Hoće li se propisi zaustaviti? | Bosnian.Lamareschale.org

Hoće li se propisi zaustaviti?

Hoće li se propisi zaustaviti?

Uz sve nedavne rasprave o predloženom NYFDS propisima smo vidjeli diskusije oko kako to utiče razmjene, prevrtanja programa, i više, ali jedno područje koja je zanemarena u dio rudarstvo bazena.

BTC Guildhowever je očigledno misleći na potencijalni utjecaj će imati na rudarskom bazenu nakon objavljivanjem obavijesti na web stranicu koja glasi:

Ovo ažuriranje novosti se da podsjeti sve korisnike koji BTC Savez nije banka. Ostavljajući BTC nigdje to nije svoj novčanik uvek postoji rizik da je izvan vaše kontrole. Automatsko povlačenje treba uvijek biti postavljen za pokretanje barem jednom tjedno, ako ne i češće za velike korisnike, ograničavanje vaše izlaganje.

Gore je također važno kao vijest dolazi iz New York Odjel financijskih usluga, s prijedlogom propisa koji su izuzetno širok. Prema trenutnom prijedloge (predmet javne komentar i revizija), radi bazen u SAD-u će biti nemoguće učiniti legalno bez pribavljanja značajne osobne podatke o svim korisnicima, a ne samo onih u SAD-u. Tu bi i značajne finansijske troškove koji bi premašiti iznos novca bazena izazvala je od osnivanja. Jer ne postoji ni na koji način nikoga neće kopaju na bazen sa tim zahtjevima, to znači da bilo koji bazen u SAD-u će biti prisiljeni zatvoriti, ili rade ilegalno i da se nadamo da su ignorisani.

Ako se propisi dovršen (to se neće desiti za najmanje 3-4 mjeseci, ako ne i više) u obliku koji i dalje se odnosi na bazeni, bazen će biti primoran da gašenje. Ova vijest post je napravljen kao obavještenje da je to izuzetak od navedenog 3 mjeseca prozor zatvaranje identifikovani u našoj FAQ i forum nit. Ako propisima proći kroz prozor 3 mjeseca će biti smanjena na 45 dana zbog zakonsku obavezu prestati s radom prije propisima stupanja na snagu.

Ovo upozorenje je preče kupovine. Ništa se nije promijenilo od ove vijesti post, a ja sam još uvijek čekaju na povratne informacije od pravnih zastupnika o tome da li ili ne to je moguće u New York kako bi proširili svoj doseg u drugoj državi ako je bazen ima korisnike u to iz New Yorka.

Kako sada stvari stoje BTC Savez se ne gasi ali su razmišljanja u vrlo naprijed način, govoreći sa pravnog zastupnika o tome kako ovi propisi bi mogle utjecati na rudarski bazen i druga rudarska bazena.

Neki su tvrdili da je trenutni teorije alarmantno u pogledu regulacije, dok bi drugi navode da propisi nisu jasni u mnogim pozdrav i sve dok ne budu dalje pojasnio da treba biti oprezan i pretpostavke trebaju biti najgorem slučaju, posebno kada je napustio namjerno ili nenamjerno nejasna stavove iz regulatora.

Dok BTC Savez prenosi da je siguran da li dok se ne radi u New Yorku, ako propisima bi se primijeniti na bazen pravila su jasna u tom pogledu. Propisa glasi:

(N) Virtualni valuta Poslovni aktivnost znači ponašanje bilo koje od sledećih vrsta aktivnosti koje uključuju New York ili New York Resident:

Većina advokata čini se da se slažu da, ako se bavite sa stanovnicima New York na bilo koji način obliku ili formi bez obzira na stanje u kojoj se nalazite pravila jednako primjenjuju na vaše poslovanje. Ako je nešto obično napisano u zakonu posebno nego što je to obično baš kao što se čita.

Uz to, rekao je da je jednostavna činjenica da je propis dolazi. Došli smo do tačke u kojoj će biti nemoguće spriječiti regulaciju.

Ono što uticaja propisa će biti na kriptovaluta tek treba da se vidi, ali to bi trebalo da posluži kao podsjetnik koliko je važno da je sada za svoj glas da se čuje kao komentar rok počinje.

Kako BTC Savez i drugi reaguju na ovaj set propisa tek treba utvrditi, ali jasno je da svako razmišlja o tome i pripremaju na letvicu niz poklopce.

Povezane vijesti


Post ICO

Zašto stručnjaci i kompanije podržavaju odluku Britanije da reguliše Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u piceriji u Vermontu

Post ICO

Više Bitcoiners kupuju lekove online, ShapeShift napušta Njujork i još mnogo toga

Post ICO

Novi sigurniji Bitcoin hardverski novčanik iz Trezora počinje da se isporučuje u oktobru

Post ICO

Ransomware kreator se izvinjava za virus spavanja i izdaje ključeve, ali nema povrata na vidiku

Post ICO

Bitcoin trgovci dobijaju Instant Approval

Post ICO

Bugarska nacionalna agencija za prihode najavljuje porez na Bitcoin

Post ICO

Newegg prihvata Bitcoin, Rusija smatra kripto-zakonima i Coinbase lansira trezor

Post ICO

Gavin Andresen govori o oslobađanju od 0.9: šta je gotovo i šta još treba uraditi

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitkurex ne pokreće nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Dragons Tale: igrajte igru sa svojim Bitcoins

Post ICO

Kako bitkoin može biti velika investicija