Prvo pogledaj Gems Messenger | Bosnian.Lamareschale.org

Prvo pogledaj Gems Messenger

Prvo pogledaj Gems Messenger

Razvoj Gems Messengerhas je u toku. Ovaj tjedan, Android verzija beta je pušten za download na Play Store Google.

Čitaoci mogu napomenuti da je Android verzija softvera neće biti objavljen za nekoliko mjeseci u početku, ali sada je postao dostupan.

load...

U izjavi kompanije, rekao je Coin Fire,

Odlučili smo da radimo ono što je najbolje za projekt, ne boj se za veći izazov i donijeti Android verzija do brzine. Odlučili smo da je u potpunosti radi Android verzija, mjeseca prije roka, će povećati povjerenje javnosti u Gems i naglasiti ono što je u stanju da radi našeg tima.

Nakon instalacije aplikacije, korisnik je prošao kroz proces uspostavljanja korisničko ime. Korisnik je dužan da obezbedi broj mobilnog telefona kako bi dobili SMS poruku koja sadrži aktivacijski kod i lozinku za svoj Gems novčanik. Kako sada stvari stoje trenutno, korisnici su u mogućnosti da se screenshot lozinku, ali ne može lako kopirati običan tekst napolje.

load...

Korisnici Dropbox ili drugim aplikacijama kao što su BTsync treba imati na umu ako su slike podešen na automatski biti otpremljena. Je lozinka će sada biti u oblaku ako korisnici odluče da spasi screenshot lozinku.

Od Gems sada koristi Telegram, korisnici mogu već imaju neke druge korisnike da razgovor s po sign-up. Telegram ima 35 miliona korisnika i odmah sada mogu povezati pomoću Gems Messenger sa njima.

Kada je prvobitno pokrenuo projekt Gems Messenger, nije uključuju podršku za Telegram protokol i platformi. Odonda dodao.

Glasnika sadrži i mogućnost slanja fotografija, glasovne poruke i druge attatchments. Ovo je još jedna funkcija koja je obećano kasnije, ali je sada pojavljuje u primjeni pri lansiranju.

load...

IOS verzija Gems Messenger se još ne žive i čini se da Gems tim je ostao u manjim barikade sa sprovođenjem Telegram protokol na iOS pored standardnih kašnjenja odobrenja iOS aplikacija.

IOS izvor telegram protokol nije ažuriran od strane Telegram tim u ovom trenutku što je dovelo do nekih kašnjenja za Gems Messenger tim. Razgovarali smo sa pomoćno osoblje u Telegram potvrditi odlaganja i rečeno nam je da je iOS telegram protokoli će uskoro biti ažurirana.

Primjena novog dragulja dozvoljava korisnicima da šalju bitkoina ili GEMZ, nova valuta stvorena za korištenje od strane Gems korisnika. Slanje ili valuta je prilično jednostavan proces.

Gems Messenger još uvijek ima mnoštvo funkcija preostalih u razvoju, ali oslobađajući Android beta verzija sa više mogućnosti nego što je prvobitno najavljeno je korak u pravom smjeru.

Razvoj se nastavlja na verziju iOS dok je Android verzija beta radi. Novčić Vatra će pružiti više detalja o napretku razvoja kao što smo dobiti dodatne informacije.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin razmena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Dell sada prihvata Bitcoin

Post ICO

Bubble ili Ponzi šema: Kineski mediji nastavljaju da napadaju bitkoin

Post ICO

BitPay poboljšava Bitcoin plaćanja stvaranjem novih mera podrške

Post ICO

Mračni web ilegalni tržišni operateri nestaju sa 12 miliona dolara u Bitcoinu

Post ICO

Exchange BitTrade Australia pokreće prve Bitcoin stipendije

Post ICO

Pribavljanje Limonovog novčanika od strane LifeLock-a briše sva očekivanja od Bitcoin podrške

Post ICO

Bitcoin nudi potrošačima izbor i plaši ih

Post ICO

Klijenti BitStamp-a koji ne potvrdjuju identitet pod rizikom da izgube sve svoje BTC

Post ICO

Dizajner Lamasovog bankomata: ovaj projekat će revolucionirati proces kupovine Bitkoina

Post ICO

Prvi Bitcoin bankomat u Vankuveru: potpuno funkcionalan i spreman za razmenu

Post ICO

Charlie Shrem osudio je 2 godine zatvora