Gems Gomila prodaje počela 30. novembra | Bosnian.Lamareschale.org

Gems Gomila prodaje počela 30. novembra

Gems Gomila prodaje počela 30. novembra

Novčić od požara je saznao da je gomila prodaju za Gemswill početi 30. Novembra.

Dragulja i Koinify timovi domaćin AMA sessionon Reddit gdje korisnici mogu postavljati pitanja.

Odgovarajuće timovi obje kompanije su jasno prodaja će početi 30. Novembra sa 100.000.000 GEMS stvorio od čega je 50% ili 50.000.000 GEMS koji će se prodavati u pretprodaji. GEMS koji ostaju neprodane nakon pretprodaji će biti poslan na verifikovani unspendable adresu.

Dragulja koji se prodaju 30. Novembra neće biti upotrebljiv za kupovinu oglasa na platformi neće još biti implementiran da funkcija. Oni posjeduju više dragulja iako na pokretanje aplikacije će generirati GEMS brže od onih koji ih ne posjeduju. Što više GEMS ste vlasnik brže ćete generirati GEMS.

GEMS će razmijeniti po stopi od 1BTC 15.000 GEMS na početku prodaje 30. Novembra, a na zadnji dan koji se održava 31 dana kasnije 1BTC će net 10.000 GEMS. Oni koji žele kupiti GEMS će biti u stanju da to učine bez minimalnog BTC zahtjeva ulaganja.

GEMS će odmah biti otvoren za razmjenu na Melotic i BTEr prema izjavama GEMS.

Dragulja iOS applicationshould postati dostupan za preuzimanje 30. Novembra.

Oni koji su zainteresovani u GEMS istiskuju prodaju mogu se prijaviti za više informacija na web stranici Koinify na:

Zapamtite, Coin požara ne podržava svaku kompaniju, investicije ili kriptovaluta. Ove informacije treba posmatrati samo kao informativne tekućeg kriptovaluta vijesti jedini događaj. Nismo investicionih bankara, niti ćemo ih igrati na TV-u. Možete pretpostaviti svaki rizik u vezi s kupovinom bilo kriptovaluta i ne bi trebalo da to vidim kao investiciju savjet.Gems integriše Telegram Open SourceU Gemsdevelopment tim, na čelu sa Daniel Peled je najavila veliki potez da pomogne Gems dostigne kritičnu masu korisnika od samog početka.

"Secure Open Source kod razvio Telegramhelps nas na tržište brže sa svim funkcije poruka, plus kritična masa korisnika sa iOS i Android aplikacije", rekao je Peled.

Gems korisnici će moći korisnicima poruku koji koriste Telegram ili aplikacijama poruka trećih strana izgrađena na Telegram koji nudi sigurnost, kao što su tajne razgovore (opcija samouništenje) koristeći end-to-end enkripcija i velike grupe Chats (do 200) sa dijeljenje medija, pa čak i datoteke dokumenta.

Napredak razvoja dragulja će imati dodatnu prednost fokusiranja sve napore ka važnije i inovativnih karakteristika dragulja; ugrađeni Bitcoin / Dragulji novčanik, uključujući i jedinstveni Airdrop upućivanje programa, kao i model ekonomije Pažnja nagrade koristeći neželjenih poruka.

Peled je rekao, "Tempo Android razvoja za GEMS je ispitivan na forumima i smo smatrali da je praznina koje je trebalo riješiti. Momentum je važan i morali smo pronaći rješenje. "

Moving dragulja Android aplikaciju naprijed koristeći Telegram je najbolji način za Gems tim da stvarno se krene sa inicijativom donosi sigurnu poruka sa kriptovaluta na nekoliko platformi.

Oni koji su zainteresovani za Gems možete saznati više u našu originalnu funkciju ovdje.


Dragocice povećava 400k u semenskom fondu iz Magma VeriCoinDaniel Peled se temelji iz Izraela i da je uzbuđen što će raditi sa venture firme, navodeći,

Tim i ja smo super uzbuđeni da rade sa ljudima i resursima Magma VC. Oni su dobro poznati po svojim rizičnog kapitala podršku za sve popularne Waze, drugi Izrael tech kompanije.

Poduhvat fondom upravlja Modi Rosen i prikupio preko 150 miliona $ sa više od 40 ulaganja u preko 25 kompanija. Rosen suosnivač Magma Venture Partners i služio je kao vodeći partner fonda od 1999. Godine, dodao je gospodin Rosen,

Kombinacija socijalnih poruka i prijenos vrijednosti, je nešto što vjerujemo u. GetGems je u jedinstvenoj poziciji da se uvede Bitcoin Wallet i druge nove kripto-valute za širu bazu potrošača. Vrlo smo uzbuđeni da bude dio putovanja i radujemo se što je sljedeće.

Prodaja Koinify od Gemz tokena je u toku na: https://koinify.com/#/project/GEMZ. Beta verzija Android klijenta mogu se naći na Google Play storeand našu punu prvi pogled može se naći ovdje.


Timovi za dragulje Up with College Cryptocurrency NetworkGEMStoday najavio svoje partnerstvo s koledža kriptovaluta mreže. Preko 1 milion učenika koji pohađaju više od 150 univerziteta, fakulteta, srednje i visoke škole su zastupljeni po poglavljima koledža kriptovaluta mreže.

Članovi mreže će moći da iskoriste prodajnih cijena-plus gomila dodatnih 9 posto bonus-kupiti GEMS 'token, Gemz. Uspjeh gomile prodaje Gemz sada je dostigla preko $ 600.000 dolara u manje od dvije sedmice.

U zamjenu, mreža planira da iskoristi GEMS da šire glas o digitalnu valutu na potencijalne nove članove.

Prema izvršni direktor mreže, Jeremy Gardner, "The College Cryptocurency Mreža je osnovana s ciljem stvaranja grassroots pokret za blockchain obrazovanje, inovacije i zastupanje. Uzbuđeni smo na partnerstvo sa kompanijom sa takvom slično poravnat misije grassroots usvajanje. Gems je izvanredna gateway za mlade ljude zainteresovane za cryptocurrencies bi dobili pristup na intuitivan način dijeleći poruka sa svojim prijateljima. "

Publika je prodaju za GEMScontinues na do 5 jan preko Koinify platforme.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin sajt za igre na sreću bio je prevaran za skoro $ 1 milion dolara

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicense-a

Post ICO

Bitkein stručnjaci za industriju trebaju sada povećati obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Egipatski Bitkoineri sada mogu kupiti BTC zahvaljujući novom vaučerskom servisu koji je pokrenuo YellowPay

Post ICO

BitPay nudi finansijski podstrek za razvojne korisnike koji se bave bitkominom u LAUNCH Hackathon-u

Post ICO

David Marcus iz PayPal Leaves for Facebook

Post ICO

Bitkoin za putovanje: utakmica napravljena na nebu

Post ICO

Bitcoin razmjena BTC-e pogođena DDoS napadom

Post ICO

Trgovac naočare i Primorski čaj Chicago Sun-Times će prihvatiti Bitcoin 2014

Post ICO

11 Hoteli i hosteli koji prihvataju Bitcoin

Post ICO

Bitkoini su se koristili na putu svile da bi kupili droge za pomoćne samoubistvo