Bitcoinova vest ažurirana 5. decembra | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoinova vest ažurirana 5. decembra

Bitcoinova vest ažurirana 5. decembra

Bitcoin je privukao mnogo pristalica u posljednjih nekoliko mjeseci, međutim, nije svako skakanje na bandwagon. Bivši predsjednik Fed Alan Greenspan tvrdi da su cijene porasle za neodrživ maksimume nakon doživljava 89 puta veće tijekom cijele godine. Bitcoin cijene su porasle do $ 1.123,14, sa Bitcoin sada košta skoro koliko i za uncu zlata. Greenspan je rekao da svaka investicija mora imati unutrašnju vrijednost, nešto što on vjeruje Bitcoin nedostaje. Kao takva, digitalnu valutu je formiranje balon suđeno da pop.

Tražim da biste saznali više o Bitcoin? Žele uživati ​​u nekim zabave dana van grada u Sin City? To možete učiniti i na predstojećem Unutar Bitcoin konferenciji se održava u MGM Grand koja će imati široku lepezu zvučnika. Glavni govornik bit će Jared Kenna, bivši izvršni direktor Tradehill, nekada drugi po veličini razmjene pred gašenjem u 2012. Poduzetnici, financijske stručnjake, programerima, i drugih profesionalaca zainteresirani za Bitcoin su pozvani da prisustvuju. To će se održati na 10thand 11thof decembra.

Njemačke vlasti uhapsile su dvije osobe preko malware program koji zaraženih računara sa programom koji potom oteli računalo mina Bitcoine. Sa svakim jednadžba riješen je rezultiralo nagradu od 25 Bitcoin, koji je trenutno jednaka više od 25.000 $ dolara, podsticaj za stvaranje takvog robota je visoka. U nevezanom slučaju, tri osobe uhapšeni su u Kini nakon što su zatvoriti svoje trgovačke platforme bez upozorenja i pokušao da pobjegne sa kupcima Bitcoine. Kineske vlasti preselio brzo da uhapsi pojedinaca, što ukazuje da su kineske vlasti su ozbiljno podržavaju valutu.

U jednoj od najvećih pljački u povijesti, preko vrijednosti od Bitcoin sto miliona dolara ukradeni su iz Sheep Market. Za razliku od drugih pljački u kojoj je lopov jednostavno pobjegla s novcem, međutim, Bitcoin zajednica je trakaste zajedno u pokušaju da zaustavi transfer Bitcoine. Ovce Market Place je sajt prodavce ilegalna droga, tako da je malo vjerovatno da će oni opljačkali će se u skorije vrijeme okreću vlasti.

Auburn Student Regali Do $ 24.000 u Bitcoin Donacije Zbog Prijava

Prošlog subotu, University of Auburn nogometne reprezentacije šokirao najbolje rangirani koledž tim u zemlji, Alabama, u zapanjujući obračun. Nepotrebno je reći, Auburn navijači bili su u ekstazi. Jedan navijač je, međutim, sada je vjerojatno više uzbuđen nego bilo koji drugi. Student sa znakom čitanje "Zdravo mama, Pošalji", nakon čega je QTR kod i zloglasni simbol Bitcoin je nanizao hiljada dolara donacija.

Samo prije nekoliko godina kućni PC korisnik može koristiti svoje računalo od mina Bitcoin relativno lako. Vremenom, međutim, matrica teško kontrolira stvaranje Bitcoin je porastao i sada su potrebne super računala na moj Bitcoin sa bilo kakve ozbiljne brzine. Kao vrijednost Bitcoin je eksplodirao, iznos snage kompjutera posvećen rudarstva Bitcoine je skočio. Sada, nakon nedavnih porast cijene Bitcoin, procesorske snage je također pulsirajuće kao ljudi pokušavaju da zarade.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin ATM registruje 140 transakcija na Campus Party pre nego što bude instaliran u Sao Paulu

Post ICO

4 najpopularnijih poruka na BitcoinTalk

Post ICO

Još jedna Bitcoin bankomat mašina se pojavljuje, ali da li je stvarno?

Post ICO

Bitcoin dobija kredibilitet u EU na petama nemačkog priznanja

Post ICO

Banke, spremite se! Blok vuče u tvom svetu

Post ICO

Članak iz Bitcoina iz 2013. može biti propast ruske stranice

Post ICO

Da li je na ostrvu bitkoin ostrvo? Džersi planira da radikalno prihvati kriptocurrency

Post ICO

9 Igrice koje su inspirirane u kripto valutama koje morate igrati

Post ICO

Bitcoin fondacija Komentar na New York Department of Financial Services BitLicense odlaganje

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

260 Airlines sada prihvata Bitcoin zahvaljujući novom Bitnovom partnerstvu

Post ICO

Australijska kancelarija za oporezivanje odlaže odluku - još uvijek želi Minimalni TX rekord