Symbian i Bitcoin: dve aplikacije koje omogućavaju povezivanje | Bosnian.Lamareschale.org

Symbian i Bitcoin: dve aplikacije koje omogućavaju povezivanje

Symbian i Bitcoin: dve aplikacije koje omogućavaju povezivanje

Ljudi koji su već pokušali da kontrolišu Bitcoin kroz svoje Symbian smartphone možda imao loše iskustvo, ali istina je da je, prema web stranici All About Symbian, moguće je da se rukujete kriptovaluta sa ovim sistemom, koristeći dva posebna aplikacija.

Ove aplikacije, koje su bile oko dvije godine, su dizajnirani da rade kao Bitcoin novčanika uz Symbian, prikazujući razmjenu informacija tako da možete vidjeti trenutne vrijednosti od Bitcoin protiv američkog dolara, koristeći Mt. Gox kao bazu, na primjer.

1. CuteCoin

Ova aplikacija stvara novčanik i pruža najnovije statistikama od vašeg rudarskog bazena, kao i najnovije informacije trgovanje od nekih od najvećih razmjena digitalnu valutu (Mt. Gox i Tradehill, koji je privremeno zatvorena). Međutim, aplikacija je dokazano da bude toliko efikasna kada su u pitanju neke od svojih funkcija, u skladu sa korisnicima. CuteCoin je uglavnom korisna za praćenje USD / BTC kurs na planini Gox.

2. BitWatch

Ova aplikacija vam omogućava da primate rudarskom basenu statistika kao što su potvrdili i nepotvrđene nagrade ili broj akcija na tekućoj rundi. Takođe vam omogućava da sačuvate Bitcoin adresa i jednostavno kopirati na clipboard.

Imate i drugu alternativu: da koriste mobilni internet stranici blockchain.info je blockchain istraživač za Bitcoin i domaćin novčanika oblaku.Synergetic Press postaje prvi izdavač koji prihvata BitcoinKompanija Synergetic Pressis trenutno primanje Bitcoin

pretvori u prvi izdavač baviti kriptovaluta kao oblik plaćanja.

Odluka je donesena kako bi se udovolji "čitaoci koji su upoznati sa digitalnu valutu", tvrde u kompaniji. Već poznata za objavljivanje "knjiga koje produbljuju naše razumijevanje živih sistema na Zemlji i uloga ljudske kulture u njima", Synergetic Press je sada vjerojatno prvi izdavač da prihvati Bitcoin, kao dobro.

Od sada, to je moguće kupiti knjige kompanije s virtualnim novčiće na njihovoj web stranici. Potrebno je samo da odaberete opciju "Plati pomoću Bitcoin" tokom naplata. Ako uključite kupon kod 'Bitcoin' tokom procesa ćete dobiti 10% popusta na svoj red.

Sinergijski Energy brodova njihove knjige u bilo kojem dijelu svijeta, ali postoje naknade, naravno. Osim ako naručite pet ili više knjiga, na ovaj način možete dobiti free shipping bilo gdje u svijetu.


SYTECH kreira prvu ukradenu uslugu Bitcoin tracinga na svetuKompanija Sytech dobro znaju, koja posluje u oblasti digitalne forenzičkih usluga, konačno radi u Bitcoin svijetu i primanje digitalne coinas oblik plaćanja.

Firma je nedavno najavila svoj potez u kriptovaluta sa dva nova funkcija: "ukradeni Bitcoin traganja i spasavanja", kao i servis za oporavak podataka koji mogu "salvage novčiće iz oštećenih hard diskova, mobilnih telefona i drugih medija za pohranu".

U saopštenju, Sytech UK sa sjedištem u objasnio da su "nudi Bitcoin pronalaženje usluga pojedincima, kompanijama i preduzećima širom svijeta koji će možda morati Bitcoin oporavio od oštećenih hard diskova, memorijskih kartica i mobilnih telefona. Sa svojim stručnim položaj, godina iskustva i brz preokret, Sytech je spreman da postane servis Bitcoin kompanija, biznisa i entuzijasti će koristiti da se hitno se oporavi Bitcoin iz oštećenih ili ugrožena uređaja za pohranu ".

Kao poklon dobrodošlice, firma nudi 5% popusta na bilo koji klijent koji trenutno plaća sa Bitcoine. Sytech nije oglas za nove usluge na web stranici kompanije, ali da će se uskoro dogoditi.

Sytech, koji još od 1978. Godine, je upisano u Ujedinjeno Kraljevstvo Upišite vještaka, je Bond Solon sudnici Obučeni i pregledava od strane Sweet & Maxwell.


Tajvan dobija svoju prvu bitkuinsku razmenu zahvaljujući zabavni firmi WayiPlatforma će početi uzimati kriptovaluta 1. Januara, navodi se u saopštenju, pretvarajući se u prva velika kompanija Tajvanska kompanija da prihvati virtuelnim novcem.

Kasnije, planira da pravi prve razmjene Tajvana, koji će omogućiti ljudima da kupuju Bitcoin sa lokalnoj valuti. To je, naravno, još ambiciozniji dio plana, posebno zbog toga što Wayi trenutno ne drži kriptovaluta, Coindesk BiH.

Kompanija namerava da se digitalni kovanice od kupaca u Wmall, rad sa procesora plaćanja BitPay potvrditi legalityof potrošača BTC. Zatim, nakon što je prikupio potrebne Bitcoin napajanja, platforma će početi s radom kao razmjena, punjenje kupaca naknadu od tri posto.

Osim kupovine BTC, kupci će moći razmijeniti svoje digitalne novca nazad u lokalnoj valuti. Wayi plan nadamo se da će povećati usvajanje Bitcoin u istočnoj Aziji, koji je relativno sporije događa s izuzetkom Kine.


Taksiji promovišu Bitcoin u San FranciskuTo je neka vrsta ironije... Od ove sedmice 375 taksija u San Franciscu igraju video na temu "Koristimo kovanice" na svoje naslona monitorima. Osim video, 75 od tih 375 taksija će imati monitor i dalje slike.

Nažalost, dok su kabine promovišu digitalnu valutu, oni nisu uvijek to prihvataju kao plaćanja. Ali, još više ironično, u San Francisku Yellow Cab zadruga ne prihvati isplatu koristeći specifičan sistem plaćanja: Žute Travel Card.

To je dobar korak ka objavljivanje kriptovaluta, ali to će biti efikasan? Bitcoiners veoma sumnjam u to. Pogotovo zato što je "Koristimo kovanice" video fokusira puno o tome kako da kopaju, a ne objašnjava kako provesti ili prihvatiti Bitcoine.

Korisnik od Reddit imenu K2P, koji je gledao video, daje svoje mišljenje. "Ono što je Bitcoin najviše vizualno-friendly prednost?" on pita. "Jednostavnost transfera novca. Zamislite nekoga na rasprodaji pokušavaju da prihvate kreditne kartice. Zamislite neki izviraiice idu od vrata do vrata prodaje kolačiće pokušavaju da prihvate kreditne kartice. Sada, prekidač koji na to Bitcoin. Sve što je potrebno je smartphone. Njima ne trebaju dozvolu ili kreditne povijesti vozača. To je samo tako jednostavno kao podizanje gotovine, osim bez potrebe da nose čepove gotovine gdje god idete ili se bave promjene ".

To je stvar koja San Francisku kabine su, po svemu sudeći, nedostaje za sada!

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Da li je odeljak 22.1 jedini razlog zašto Apple izgleda da mrzi Bitcoin?

Post ICO

Bitkoin osvaja Virgin Galactic: platite putovanje u prostor s kriptocurrency

Post ICO

Block26 ulaže skoro pola miliona u Bitcoin novčanik Airbitz

Post ICO

Ruski čuvar blokira Bitcoinove veb stranice kako bi zaustavio rast sive ekonomije

Post ICO

Razjašnjavanje našeg uređivačkog procesa i smjernica

Post ICO

Making Money with Steemit (Steem Dollars i Steem Power objašnjeni)

Post ICO

4 najpopularnijih poruka na BitcoinTalk

Post ICO

Bitkoin je radikalna promena u istoriji novca

Post ICO

Bitcoin u Buenos Airesu - argentinska kripto revolucija

Post ICO

Indija će biti u fazi Global Bitcoin konferencije 2013. u decembru

Post ICO

Jeremias Kangas: decentralizovane razmjene mogu učiniti bitkoin širiti mnogo brže

Post ICO

Bitcoin u pokretu: evo novčanika za Android uređaj