BitPay je najnoviji Zlatni član Bitcoin fondacije | Bosnian.Lamareschale.org

BitPay je najnoviji Zlatni član Bitcoin fondacije

BitPay je najnoviji Zlatni član Bitcoin fondacije

Bitcoin Fondacija je nedavno pozdravio novog člana zlato: govorimo o poznatom plaćanja procesor BitPay, osnovana 2011. Godine Anthony Gallippi i Stephen par.

Kompanija - smatra najveći svjetski servis za plaćanje usluga specijalizirana za e-trgovinu, B2B i Enterprise rješenja za Bitcoin - trenutno radi sa 26.000 trgovcima širom svijeta. Ova skupina uključuje poznate brendove kao što su TigerDirectand NBA stručni tim Sacramento Kings.

Samo prošle godine kompanija je obrađena u Bitcoin transakcija 100 milijuna $. Prema Jon Matonis, izvršni direktor Bitcoin Fondacije "BitPay utrla put u međunarodnim obradu trgovac za Bitcoin zajednicu; njihovi klijenti se oslanjaju na BitPay kao pouzdani, odgovoran partner To povjerenje će zadržati Bitcoin ekosistem raste smo.. Ponosom dočekati BitPay kao Gold Member i radujemo se pomažući svoje napore za globalno Bitcoin usvajanje ".

Procesor isplata je zastupljena u Atlanti, New York, San Francisku i Buenos Aires, redovno doprinosi poboljšanju Bitcoin protokola.

"BitPay smatra da je važno podržati veliki posao koji obavljaju Bitcoin Foundation, jer su vodeći kontinuirani rast i uspjeh od osnovnih protokola na kojem gradimo naš posao", rekao je Tony Gallippi, direktor BitPay.

Gallippi dodaje da je procesor uplate "provodi siguran Bitcoin standarda, kao što su potrebni za plaćanje protokola i Multi-Sigthat za enterprise-grade Bitcoin plaćanja rješenja".

Naše učešće u Bitcoin Fondacija će pomoći šire zajednice postići sigurniji i pouzdaniji plaćanja. Naš uspjeh na terenu nam je dao priliku da se vrati u zajednicu koja podržava srž našeg poslovanja.BitPay ovlašćuje novi point of Sale HardwareZahvaljujući partnerstvu sa Bitpay, Givex'sVexilor point of sale (POS) sada će omogućiti svoje trgovce da prihvati plaćanja u Bitcoin.

Givex tvrdi da će novi Vexilor POS obrađivati ​​Bitcoin plaćanja s lakoćom, što omogućava proces jednostavan transakcija za pokrovitelja i glatke plaćanje pronalaženje za trgovca.

Izvršiti uplatu, kupci će generirati QR kod pomoću svojih pametnih telefona i da su ga skenira i Vexilor tableta. Na trgovac završiti razmjena je u stvarnom vremenu, odobravanje isplate događa gotovo trenutno na POS. Devet valuta, uključujući SAD i kanadskih dolara, su prihvaćeni od strane Bitpay i Vexilor i direktna uplata banka je dostupan u 33 valutama, što će omogućiti trgovcu da prihvati širok spektar valuta.

"Vexilor je agilan sistem i omogućavanje Bitcoin plaćanja je primjer kako se može brzo prilagoditi inovacije koje postavljaju naši trgovci osim", rekao je Jim Woodside, VP Plaćanje usluge Givex. "Sada naši trgovci će biti jedan korak ispred konkurencije kada ugostiteljstvo tech-pamet klijentele."

"Vexilor je savršen partner za Bitpay. To je prilagodljiv i tehnološki intuitivno POS koji pruža trgovci sa najnovijim inovacijama. Prihvatanje Bitcoin je sljedeći korak u tome i je još jedan način na koji Vexilor je pred utakmicu", rekao je Stephanie Wargo, potpredsjednik marketinga Bitpay.

Vexilor kombinira funkcionalnost legacy sistema preduzeća i prenosivost novih oblaku tablet aplikacije u jednom jednostavan za korištenje POS rješenje. Dok Vexilor nije prvi ponuditi ovu funkcionalnost, kompanija Givex, poznata je u trgovačkoj mjestu prodaje industrije od 1999. Godine i jedan je od većih trgovačkih sistema za integraciju Bitcoin opcije plaćanja.

Slika ljubaznošću Givex.


BitPay obrađuje 6.296 bitkoin transakcija tokom Bitcoin Black FridayBitcoin Black Fridaywas odgovoran za najveći rekord kriptovaluta transakcija ikad. Prema BitPay, trgovac platforma obrađuju evidenciju 55,288 Bitcoin trgovačke transakcije u novembru, što predstavlja povećanje od 165 posto od oktobra.

Tokom prošlog petka (29) poseban sam događaj, procesor plaćanja rukuje 6.296 Bitcoin transakcija. Brojke čine ovaj dan najviše zauzet datum u do sada istoriji kriptovaluta trgovine. Kako se navodi u BitPay, 29. Novembra, više od šest posto svih transakcija na Bitcoin mreži utrošeno na robu i usluge putem ove platforme.

Ovo je značajan napredak u pogledu rezultata prošle godine, kada je prvi Bitcoin Crni petak se dogodilo. U 2012. Godini, platforma završen 99 transakcija, ali ovo je ipak dan sa najvećim obimom tokom cijele godine. To znači da je rast u odnosu na godinu registrovao BitPay na ovom Crni petak bio 6,260 posto.

Tony Gallippi, direktor BitPay, kaže da plaform je "obim kako je najprecizniji pokazatelj realnog Bitcoin ekonomije, a danas da ekonomija naglo raste veći kao trgovci vide ogromnu vrijednost u prihvatanju Bitcoin plaćanja".

Gradimo najmoćniji, pouzdan, i skalabilan alat za poslovne subjekte da prihvati Bitcoin.

U novembru samo BitPay prihvatio više od 3.000 novih trgovca

Prelazi ukupno 14.000 Bitcoin-prihvatanje biznisa. "Ne trgovac dobavljača usluga jahanje na tradicionalnom petlji šine može ponuditi all-inclusive cijene, jer postoje tri ili četiri posrednika koji uzimaju smanjenje svake transakcije", kaže Gallippi, dodajući da su "neki procesori zadirkuje trgovca sa flat-rate cijene, ali postoje mnogi skrivenih troškova i ograničenja koja se paušalno nudi iluzija ".

U posljednjih mjesec dana, bilo je nekih trgovaca koji zaista ustao: BitPay registrovan jaka aktivnost iz Bitcoin proizvođača rudarske opremu KNC Miner, poklon platformu e-card Gyft i robu trgovac Amagi metale.

Povezane vijesti


Post ICO

5 Bitcoin plugins-a da maksimalno iskoriste svoje WordPress stranice

Post ICO

Bitmain predstavio DDoS ublažavanje za AntMiner S4 i S5

Post ICO

Pribavljanje Limonovog novčanika od strane LifeLock-a briše sva očekivanja od Bitcoin podrške

Post ICO

Bitkoinska razmena Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitfinex Rad sa AlphaPointom

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

Draper univerzitet koji nudi bitkein nudi besplatan online kurs o kriptocurrency

Post ICO

Apple App Store ponovo integriše aplikaciju Bitkoin Blockchain-a

Post ICO

Bitcoin Startup ima za cilj da pomogne Muslimanima da uzmu kredite

Post ICO

Blokada sajtova bitkoina u Rusiji se smatra nezakonitim od strane lokalnog suda

Post ICO

BitPay nudi finansijski podstrek za razvojne korisnike koji se bave bitkominom u LAUNCH Hackathon-u

Post ICO

Bitcoin suočava se sa rastućom konkurencijom od ostalih sve-digitalnih valuta