Šta može kupiti 1 BTC? Upoznajte Seans Outpost obroku hrane | Bosnian.Lamareschale.org

Šta može kupiti 1 BTC? Upoznajte Seans Outpost obroku hrane

Šta može kupiti 1 BTC? Upoznajte Seans Outpost obroku hrane

Bitcoin zajednica sve više mijenja način na koji mjeri snagu svog omiljenog virtualne valute. Sa digitalnim novčić osvajanje vlastite "ličnost", puno korisnika prestao da razmišljam o tome koliko je američkih dolara Bitcoin je vrijedan. Sada, to je stvar realnu kupovnu capacityand da je očigledan kada provjerite najnoviji indeks Bitcoin-u vezi tamo: Sean je Outpost Meal Index.

Ova jednostavna stranica, objavila je redditor 'ryepdx' ovdje, je jedan od prvih koraka za početak vidi Bitcoin kao jedinstvena kriptovaluta, bez poređenja fiat.

U osnovi, to vam govori koliko obroka može Sean Outpost, u Pensacola beskućnika Outreach, kupujte sa 1 BTCaccording na Coinbase je ažurirana kursu. Svaki obrok ima prosječni trošak $ 1.25, već sa svim proizvodnju i isporuku troškove uključeni.

U vrijeme našeg posjeta na stranicu, 1 BTC mogao da plati za 234 obroka koji će kasnije biti ponuđena beskućnicima u regiji Pensacola, u kojoj se nalazi Satoshi šuma, devet jutara utočište za ljude bez doma.

Za sve Bitcoiners tamo zainteresovani u procesu stvaranja, 'ryepdx' objavljen kod ovdje.Šta zajednička kompanija za 3D štampanje i usluga čišćenja prozora? Bitkoin je odgovorKompanija 3Distributed, specijalizirana za 3D štampanje rješenja, je announcedit nedavno počeo da prihvati Bitcoin, ugradnjom checkout sistem kriptovaluta u svoje web stranice.

Male poslovne izbacili-off natrag u siječnju, a sada je odlučio da dodate Bitcoin svojim plaćanja rješenja. Osim štampanje proizvoda, oni također isporučujemo komponente za 3D printera. "Mi imamo pravi strast za inovativne projekte i mi smo uvijek u potrazi za ambiciozne suradnje koji pomeraju granice ove tehnologije", to je moguće pročitati na njihovoj web stranici.

A, govoreći o kompanijama koje primaju Bitcoin, postoji još jedan da istaknem: Christian Bennett čišćenje prozora, servis za čišćenje prozora zasnovan u Seattleu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema Coindesk, osnivač poslovne Christian Bennett, samo je počeo primanje Bitcoin je u septembru kada je otkrio Coinvoice, platformu koja omogućava kompanijama da se plaća u Bitcoin, dok je još ispostavu računa kupcima u američkim dolarima. Međutim, Bennett je već bio Bitcoiner do tada, samo nije znao da ima toliko korisnika kriptovaluta. Sada, on je čak razmišljao o otvaranju novčanik na Litecoin.

Preduzetnik rekao Coindesk on alreadynoticed porast u poslovima vezanim za Bitcoin, ali on očekuje veći skok u proljeće naredne zbog rastuće poslovne jačinu i do 15 posto popusta je trenutno nudi na kupovinu kriptovaluta.


Šta stvarno znate o Fridkatu?A dok dana, 99Bitcoins tim stvorio je zabavno lista pod nazivom "8 Bitcoin Milioneri: od geekova bogate gurua", ali izgleda da je bilo nešto nedostaje. Prema jednom od naših čitatelja, "ne Bitcoin lista rock zvijezda je kompletan bez Friedcat". Naša iskreno izvinjenje (i hvala ti, 'barfor') čitaocima i, naravno, Friedcat. Da otkupi sebe, odlučili smo da napravimo kompletnu pretraživanje o ovom misterioznom Bitcoin geek.

Međutim, kao što smo sumnjali, nismo našli puno... Osim ako govorimo o mnogim mišljenja objavio oko webu. Za početak, svi u Bitcoin zna da Friedcat je direktor i predstavnik ASIC Miner, najpoznatija kompanija u Bitcoin mining devicesproduction polje, to nije veliko iznenađenje.

On je također plodan član Reddit od januara 2012. Godine, govori se uglavnom o ASIC i njenim proizvodima. Svaki post on pravi je razlog za radost za mnoge ljude.

I to je otprilike ono što znamo. Ah, a on je "rock zvijezda" Bitcoin! Ova anonimnost nije veliko iznenađenje, s obzirom da ASIC Miner je poznat po svojim proizvodima, ali i nemaju online prisutnost, osim nekoliko tragova koji su ostali u Bitcointalk Forum je. ASIC je čak prije nego što je opisao kao "prvi svjetski kompanija stotina miliona dolara bez web stranice", kao što smo rekli ovdje.

Uz sve to, prema nekim mišljenjima, "Friedcat, direktor ASIC Miner, i dalje najpouzdaniji proizvođač Bitcoin mining hardvera u svijetu".

Da li znate bilo koje druge činjenice o Friedcat želite podijeliti? Ostavite komentar!


Koji Google trendovi nam mogu reći o interesovanju web surfera za BitcoinBitcoin Examiner naišao na zanimljivo istraživanje Bitcoin u vezi otkriva alata Google Trends. Prema brzo analizu, zajednička ovdje, opšteg interesa prema kriptovaluta raste na stalan tempo, uz blagi rast u julu.

Nakon zaviriti radoznalosti registriranih u aprilu, opravdati Kipar kriza otkriće, interes otkriva web surfere se ide gore i dolje, kao što možete provjeriti na ovom grafikonu, ali su brojke prilično pozitivni.

Što se tiče geografske podatke, Sjedinjene Države i na sjeveru Europe, posebno Finska, su zemlje s više interes za znajući više o Bitcoin.

Čudno je da vidi da je Kina, koja je pokazuje ogroman praktičnog interesa u Bitcoin od prošle godine, ne dolazi se kao snažna lokaciji u pitanju web istraživanja. Međutim, to se može objasniti jednostavne činjenice da podaci zemlja nije na raspolaganju, na primjer.

A šta je sa više istražena smislu? Pa ", rudarstva Bitcoin" je najviše pretraživati ​​izraz, zatim "bitkoine" i "Bitcoin razmjenu". No veliko iznenađenje ovdje, kao dobro.

Izgleda da je interes za Bitcoin ostaje stabilan, za razliku od njegova cijena, koja je uzastopno stalno opada ove sedmice. Ovog petka, vrijednost pala ispod 75 $. Danas (6), to je već oscilira između $ 67 i $ 70.

Povezane vijesti


Post ICO

Web stranica CoinTerra ima zlonameran napad usred procesa hardvera

Post ICO

Novi izvještaj ukazuje na to da se Bitcoin blockchain može koristiti za širenje malvera

Post ICO

Užureno ažuriranje šverca maglovitu kriptocurrency rudara u vaš računar

Post ICO

Tržišta poljoprivrednika i Bitcoin: Šta se kuva u kripto-kuhinji?

Post ICO

Digitalna komora pokreće inicijativu za obrazovanje i organizovanje industrije

Post ICO

BitLicenses za Bitcoin biznis? Državni pravni okvir u Njujorku raspravlja

Post ICO

Malware povezan sa rusko-ukrajinskim sukobom prazni Bitcoin novčanike

Post ICO

Izveštaj predviđa da će Bitcoin transakcije duplirati na 56 miliona do 2017. godine

Post ICO

Džon Jones, kreator BitEnsurea: korisnici će zaraditi svoj novac bez podizanja prsta

Post ICO

Nova aukcija svile na BTC-u, Mozilla prihvata donacije Bitcoina i još mnogo toga

Post ICO

Bigcoin Big Wigs

Post ICO

Open Source Coin Pocket sada na iOS-u