Osvojite kompletan Bitcoin sa lanacima | Bosnian.Lamareschale.org

Osvojite kompletan Bitcoin sa lanacima

Osvojite kompletan Bitcoin sa lanacima

Lanac RadioIn iznenađenje najava prošle nedelje tokom 100k Doge Dig Giveaway saznali smo da je lanac radio ubrzavaju nagradne igre rade na radiju sajtu lanac i stanica.

Ne samo da je stanica poklanjaju 100.000 LTBcoinafter 100.000 Dogecoin giveawaythat održan oni će biti otkrivajući detalje o tome kako slušaoci mogu osvojiti 1 punu BTC u narednim nedeljama.

Ovo je daleko najveći podijela će se održati u kriptovaluta radio prostora do danas, i dok su detalji još uvijek oskudni u pogledu darivanje smo vidjeli stanice će veliki napor da daju velike svote raznih cryptocurrencies u proteklih nekoliko tjedana jer su u početku je pokrenula i razlikovati se od predstojećeg takmičenja (imamo neke intervjue postrojio sa drugim stanicama uskoro objaviti).

Svi detalji će biti dostupna u bliskoj budućnosti za lanac Radiowebsite.Aplikacija WinkDex za iPhone i iPod Touch je ovdeThe Winklevoss blizanci su najavili da zvanični WinkDex Apphas stigao na iOS za iPhone i iPod touch.

Nove besplatne aplikacije mogu se pronaći na iTunes ovde i omogućava korisnicima da vide trenutnu stopu u skladu sa WinkDex, u zadnjih 24 sata uspone i padove i promjene uz kalkulatora, istorijskim kartama i još mnogo toga.

Aplikacija je trenutno dostupna samo na App Store SAD, ali uskoro će biti dostupan i za mnoge druge zemlje, uključujući Kanadu i Ujedinjeno Kraljevstvo.


Investicija Winklevija u Bitcoin-u raste više od 20 miliona dolara za pola godinePopularna izreka kaže: "Onaj ko se zadnji, najbolje se smeje", te da ne može biti istinitija kada mislite o Winklevoss blizance.

U aprilu, kada su odlučili investirati 11 milijuna $ u Bitcoin, nekoliko investitora i privrednika smijati na njihov račun. Međutim, sada se plaća račun, kao Winklevii bili u mogućnosti da utrostručiti da početno ulaganje u 32 miliona $ u samo sedam mjeseci, Washington Post prenosi.

Tyler i Cameron nisu bili te sreće u početku. Oni su najavili Bitcoin šoping 11. Aprila, nakon što je rekord od $ 266. Na taj dan, svaki digitalni novčić košta $ 120, ali silaznu spiralu doveo na minimum od 50 $. Bez obzira na to, oni su odlučili da drže se čvrsto i uskoro su se opet smeje. Prema izvoru bliskom braća Winkelvoss, oni nisu prodali nijednu od Bitcoine od aprila.

Jedan Bitcoin je sada vrijedi oko $ 350: skoro tri puta $ 120, cijena 11. Aprila, kao što je navedeno od strane New York Times. To znači da je novac koje su nekada bile u vrednosti od 11 miliona $ su trenutno u vrijednosti od oko 32 miliona $.

Ali to nije sve. The Washington Post navodi da blizanci počela ulaganja u Bitcoin u julu 2012. Godine, kada je svaki novčić košta $ 9. Ako su kupili neki u to vrijeme, oni su sada vrijedi 40 puta više. Od početka svoje kripto-avanture, Winklevii pretvorio u vlasnicima oko jedan posto svih digitalnih kovanog novca u opticaju, koji su sada u vrijednosti više od 40 miliona $.


Winklevoss twins pokreće novi Bitcoin app: upoznajte WinkDexČuveni Bitcoin-prijateljski duo Winklevoss blizance, pokrenuli su novi kriptovaluta vezanih za aplikaciju pod nazivom WinkDex. Aplikacija, koji je kompatibilan s operativnim sistemom iOS, prati cijene Bitcoin u realnom vremenu.

Je WinkDex appprovides korisniku u prosjeku cijene prikazane različite razmjene Bitcoin. Prema stranici aplikacije na iTunes, to je zapravo "najprecizniji cijene Bitcoin u realnom vremenu".

Ali isto tako ima i druge funkcije. Na primjer, njegova kalkulator funkcija može pretvoriti cijenu BTC američkih dolara i druge opcije omogućiti pristup istorijskim podacima Bitcoin i volumena grafikoni na osnovu Bitcoin je varijacija vrijednosti i veličine kripto-tržištu.

Winkdex lansiranje je prvo objavio na Twitteru ove srijede (15).

U jednom danu aplikaciju osvojili pet zvjezdica

Na osnovu povratnih informacija od 12 korisnika), ali sigurno više ocjene i komentari će slijediti.

Tyler i Cameron Winklevoss su dva od najpoznatijih Bitcoin poduzetnika. Blizanci - uglavnom poznat po njihovu vezu sa razvojem Facebooku i tužbu protiv Mark Zuckerberg - otkrila u 2013. Godini koji su u vlasništvu jedan posto svih Bitcoin dostupni u to vrijeme.

Od thenthe Winklevii pokušavaju pokrenuti Bitcoin ETF-a, ali je proces uzimao svog vremena. Blizanci je podnio proposalwith komisije sjeverno-američki za hartije od vrijednosti (KHOV) za javne popis od Winklevoss Bitcoin Trust u julu i još uvijek čekaju na odgovor.

Slike iz Winkdex, iTunes i Twitter


Winklevoss Twins pokreće Exchange GeminiThe Winklevoss blizanci su sigurno bili zauzeti u proteklih nekoliko mjeseci, dodajući nove funkcije Winkdex, valjanje nove Android i iOS aplikacija, i rade na ETF da je vjerovatno uskoro pokrenuti.

Sada, možemo dodati još jednu stavku na dugu listu stvari koje su teško radili. Gemini je novi Bitcoin razmjenu da Cameron izjavio je "nova generacija Bitcoin razmjene".

U pismu na novom websiteCameron Winklevoss napisao,

Kada smo počeli naš ETF putovanje, ubrzo smo zaključili da je SAD-regulisana ETF nije bilo dovoljno. Sve veći broj američkih investitora, trgovaca, financijskih institucija i preduzeća želio da se uključe sa Bitcoin direktno, ali nije imao osim opcije da trguju u inostranstvu ili sjediti na marginama. Dakle, počeli smo gledajući u ono što je potrebno da se stvori razmjene Bitcoin iz SAD-a.

Neki od fascinantnih dijela projekta Gemini uključuju Sjedinjene Države bankarski partner za razmjenu koji Cameron opisuje,

Također smo uzbuđeni da se objaviti da smo osigurani bankarski odnos sa New York State-Chartered banke. To znači da je vaš novac nikada neće napustiti zemlju. To također znači da američkih dolara na Blizanci će imati pravo na FDIC osiguranje i drži američko-regulisana banke. Vaša američkih dolara na Blizanci će biti sigurno i siguran jer su u svoj bankovni račun danas.

Sada izgleda da su blizanci su okupili 14 osoba ekipu kako bi ovaj projekt stvarnost.

Dok je usluga još nije online one koji su zainteresirani za primanje rani pristup mogu se registrirati na web stranici Blizanci ovdje.

Povezane vijesti


Post ICO

Hashfast datoteke za poglavlje 11

Post ICO

Istraživanje Bitkoina otkriva da su 26% bitkoinara pogođene prevare ili hacks

Post ICO

Podrška Blockchain-a u porastu, manje Bitcoin malvera i više

Post ICO

Kompanija gubi bankovni račun nakon proizvodnje bitkoinskog medaljona

Post ICO

Vijetnam izdaje upozorenje protiv Bitkoina - koristi Mt. Goxov primer

Post ICO

Reserve Bank of India upozorava korisnike na opasnosti od Bitcoin trgovine

Post ICO

Platforma koja je prilagođena bitcoin-u Gyft dobija ulaganja od 5 miliona dolara i proširuje se u nove zemlje pomoću kriptocutne pomoći

Post ICO

LedgerX Primenjuje se za status fjučersa sa CFTC

Post ICO

Direktor Coinsettera piše javno pismo bankama tražeći više saradnje

Post ICO

Studija koju je proizveo švedska centralna banka dokazuje Bitcoin nije uticala na ekonomiju

Post ICO

Vreme je da se probudite, Bitcoin je više nego tekuća cena

Post ICO

Džon Matonis objašnjava zašto je prihvatio da upravlja Bitcoin fondacijom