GAW Miners Attorneys Potvrdi SEC istragu | Bosnian.Lamareschale.org

GAW Miners Attorneys Potvrdi SEC istragu

GAW Miners Attorneys Potvrdi SEC istragu

Editorial Disclosure: Dok je Coin Vatra je čeka dodatna potvrda izvor, Coin Briefalso primili e-mailove između gospodina Garza i njegov pravni zastupnik i objavio funkciju u vezi sa njihovim sadržajem. Novčić Kratak je nezavisna publikacija koje nisu vezane za novčić od požara.

19. Januara, Coin požara isključivo doveo informacije u vezi sa istragom Securities and Exchange Commission protiv GAW rudara i Josh Garza. Dokumenti isključivo u Coin požara iz provjereni i potvrđeni zaposlenih komisije detaljno je u toku i aktivne istrage protiv kompanije, nekoliko investitora, filijale, i gospodin Garza.

Gospodin Garza negirao istrage navode sa kompanijom objavljivanja javnog blogu navodeći da Coin Fire "tvrdnje" bile lažne. Na blogu, koji je napisao predstavnici kompanije i pregledani od strane svojih advokata, rekao je,

Novčić od požara navode o PayBase su lažne

PayBase je istraživao ove lažne navode i potvrdio da su lažne.

"Bili smo zapanjeni navode koja je služila za negativno utjecati na naše poslovanje u ovom uzbudljivom i razvija financijske kategorije", rekao je Josh Garza, izvršni direktor GAW. "Međutim, mi cijenimo izliv podrške zajednice koja je iza onoga što mi radimo kao pioniri na tržištu kriptovaluta; Ukratko, oni jednostavno nisu vjerovati. "

PayBase je u procesu razmatranja njegove opcije u ovom trenutku uključujući i ono što, ako ih ima, pravne radnje može biti prikladno kao odgovor na članak Coin požara.

Kompanija je od tada radi sa Manatt, Phelps i Phillips kako bi razgovarali o ostvarivanju dodatnih pravni postupak protiv Coin požar zbog objavljivanja dokumenata su smatrali su štete svoj ugled. Prema blogu objavila je kompanija, GAW Miners izjavio je da je istraga dokumenti Coin Fire SEC bile lažne i da kompanija nije bio pod aktivnom istragom.

Novi detalji su se pojavili, međutim, da ukazuju i gospodin Garza i njegov advokati su svjesni istrage. Gospodin Garza i njegovi advokati su bili svjesni istrage prije njihovog "Coin Fire navode o PayBase su lažne" blog i bili određivanje kako pravilno rukovati situaciju.

Kolekcija e-mailova razmjenjuju između gospodina Garza, Carol Van Cleef-advokat u Manatt, Phelps, i Phillips-a gospodin Garza advokat David McLain, otkrivaju da je kompanija izabrala da objavi lažnu izjavu osudili su i istrage i Coin Fire članak nakon prijema informacije potkrepljuju prethodnu Coin Fire BiH.

U e-mail gospodinu Garza, kasnije pokazalo da nekoliko istaknutih članova Hashtalk preko privatne poruke na forumima zajednice, gospođa Cleef navedeno,

[...] otkup jezika ne bi trebalo da se pojavi na ovom izdanju ili će brže nego što bih pozvati pažnju SEC.

Još jedna razmjena e-mail između gospodina Garza i gospodin McLain dalje navodi,

[...] kako dalje [...] na osnovu okruženju brzo mijenja, uključujući činjenicu da je SEC je nedavno počela otvoreno upit o GAW, ti, itd

Ove e-mailova su dobivena Coin Fire urednik iz šest različitih izvora. Ove e-pošte je dokazano da je nekoliko istaknutih članova Hashtalk preko gospodina Garza u pokušaju da se objasni kašnjenje iza časti programa PayCoin inicijalno podešen za pokretanje 1. Februara.

Gospodin Garza je obećao da će kompanija početi otkup PayCoin u vrijednosti od $ 20 po novčić u narednih nekoliko godina u "čast program" koji će početi upis 1. Februara. Na dan početnog upisa i u finalu radnog vremena u toku dana, gospodin Garza i kompanija objavila post o PayBase blogu pod nazivom Status of Honor programa. Post pročitati,

Kao što je ranije izvijestili, mi se razmatra sa zastupnicima funkcije programa sude i šta ako postoje aspekti programa može zahtijevati regulatornih odobrenja. Namjera nam je da nastavimo na osnovu savjet advokata i da će pružiti ažuriranja kao kretanjima nalog.

Kašnjenje sude Program je kao udarac za mnoge u Hashtalk zajednici i onima koji su držeći se za virtualne valute XPY sa nade za otkup na prethodno obećao 20 $ stopa. Na berzama e-mail između pravnih zastupnika i gospodin Garza, izgleda da je program Sude je odgođen zbog SEC zabrinutosti i mogao bi biti otkazan u potpunosti. Gospodin Garza je navedeno u e-mailove njegovih advokata,

[...] Ja sam savjetovao naš pravni tim za pokretanje ovog programa. Ja sam bio izostavljen iz mnogih drugih pravnih sastanaka, a sada je rečeno da ne može ni uraditi program.

Gospođa Van Cleef predstavljeni Digital Privredne komore pre samo nekoliko nedelja i objavio ovu izjavu o mišljenju vijeća gospodina Garza i GAW rudara,

"Josh Garza nije član Komore, a Vijeće je nikada nisu prihvatili bilo donacija ili drugih sredstava ili podršku od njega. Činjenica da je Vijeće je pokrovitelj AML usklađenosti Boot Camp za digitalnu valutu u kombinaciji sa konferencije Miami BTC ne na bilo koji način znači nikakvu povezanost sa ili odobrenje gospodina Garza je nastup na konferenciji. Isto tako učešće Gospođa Dosadno je na konferenciji nije odobravanje i ne na bilo koji način znači nikakvu povezanost sa gospodinom Garza ili njegove kompanije.

Imajte na umu da, kao opšte politike, Vijeće čini sve napore kako bi osigurali da njegove članovi najvišeg integriteta i podvrgava bilo koje kompanije ili pojedinca koji se odnosi na članstvo u Komori na rigorozan proces provjere koji uključuje peer review. Bez izuzetka su napravljeni da ove politike. "

Gospodin Garza je prethodno representedby Mr. Brian Kline, advokat iz Bitcoin Foundation, ali je sada zastupa gospođa Van Cleef. Gospođa Van Cleef prvobitno odbio njen angažman sa gospodinom Garza gospodinu Scott štand SGB Enterprises. U e-mail Coin Fire, gospodin Booth je izjavio,

Sam stan se upitala da li je predstavljao Garza * ILI * bilo koji od njegovih poslovnih poduhvata, a ona nije mogla i ne bi odgovoriti na taj dio mog ispitivanja navodeći poslovne njene firme na povjerljivoj politiku, što samo po sebi govori.

Gospođa Van Cleef je istaknuti advokat teško uključen u Digital Privredne komore, organizacije Coin Fire ranije objavljenih izvještaja o brojnim prilikama. Ovo je sada druga organizacija trenutno tvrde da predstavljaju Bitcoin, dok su pronađeni biti blisko povezani sa GAW rudara i operacije gospodina Garza-a članova. Gospodin Garza je zaposlen gospođa Van Cleef i njena firma da predstavlja PayBase jer pokušava da se krećete trenutne regulatorne klime.

E-mailova pod uslovom da li pojačati prethodne javne izjave gospodina Garza da je Manatt, Phelps i Phillips su novi pravno zastupanje društva-a činjenica da nije potvrđena prije ove e-mailove koje dijeli sa članovima Hashtalk.

Novčić Vatra će nastaviti ažurirati ove priče kao naši urednici dobiti dodatne informacije.

Ovaj post i serija je rezultat rada Lav, Mike i Christina iz Coin Fire tim.

Slika koje Scott S.

Povezane vijesti


Post ICO

ChangeTip povećava 3,5 miliona dolara

Post ICO

Bitcoin je glavni konkurent, kaže novi izvještaj koji je objavio MasterCard

Post ICO

61% Kanadjana očekuje da će do 2019. koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Block26 ulaže skoro pola miliona u Bitcoin novčanik Airbitz

Post ICO

5 načina eksploatacije niske cijene Bitcoina u vašoj meri

Post ICO

18% Britanaca kaže da će u budućnosti koristiti Bitcoin

Post ICO

Bitkoineri razbiju svoje iPhone uređaje nakon što Apple kaže ne za aplikaciju Blockchain

Post ICO

Pitanje regulatornog statusa kovanice

Post ICO

Ekspert za finansije savetuje upotrebu Bitcoin vidžeta

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicense-a

Post ICO

Coinbase pokreće novu Bitcoin iOS aplikaciju

Post ICO

Bitkoinska razmena Kraken objavljuje novu strukturu naknada