Bitkoinska razmena Kraken objavljuje novu strukturu naknada | Bosnian.Lamareschale.org

Bitkoinska razmena Kraken objavljuje novu strukturu naknada

Bitkoinska razmena Kraken objavljuje novu strukturu naknada

Nakon pokretanja svoje putovanje u 2011. Godini, Kraken razmjena je postao jedan od najpopularnijih i naširoko koristi Bitcoin exchangesin mreže.

Firme San Franciska je omiljeno među profesionalnim trgovcima zbog svojih inovativnih funkcija, brzo izvršenje, visoke sigurnosti, i izuzetnu podršku. To održava ekskluzivno partnerstvo i potpunu usklađenost regulatornih sa velikim brojem trgovaca širom svijeta, kao i Tokiju vlada, a BaFin-regulisana Fidor banke.

Kompanija je najistaknutiji Bitcoin razmjena koje se bave u eurima, a također radi s nekoliko drugih valuta kao što su dolar, jen i kanadski dolar. Kraken se stalno hvaljen kao najbolji Bitcoin razmjena treća strana mediji i bio je prvi Bitcoin razmjena će biti objavljivanja Bloomberg terminala.

Ranije danas, kompanija je ostvarila novi blog objavio svoju odluku da se smanji sve naknade tržištu. Kraken će integrisati novi 'model za kavu zapisničar', čiji je cilj da se smanji naknade trgovanje platforme.

Prema istom članku, ova 'kavu zapisničar model'opcija će osigurati smanjenje naknada za tržište odluka koji nude likvidnost na tržištu zajednici. Ova odluka dolazi kao rezultat visoke potražnje javnosti, rekao je Kraken, objašnjavajući da svojim kupcima su traži niže sistem naknadu. Ova "model za kavu zapisničar 'će dati klijentima jednostavniji i smanjene struktura naknade.

Kako to radi?

Naknada za kavu se primjenjuje na situacije u kojima se trgovac pruža likvidnost na knjigu naloga po naručivanju kupovina granica ispod tržišne cijene ili prodajne limit iznad tržišne cijene. Naknada će se plaćati samo na kavu (kavu naknadu), kada su takve naredbe donosi novi dolazni narudžbe.

U skladu s tim, naknada zapisničara se primjenjuje na situacije u kojima se trgovac oduzima likvidnosti iz knjige naručivanju tržište / kupnje ograničenje koje se provodi odmah u odgovoru na limitirani nalog prethodno postavljen na knjigu.

Kao što je opisano gore, bilo u napadu narudžbe će pokrenuti ili tržište ili limit naloga i kavu ili lopov će biti aktivirane tržište ili ograničiti reda.

Prednosti 'kavu zapisničar model'

Trgovci koji pružaju likvidnost u knjizi kako će imati koristi od ovog novog sistema, dok trgovci koji uklonite likvidnosti iz knjige kako će također imati koristi od ovog smanjena sistema naknade u odnosu na uobičajeni sistem naknadu. Iako Odgovarali plaćaju samo 0,10% više nego odluka, 'model za kavu zapisničar' će nadoknaditi to kroz dublje likvidnosti i jače širi.

U pogledu Bitcoin-fiat valute trgovine, naknada za kavu ide kao niska kao 0%, a do 0.16%, u zavisnosti od trgovalo iznos. Naknada zapisničara ide kao niska kao 0,10% i do 0,26%, ovisno o iznosu koji se trguje. Ali nešto više o novoj strukturi naknade možete pročitati ovdje.

Sa ovim novim modelom za kavu-zapisničara, trguje u okviru kriptovaluta sistem će imati novu strukturu s obzirom na ukupnu smanjene naknade. Međutim, 'model za kavu zapisničar' nije integrisan u smislu mraku bazen naknade, iako to je i promijenjen. Razlog za to je da je "model za kavu zapisničar 'je korisno samo ako možete pregledati knjigu naloga.

Nova struktura naknade Kraken će se aktivirati u nekoliko tjedana, od 1stAugust.

Povezane vijesti


Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitkoineri dobijaju ekskluzivni pristup pre ulaznice

Post ICO

11 Hoteli i hosteli koji prihvataju Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitkurex ne pokreće nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Bitcoin crni petak - najbolji način da potrošite svoje bitke

Post ICO

Bitcoin fondacija Komentar na New York Department of Financial Services BitLicense odlaganje

Post ICO

Usvajanje Bitkoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Braća pčela: mladi kriptocutni preduzetnici i dalje uspevaju i već minirani svoj prvi bitkoin

Post ICO

61% Kanadjana očekuje da će do 2019. koristiti digitalni novčanik

Post ICO

$ 3,454 Trillion je dobar razlog za kupovinu Bitcoina

Post ICO

Bitcoin ATM registruje 140 transakcija na Campus Party pre nego što bude instaliran u Sao Paulu

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox iz aukcije bitcoin domena

Post ICO

Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW