Bitstamp poboljšava verifikaciju identiteta i sigurnost sa tehnologijom GBGroup-a | Bosnian.Lamareschale.org

Bitstamp poboljšava verifikaciju identiteta i sigurnost sa tehnologijom GBGroup-a

Bitstamp poboljšava verifikaciju identiteta i sigurnost sa tehnologijom GBGroup-a

Od sada, sve veće razmjene Bitstamp će moći provjeriti stotine novih klijenata na dan, poboljšanje njihove sigurnosne značajke u isto vrijeme. Sve to zahvaljujući toGBGroup, koja je sada odgovorna za provjeru identiteta polje kompanije.

GBGroup je globalni lider u području identiteta inteligencije i to je razlog zašto Bitstamp je odabrala svoj ID3global rješenje za realizaciju kompletne usluge provjeru identiteta za svoje kupce.

Sa skoro 11 miliona Bitcoine u opticaju, a tržišna vrijednost oko 1,4 milijardi $ (prema trenutnoj stopa), sigurnost je zabrinutost da raste na dnevnoj bazi. I to je razlog zašto razmjene osjećaju potrebu da zaštite svoje klijente od mogućih prevara. "Izbor GBGroup je pružio pouzdana infrastruktura nam je potrebno da pomognu gurati ovaj remeti novi učesnik na tržištu valuta koja svoj puni potencijal. Ne možemo raditi na tržištu koje radimo ne znaju koji su naši kupci, tako da smatramo da ovaj ugovor predstavlja veliki utakmici -. Kao jedan od vodećih Bitcoin trgovci smo smatrali da je jedino ispravno da se zaposle vodeći Identity Verification poslovanje na tržištu za zaštitu naših klijenata, gdje god da se nalaze u svijetu Napredovanje Bitstamp želi da vodi put kroz implementaciju najbolje prakse koja će oblikovati i osigurati dugoročnu budućnost našeg tržišta ", objašnjava Nejc Kodrić, CEO Bitstamp.

Uz pomoć GBGroup uslugama, Bitstamp će biti u mogućnosti da rade sigurnije tržištu. "Bitstamp će koristiti tehnologiju samo za provjeru kupaca u trenutku registracije, kako bi se osiguralo da se obavlja sve aktivnosti korisnika na Bitstamp na transparentan način uz zadržavanje privatnosti korisnika u isto vrijeme. Ključni faktori u procesu selekcije su širinu i dubinu međunarodnog dometa sistema i položaj GBGroup kao najnaprednija globalni Identity Verification provider ", GBGroup objašnjava na njihovoj web stranici.

Prema generalni direktor GBGroup-a ", kako Bitcoin tržištu, što je samo jedan dio šireg kriptovaluta industrije, nastavlja da raste, sve je važno da se pokaže da se isti najbolje prakse se posmatraju kao one koje se koriste u tradicionalnoj finansijskim tržištima. Kupci trebaju biti sigurni da se trgovina u Bitcoin je siguran ili će ići drugdje ".

John Lord dodaje da je "GBGroup ima ogromno iskustvo u Identity Verification i uzbuđen da pomogne inovativnih novih tržišta za uspostavljanje sebe i pružaju sigurno poslovno okruženje za svoje kupce Mi to vidimo kao samo prvi korak -. Kao još trgovci usvajaju napredne Identity Verification oni će biti postavljanje temelja potrebno držati Bitcoin živ, možda čak i gura ga u poziciju u kojoj se može tvrditi da je jedan od svjetskih valuta izbora ".

Preko finextra.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoiners su pesimistični oko Bitcoinove cijene 2015. godine

Post ICO

Usvajanje Bitkoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

260 Airlines sada prihvata Bitcoin zahvaljujući novom Bitnovom partnerstvu

Post ICO

Da li je na ostrvu bitkoin ostrvo? Džersi planira da radikalno prihvati kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin Price Prediction for 2017

Post ICO

Bitkoinska razmena Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitcoin je stigao u Iran sa novom internet prezentacijom i forumom

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Razvojnik bitkoina Gavin Andresen sumnja da je većina operacija u oblaku Ponzi šema

Post ICO

Bitcoin prelazi preko 300 dolara, Grexit je sve češće

Post ICO

50,000 bita za aukciju

Post ICO

BitGold pokreće novu trgovačku platformu zlata inspirisanu Bitcoinom