Procesor plaćanja Bitcoin Egopay zamrzava fond usred glasina o greškama | Bosnian.Lamareschale.org

Procesor plaćanja Bitcoin Egopay zamrzava fond usred glasina o greškama

Procesor plaćanja Bitcoin Egopay zamrzava fond usred glasina o greškama

Bitcoin EgoPayhas plaćanja procesor zamrznuta sredstva pripadaju nekoliko clientsfollowing niz problema koji su počeli u decembru prošle godine.

Neki od računa sada zamrznuta pripada velika imena u kripto-industrije kao što su Bitmarket.pl i BTC-e. Potonji zapravo osudio ovaj četvrtak (15) koji EgoPay se withhelding fondova, odbijanje pristupa BTC-e do $ 80.000. Razmjenu rekao Coindeskthat EgoPay stavio taj iznos u "zamrznuti novčanik".

Također, GOLDUX.com - Slovačke Bitcoin razmjena - potvrdila je u međuvremenu da EgoPay se withhelding $ 7.183 svojih sredstava.

Međutim, problem prevazilazi blokiranim računima, kao i druge EgoPay kupci tvrde da su neke od usluga platforme su također ugroženi, posebno API (aplikacija program interface) procesora.

Su počeli problemi oko mjesec dana. U to vrijeme je predstavnik razmjene Poljske sa sjedištem u BitMarket.pl osudio obavijesti neispravan transakcija koje su se vratio API-ja. "Ovi obavještenja su postavljeni od uobičajenog IP adresu Egopay (...) i da su ispravno ovjeren od strane SCI povratni na www.egopay.com serveru. Međutim, sredstva iz ovih transakcija nije upisan u našu novčanik", rekao je predstavnik, dodajući da je "sumnjive" transakcije imao vrlo slične ID kodova.

GOLDUX.com također imali problema sa API EgoPay-a. 8. Januara, kompanija je dobila e-mail od EgoPay navodeći da je dio slovačke razmjene sredstva su zamrznuta.

Klijente koji sada se prijaviti na EgoPay platformi vidite ovu poruku:

"EgoPay Članovi će biti doživljava veća od normalne pregled vremena za sve povlačenja i depozite kao EgoPay trenutno vodi migracije sistema. EgoPay će sada biti u mogućnosti da pruži više siguran netywork za sve članove kroz koje se complate svoje online transfera. EgoPays standard pregled vremenske okvire i sporazumi nivo usluga će se vratiti u normalu i EgoPay cijeni na suradnji i razumijevanju. "

Neki klijenti su pokušali kontaktirati online funkcija Live Support kompanije. Međutim, ovaj servis je odsutan, kao i Skype račune podršku tima.

Uz nekoliko loših iskustava u prošlosti, Bitcoin zajednica počinje vjerovati u mogućnost prevare. 12. Januara, Hyipnews.com prijavio da su sredstva su ukradeni, tvrdeći da EgoPay je prevara sličan Liberty Reserve. Ipak, nema dokaza u tom trenutku da podrži ovu sumnju.

Povezane vijesti


Post ICO

Evo prve Bitkoinove bebe

Post ICO

Apple App Store ponovo integriše aplikaciju Bitkoin Blockchain-a

Post ICO

Usvajanje Bitkoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Bigcoin Big Wigs

Post ICO

Stavite svoje digitalne novčiće u novi online kazino Bitoomba

Post ICO

Korisnici Bitcoin novčanika zasnovani na Androidu moraju preduzeti mere kako bi izbegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

7,170 BTC ukraden iz hladnog novca BTER-a, kineska razmjena najavljuje nagradu

Post ICO

Bitcoin u Litvaniji: taxi kompanija JazzExpress prihvata kripto plaćanje

Post ICO

Asocijacija Bitcoin Francuska je najnovije poglavlje Bitcoin fondacije afilijat

Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

Bitcoin u porastu dok se Grexit plaši

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: Zašto Bitcoin postati sigurna valuta