida klinike Vanity

Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Početni vodič za Monero (Kupovina, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Da li je Bitcoin banka na svom putu? Osnivač Mt.Gox gubi $ 50K i više

Post ICO

10 malo poznatih funkcija Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Još jedna Bitcoin bankomat mašina se pojavljuje, ali da li je stvarno?

Post ICO

10 Bitkovinskih mitova razapetih na komade

Post ICO

9 Igrice koje su inspirirane u kripto valutama koje morate igrati

Post ICO

Američki preduzetnik ima za cilj da podstakne svoju Valley of Blockchain pomoću Tesline pomoći

Post ICO

Apple App Store ponovo integriše aplikaciju Bitkoin Blockchain-a

Post ICO

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice