Sa rastućom digitalnom valutom, može li Litecoin sledeći Bitcoin? | Bosnian.Lamareschale.org

Sa rastućom digitalnom valutom, može li Litecoin sledeći Bitcoin?

Sa rastućom digitalnom valutom, može li Litecoin sledeći Bitcoin?

Bitcoin nije jedini veliki virtualne medalje u gradu već neko vreme. Mi smo vidjeli druge oblike digitalne valute pojavljuju u posljednjih nekoliko godina, valuta kao Litecoin, koji je izrastao mnogo. Dakle, može Litecoin biti sljedeći Bitcoin?

99Bitcoins razgovarali o tim drugim "kovanice" ovde i Litecoin je, u to vrijeme, najčešće korištenih valuta nakon Bitcoin. Zatim, ovo pitanje je počeo da se pojavi svuda i Litecoin Anton Yemelyanov odlučio da govorim o tom pitanju: ". Razvojni tim nema LTC ne vide kao konkurentske valute BTC Nema povezanost između ovih cryptocurrencies (osim Litecoin proizlazi iz Bitcoin ) ".

Međutim, ovo nije samo trač. Dakle, ono što se čini Litecoin toliko zanimljivo u kratkom roku? Možda je Mt. Gox planovi za početak razmjene ovu valutu uz Bitcoin. A velika promjena, budući da je web stranica je odgovorna za 80 posto u svijetu razmjene Bitcoin.

Mt. Gox je najavljeno, 24. Aprila, da je platforma je "planirao da (uvođenje Litecoin na razmjenu) prije dvije sedmice". Ali, "događaja poremetio taj plan. Sada smo fokusirani na ukupnu stabilnost deviznog, i da će pokrenuti Litecoin kada smo spremni. U suprotnom bismo mogli biti dodatno komplicira stvari", objasnio je web stranica.

Litecoin se već trguje na dvije manje platforme za razmjenu: BTC-E i Vircurex. Ali je vrijednost oba kovanica je veoma dalek, odmah. Još jedna razlika je u tome Bitcoin mining je postao super tehnički i složen proces, dok Litecoin može proizvesti kroz lakši proces. Uskoro, te "male" razlike mogu postati glavni poticaji za korisnike digitalne valute.

Preko dailydot.comUdaljite kovanice od mcxNOW OdmahAko ste korisnik mcxNOW ovo je tvoj upozorenje da je potrebno da odmah povuče sve svoje kovanice od razmjene.

Sajt je najavio da će se događa na mreži 15. Novembra učiniti nadogradnje ispravi neke otvorenih pitanja i početi dodavanjem novih funkcija na sajtu.

McxNOW će ići u razdoblje održavanja počinje 15. Nov 2014 u trajanju od najmanje nekoliko sedmica na rješavanju nekih pitanja koja se tiču ​​korištenja novčanik i broj sistemski administratori u stanju riješiti probleme. Mi ćemo uzeti ovaj put za obavljanje nekih karakteristika zahtjeva korisnika.

Sve novčanike ovdje će biti uklonjene kako bi put za novi novčanik sistema što znači da će morati da se povuku sve svoje kriptovaluta gazdinstva prije ovog granične tačke. Bilo koji novac otišao u mcxNOW na granična tačka će biti uništena.

Postojeći novčanika i sve kopije će biti rezani za održavanje privatnost korisnika. Neki novčiće trenutno na mcxNOW neće vratiti. Hvala vam na strpljenju dok smo pokušati zadržati mcxNOW jedan od najboljih platformi za kriptovaluta.

Kao i uvijek najbolje je da nikada ne čuvati svoj novac u razmjeni i to bi trebalo poslužiti kao dodatni podsjetnik na tu činjenicu. Ako imate balans kovanica o razmjeni 15. Novembra će oni biti uništeni razmjene.


Svet postaje u bitkionovoj favoriti - Bitcoin update vestiBitcoin popularnost i dalje raste. Dok su odnosi sa vladama valute i razne koje su odbijene između nejasne i burna, jedan kandidat Texas Senata, Steve Stockman, najavio je da će primati donacije u Bitcoine. Ovo možda ne izgleda na sporni nekim, nakon što je sav novac je novac u pravu? Ipak, potez naišao je na određene obrve s obzirom da Bitcoin je politički problem tvrdnju u Sjedinjenim Američkim Državama. Teksas je poznat po svojim slobodarske orijentisanih političara, međutim, tako da bi trebalo da bude nikakvo iznenađenje da je Lone Star države proizveo prvi Bitcoin kandidata.


Prvi svetski Bitcoin Job Fair održava u maju u KalifornijiPlug and Play Tech centriranje Sunnyvale, Kalifornija (SAD), uskoro će domaćin prvog Bitcoin Job Fair. Događaj je zakazan za 3. Maja i očekuje se da će privući nekoliko stotina prisutnih.

Organizacija sajma posao se upravlja Coinality, platforma na kojoj poslodavci i osobe koje traže posao mogu povezati za mogućnosti zaposlenja koji plaćaju u kriptovaluta, uz podršku Andreas M. Antonopoulos.

Osim Blockchain.info šef oficir za bezbjednost i Bitcoin entuzijasta, fer posao će prisustvovati druge ličnosti kao što su Dan Roseman i Greg Wexler, obojica iz Coinality ili Scott Robinson, šef Plug and Play Bitcoin Accelerator programa Tech Centra.

Na koji traže posao, koji mogu posjetiti događaj besplatno, će imati priliku da se poveže sa više poslodavaca kao što su BitPay, 37Coins, Kraken, BitGive, HolyTransaction, Purse.io, CryptoTrustPoint, BitWage.co, CounterParty.co, PrivateInternetAccess, XAPO, GoCoin, CoinTrust, CrowdCurity i Vaurum, između ostalih.

Sajam se može posjetiti 01:00-05:00 3. Maja.


Svet bitkoina nastupa na CES 2015The World of Bitcoin će obuhvatiti 2.000 kvadratnih otok stopala i domaćin najmanje 10 kompanija iz različitih uglova Bitcoin ekosistema. Polaznici će moći preuzeti svoj prvi Bitcoin novčanik, kupiti Bitcoin, demo rudarstvu hardver, dobiti razmjena računa Bitcoin saznati više o online sigurnosti, i upoznajte vodećih kompanija u Bitcoin. Kompanije kolektivno predstavljaju u venture capital fondova preko 100 miliona $ - pravi dokaz za rast industrije. The World of Bitcoin će biti Ground Zero za uzbudljive promocije, nagradne igre i najave proizvoda iz kompanija učesnica.

"Bitcoin je brzo redefiniranje finansijske i komercijalne paradigme", kaže Emily Vaughn, direktor marketinga u BitPay i organizator World of Bitcoin. "Izlog predstavlja neke od najboljih talenata u Bitcoin tehnologiji i da će pružiti jedinstven doživljaj za CES prisutne na 170.000."

BitPay, koja je nedavno počela obrade Bitcoin plaćanja za Microsoft, priprema se za još jedan veliki godinu. Kompanija je debitovao svoj NFC plaćanja aplikaciju na Money20 / 20 prošlog novembra, a planira da počne CES sa brojem jednako uzbudljivo najava.

The World of Bitcoin će biti u Las Vegas Convention Center South Hall, Booth 36223.

Slika ljubaznošću Ben Freedman.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitfloor ima vesti: razmjena bitkoina konačno refundira svoje korisnike

Post ICO

Pregled: dosta zabrinutosti sa GAW Miners Hashlet Service

Post ICO

Kraj Bitcoin Bowl: BitPay i ESPN otkazuju ugovor o sponzorstvu

Post ICO

Mastodon pravi talase sa 6. pozicijom na bilbordu

Post ICO

Planirana nadogradnja uzrokuje generisanje nevažećih blokova

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoin u Litvaniji: taxi kompanija JazzExpress prihvata kripto plaćanje

Post ICO

Web lokacije dve Hongkonške banke postaju žrtve Bitcoin ransomware

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novca srušiti centralizovane finansije

Post ICO

Većina tehničkih profesionalaca apsolutno želi da se plati u BTC-u

Post ICO

Bitcoin trgovci dobijaju Instant Approval

Post ICO

Ulazak u Bitcoin vagon: prva nedelja u Indiji počinje sa trgovanjem u realnom vremenu