Najveća svjetska poker web stranica navodno završava bitkoin integraciju | Bosnian.Lamareschale.org

Najveća svjetska poker web stranica navodno završava bitkoin integraciju

Najveća svjetska poker web stranica navodno završava bitkoin integraciju

Glasine nisu novi. Prema nekoliko medija, Poker Starshas gledao u integraciji Bitcoin kao opciju plaćanja za nekoliko mjeseci. Međutim, kompanija insajder je otkrio u četvrtak (12) da je najveći online poker soba na svijetu je konačno spreman da završi proces.

Iako nikada nije službeni komentar objavio Poker Stars potvrđuje usvajanje BTC, kompanija nikada nije negirao mogućnost. Sada, insajderi sajt CoinFire.io reportsthat kompanija koja želi da ostane anoniman su potvrdili da "proces integracije Bitcoin je u toku."

"Prihvatanje Bitcoin je sljedeći logičan korak za Poker Stars. Trenutak i siguran način da plati za igranje ima smisla", rekao je izvor.

Mi smo radili teško pronaći pravi način da prihvati valutu. Rad sa trećim licima može biti teško ponekad zbog regulatornih pitanja u različitim zemljama, ali vjerujemo da smo pronašli rješenje koje zadovoljava naše potrebe i potrebe naših igrača.

Poker Stars je navodno u potrazi za savršeno rješenje za rukovanje kripto-transakcije od decembra prošle godine i zauzima svoje vrijeme kako bi bili sigurni da nijedan detalj se ignorira.

CoinFire.io kaže da kompanija trenutno testira drugi sistem za obradu Bitcoin transakcija, nakon što je prvi smatralo nezadovoljavajući.

"Želimo da se to pravo i ako to znači da je potrebno više vremena, onda ćemo uzeti to vrijeme", rekao je drugi izvor kompanija web stranice, dodajući da je "ovo je sljedeći logičan korak za online igranje, ali je imperativ da se naša kompanija dobijamo kako treba. Ako nismo zadovoljni sa rezultatima ćemo pogledati više rješenja kako bi se to dogodi. "

No raspored ili rok je u javnost

Tako da je nemoguće znati za sada kada Poker Stars namjerava debi novu opciju plaćanja. Ipak, reakcija na vijest bila izuzetno pozitivan na Reddit.

Ovo je ogroman, ogroman, ogroman, ogroman. Kada je zapravo dogodi, mislim da još uvijek će biti neke od najvećih novosti.
ppciskindofabigdeal

Nije me briga ako je potrebno godinu dana dok su oni to sprovode, Samo se nadam da je ispravno implementiran tako da je lako kao da postavite u Bitcoin i počnite igrati. Najstrašnija stvar bi bila da bi mogao podići Bitcoin od Poker Stars, ali to je možda samo puste želje?
shadymess

Oni su više milijardi dolara poslovne godine koji je masovno pati od bankarskih propisa. Oni su daleko najveći poker i deponovanje na tu je veliki problem za mnoge ljude. Zlatno doba poker je kada svi mogu igrati, a nije bilo instant depozite kreditnih kartica / povuče.
apython88

Ovo je vjerojatno kompanija sam najviše želio da prihvati Bitcoin, osobno.
GrixM

A Bitcoin-friendly Poker Stars bi zaista biti velika stvar za kriptovaluta ekosistema. Platforma, osnovana 2001. Godine, je najveći i najpoznatiji poker sajt na svijetu s više od 50 miliona registrovanih igrača.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin London 2013: evropska ljubav za kriptocurrency, nova ATM mašina i puno start-upa

Post ICO

Amazon dalje odbija PayBase. Uključivanje rudara u GAW

Post ICO

Gaming kompanija Big Fish se bavi Coinbase-om da prihvati Bitcoin

Post ICO

Tržište atentata koristi Bitcoin kako bi promovisao uništenje svih vlada

Post ICO

Džon Jones, kreator BitEnsurea: korisnici će zaraditi svoj novac bez podizanja prsta

Post ICO

BitPay poboljšava Bitcoin plaćanja stvaranjem novih mera podrške

Post ICO

T-Mobile klijenti sada mogu dopuniti svoje telefone sa Bitcoinom u Poljskoj

Post ICO

Blockchain & Chain.com partneri za Hackathon sa 125k dolara u novčanim nagradama

Post ICO

Australijanci vole Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Hacker ukida Bitkoine od 4.000 novčanica koje hostira razmjena Bitcash.cz

Post ICO

Isti tip koji je propustio iPad kaže da će Bitcoin biti sjajan!

Post ICO

Reddit najavljuje digitalna sredstva reddit beleške