Bitfloor ima vesti: razmjena bitkoina konačno refundira svoje korisnike | Bosnian.Lamareschale.org

Bitfloor ima vesti: razmjena bitkoina konačno refundira svoje korisnike

Bitfloor ima vesti: razmjena bitkoina konačno refundira svoje korisnike

U kriptovaluta razmjena Bitfloor konačno povrata svojih korisnika. Platforma, koji je zatvoren u aprilu, nedavno je počeo da se omogući povlačenje kupca u američkim dolarima, navodi se u saopštenju je putem Twittera.

Upute za povlačenje novca su postavljeni na službenoj stranici Bitfloor a. Jednom kada korisnici se prijavite, oni će pronaći sve potrebne upute da se oporavi svoja sredstva. Ali to možda neće biti lako za sada...

 Prema nekim stručnjacima, to je bolje sačekati još tjedan dana prije nego što to radi. Reddit korisnik Audenx tvrdi da postoji mnogo korisnika izvještavanja o postojanju "bugova i problema pristupa računu". Možete pročitati sve o tome ovdje.

Ako se sjećate, Bitfloor zatvoren prošlog aprila, ubrzo nakon što je američki bankovni račun razmjena bila je zatvorena. U to vrijeme, banka je izdala ček za ravnotežu računa, a kompanija je ostala sa zadatkom uspostavljanja novi nalog i distribuciju sredstava natrag na sve korisnike.

Preko coindesk.comBitFunder.com zatvara sve aktivnosti korisnicima Sjedinjenih DržavaBitcoin prikupljanje sredstava i platformi za trgovanje BitFunder.com se zatvara sve aktivnosti na severnoamerički korisnika. Kompanija je objavila vijest putem svoje web stranice, ali bez pružanja pravog objašnjenja, iako je lako pogoditi zašto se donošenje ove odluke. Sjedinjene Države zadržati primjenom snažan pritisak na svakom poslovnom kriptovaluta u vezi.

Prvi dio njihovih najava kaže da "od 8. Oktobar [u utorak], BitFunder neće prihvatiti nove registracije iz bilo kojeg Sjedinjene Države osobe ili entiteta".

Istog datuma važi za "sve sadašnje korisnike BitFunder koji se nalaze u SAD-u ili se utvrdi da Sjedinjene Države fizičkim ili pravnim licima", koji neće biti u stanju da uđe u bilo kakve nove pozicije na sajtu Bitfunder od sada. Isto tako, "kao od 1. Novembra, kao korisnici takođe neće biti dozvoljeno da proda positionson sajtu BitFunder".

Ako niste Sjedinjene Države korisnik, ali žele zadržati svoj BitFunder.com račun, i dalje ćete morati dostaviti podatke potrebne toobtain je 'provjeriti' status prije 1. Novembra "Svaki takav korisnika koji ne daju potrebnu informacije neće moći da uđu u ili prodavati pozicije na sajtu BitFunder "od tog datuma.

Prema podacima sa sajta, klijenti mogu povući svoju imovinu i Bitcoin iz njihovih računa prije i nakon prvog dana novembra.


BitFury ulaže u GoCoinBitFury Capital, investicije ogranak Bitcoin infrastrukture dobavljača i preradu Bitcoin transakcija kompanija BitFury Group, danas je objavila strateško ulaganje u GoCoin.

Ovo je treća investicija za BitFury Capital, koja je osnovana u julu 2014. Godine voziti rast Bitcoin ekosistema. Kroz strateška partnerstva i ulaganja, BitFury Capital će podržati više igrača u brzo raste kriptovaluta industrije, na ne-ekskluzivnoj osnovi.

"Plaćanje obrade je ključni element za stimulisanje Bitcoin ekonomija", rekao je Marat Kichikov, upravljanje partner BitFury kapitala. "Mi smo posvećeni podršci dalje prihvatanje i omogućavanje daljnje usvajanje cryptocurrencies. Partnerstvo sa GoCoin će omogućiti obradu plaćanja u digitalnom valuti sa našim dobavljačima i klijentima u cijelom svijetu. "

GoCoin je dobija značajan zamah u alternativne plaćanja prostor, najavljuje velike partnerstva sa Aprivaand, još nedavno, PayPalfor obrade digitalne valute.

"BitFury je jedna od najuspješnijih kompanija u Bitcoin prostoru", rekao je Steve Beauregard, suosnivač i izvršni direktor GoCoin. "Čast nam je da dodate BitFury našoj rastućoj listi strateških partnera i nastaviti sa jačanjem digitalni e-trgovine."

GoCoin je međunarodna plaćanja platformu za Bitcoin i novih digitalnih valuta. GoCoin omogućava online i malo trgovci prihvatiti Bitcoin, Litecoin i Dogecoin na kasi.


BitGive je sada prva dobrovoljna dobitnica Bitcoinove poreske olakšiceBitcoin dobrotvorne BitGive Foundationhas upravo dobio službenu IRS status koji pretvara institucija u prvi oslobođeni poreza dobrotvorni kriptovaluta u vezi. Ovo je velika vijest za temelj, koji je također šutiranja-off novu kampanju prikupljanja sredstava uz pomoć BitPay, Xapo, LibraTax i Roger Ver, među drugim kompanijama i ličnosti.

Nešto više od godinu dana nakon osnivanja, BitGive - fondaciju koja prikuplja sredstva za javno zdravstvo i uzroke okoliša - postaje "prvi Bitcoin neprofitna organizacija kako bi dobili 501 (c) (3) odobrenje".

Connie Gallippi, izvršni direktor BitGive, kaže da osigura IRS izuzeće je bio jedan od prvih ciljeva fondacije. To "omogućava BitGive pružiti nama Donatori poreza odbitak za svoje donacije i pruža niz pravnih i finansijske koristi za organizacije", Gallippi otkrio.

Veoma smo zahvalni za stručni pravni tim imamo na Perkins Coie, LLP, koji su dali pro-bono usluge za uspostavljanje temelja i apliciraju za ovaj porez izuzeti oznaka.

Prema Gallippi, BitGive sada mogu fokusirati na stvaranje "investicionog fonda multi-milijun dolara za pružanje održivu podršku za organizaciju i da finansijskih doprinosa trebaju unaprijediti javno zdravlje i okoliš u svijetu", uz pomoć partnera, kao što su plaćanje procesor BitPay ili "Bitcoin Isus" Roger Ver.

Fondacija je ranije uspostavio partnerstvo s projektom Voda i namjerava podići BTC ekvivalent 10.000 $ koji će se koristiti za pružanje čist, sigurno vode u subsaharskoj Africi. Zahvaljujući donacijama brojnih donatora, kampanja je trenutno na preko 75 posto cilja.

Međutim, to nije bio BitGive jedini projekt do sada: institucija je također prikupljao novac za Save the Children za Filipina Haiyan za djecu humanitarnog fonda i Tim Rubicon, neprofitna organizacija raspoređivanju veterana za olakšanje katastrofa.

Usred sve dobre vijesti, BitGive također lansirao Osnivački Donatori kampanje i članstvo Programfor organizacija i pojedinačnih donatora iz cijelog svijeta koji žele da podrže misiju organizacije.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin slavi prvi blok, najavljuje nove karakteristike

Post ICO

Upoznajte BCI, novu investicionu kompaniju fokusirana na blokove koju je pokrenuo Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

Bitkoini ne mogu da vam kupe sreću, ali mogu sigurno da vam daju slaninu svinjskog javora

Post ICO

Bitcoin servis HashingSpace otvara centar za prenos podataka u Vašingtonu

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox iz aukcije bitcoin domena

Post ICO

Pribavljanje Limonovog novčanika od strane LifeLock-a briše sva očekivanja od Bitcoin podrške

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicense-a

Post ICO

6 Potencijalne Bitcoin poslovne prilike

Post ICO

Početni vodič za Monero (Kupovina, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

BIPS kanali Mt. Gox i bira Bitstamp

Post ICO

Razvojnik bitkoina Gavin Andresen sumnja da je većina operacija u oblaku Ponzi šema