Bitcoin St. Petersburg Bowl | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Jutros ESPN i Bitpay najavio da će ovogodišnji NCAA St. Petersburgu Bowl je preimenovan u Bitcoin Sankt Peterburgu Bowl nakon visokog profila sponzorstva iz Bitpay koji će uključiti ne samo preimenovanje ovogodišnji zdjela igra, ali i omogućava fanovima NCAA kupiti karte za igru ​​koristeći Bitcoin preko Bitpay.

U ime kluba stupa na snagu odmah i da će dovesti do ove godine igra 26. Decembra radi pod novim imenom i ime preostalih isti kroz 2016. Godine.

"Naš cilj je da nastavljaju da se kreću Bitcoin u mainstream i sponzorstva St. Petersburg Bowl nam nudi tu mogućnost", rekao je Tony Gallippi, izvršni direktor za BitPay. "College fudbalskih navijača i Bitcoin zajednice predstavljaju slične ciljne demografske - tech-pamet ljudi u dobi između 18 i 40 godina"

Sponzoriranjem posudu igre, BitPay se ne samo u nadi da će stimulirati Bitcoin zajednicu oko događaja, ali i dodatno promovirati interes za digitalnu valutu na nacionalnom nivou. Posudu Igra će biti uzbudljiva prilika da se omogući navijačima da koriste Bitcoin na zabavan, koledžu sportskom okruženju. Sa odnos od preko 33.000 trgovaca i raste, BitPay dovela Bitcoin ekonomije omogućava preduzećima širom sveta lako prihvatiti Bitcoin. Pažnja doveo do bitcoin koju igra će samo dodatno povećati svoj uzdizanja u mainstream.

"Izuzetno smo uzbuđeni da dočekaju BitPay na koledž nogomet i naš zdjela kuće u Sankt Peterburgu", rekao je Brett Dulaney, izvršni direktor Bitcoin St. Petersburgu Bowl. "Radujemo se duge i obostrano koristan dogovor."

2014. Utakmica će se odigrati u petak, 26. Decembra, u 20:00 ET at Tropicana Field u St. Petersburgu. Igra, koja će se još jednom emitirati na ESPN, je u svojoj prvoj godini svog novog konferenciji pripadnosti Atlantic Coast konferencije (ACC) i američki Atletski konferencije.

Ulaznice za 2014. Bitcoin Sankt Peterburgu Bowl će kasnije ove godine krenuti u prodaju a cijene se kreću kao niska kao samo 40 $. Ulaznice će biti dostupne putem Ticketmaster ili na broj telefona 1-800-745-3000. Ulaznice i roba će biti dostupna za kupovinu sa Bitcoin.

Dok detalji su oskudni u pogledu službene robe, u stadionu kupovine i druge stavke koje se mogu nabaviti sa Bitcoin je vjerovatno u narednih narednim mjesecima da će više detalja biti Dostupne.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitkoin Evanđelist Jason King vodi 3.237 milja radi promovisanja kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

61% Kanadjana očekuje da će do 2019. koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bitcoin krediti od Fiat kredita

Post ICO

Bitcoin za kozmetičku hirurgiju: kriptocurrency prihvaćen na Florida klinike Vanity

Post ICO

Korisnici Bitcoin novčanika zasnovani na Androidu moraju preduzeti mere kako bi izbegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

10 malo poznatih funkcija Hidden Inside Blockchain.info

Post ICO

Fizički Bitcoin novčanik sa biometrijskom autentikacijom? CryptoLabs lansira jedan u 2015. godini

Post ICO

6 Potencijalne Bitcoin poslovne prilike

Post ICO

Alarmantno prozirna urednička operacija