Klijenti BitStamp-a koji ne potvrdjuju identitet pod rizikom da izgube sve svoje BTC | Bosnian.Lamareschale.org

Klijenti BitStamp-a koji ne potvrdjuju identitet pod rizikom da izgube sve svoje BTC

Klijenti BitStamp-a koji ne potvrdjuju identitet pod rizikom da izgube sve svoje BTC

BitStamp klijentima neprovjerenim računima imaju do 13. Novembra završe ID verifikacije requirementor mogu suočiti konačni "kazna": izgubiti sve njihove Bitcoine. Svi kriptovaluta pohranjeni na računima bez odgovarajuće provjere identiteta će biti oduzeta od strane Sjedinjenih Američkih Država i dodatne kazne bi mogao biti primjenjiv.

Razmjena je Slovenija na bazi - jedan od najvećih u svijetu koje se bave dolara - objavio je novo upozorenje 16. Novembra, podsjećajući "svim vlasnicima neprovjereni račun sa balans da se provjeriti u roku od 28 dana od objavljivanja ovog poziva".

Uprkos tome što je obaviješten o promjeni u našem verifikaciju politike više od godinu dana 4. Septembra 2013. Godine, neki računi ostaju nepotvrđene.

Bitstamp ne može dozvoliti neprovjerenim račune za trgovinu ili nuditi bilo koje druge usluge, kao što bi to krši naše AML i KYC politika.

Kompanija se kreće naprijed sa mjerama sigurnosti, iako priznaje da mnogi kupci neće biti zadovoljan sa ovom odlukom. Međutim, Bitstamp zna da mora da postane u potpunosti u skladu Naime regulaciju zemljama u kojima trenutno posluje u cilju da rastu.

"Vjerujemo da ima smisla za nas da se ponašaju u konzervativnom mode i da damo sve od sebe da štiti integritet sistema. Svaki dan, svaki minut, svaki sekund, Bitstamp nudi online razmjenu u kojoj smo odgovaraju kupaca i prodavaca, i kroz bezbroj ovih transakcija, pomoći da se postavite u realnom vremenu vrijednosti Bitcoin za upotrebu od strane trgovaca i kupaca širom svijeta ", kompanija je rekao kada je najavio novu politiku.

Prema Bitstamp, računa da će biti pogođeni su one bez verifikacije ID i nikakvu aktivnost u posljednjih 12 mjeseci. Račune koji su bili neaktivni za najmanje šest mjeseci će biti prebačen na "escrow treće strane", CoinTelegraph citira.

Možete vidjeti ispod pismo nedavno primili klijenti Bitstamp-a.

Poštovani Bitstamp kupca,

Ovo je vaša Final Notice. Utvrdili smo da bez obzira što si obaviješteni naše promjene za verifikaciju politike Bitstamp je prije više od godinu dana 4. Septembra 2013. Godine i bez obzira na naše ponovno preklinjanja i upozorenja, ti još niste potvrdili vaš Bistamp račun, što je rezultiralo u naše potrebe da obustavi svoj aktivnost.

Imajte na umu: Ne možemo dopustiti neprovjerenim klijentima da trguju ili učiniti bilo koju poslovnu bilo na Bitstamp, jer to bi se krše naša AML i KYC politika.

Kao što se drži ravnotežu sa Bitstamp, molimo Vas da provjerite vaš račun u roku od 28 dana od dana prijema ovog obavještenja.

Ako to ne učinite, vi ćete prekršio naš dogovor i nije da ispravi svoj kršenja. To će automatski rezultirati u sljedećem: Vaš račun će biti raskinut, izgubit ćete prava pristupa, a vi ćete više ne može smatrati Bitstamp kupca.

Bilo koji preostali iznos na Vaš račun će biti predmet neposredne oduzimanje od strane i oduzimanje regulatornih vlasti.

Molimo vas da se odmah uzeti ove jednostavne korake verifikaciju. Možete provjerite Bitstamp račun ovdje: https://www.bitstamp.net/account/verify/ ili kontaktirajte našu podršku u.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitkominske mikro transakcije bez naknade? Da, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

BitGo nudi program verifikacije solventnosti za preduzeća

Post ICO

Bitkoini su se koristili na putu svile da bi kupili droge za pomoćne samoubistvo

Post ICO

Bitkoini ne mogu da vam kupe sreću, ali mogu sigurno da vam daju slaninu svinjskog javora

Post ICO

Australijanci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

BitGive primi 503 (c) (3) Status od IRS

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Razvojnik bitkoina Gavin Andresen sumnja da je većina operacija u oblaku Ponzi šema

Post ICO

Bitkoin uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoin u Litvaniji: taxi kompanija JazzExpress prihvata kripto plaćanje

Post ICO

Istraživanje Bitkoina otkriva da su 26% bitkoinara pogođene prevare ili hacks

Post ICO

Bitkain trgovačka platforma GBL nestala je zajedno sa 4,1 miliona dolara ukradenih od investitora