Zabrinut za vaše Bitkoine? Švajcarski kriptocutni trgovac može ih uskladištiti u nuklearnom bunkeru | Bosnian.Lamareschale.org

Zabrinut za vaše Bitkoine? Švajcarski kriptocutni trgovac može ih uskladištiti u nuklearnom bunkeru

Zabrinut za vaše Bitkoine? Švajcarski kriptocutni trgovac može ih uskladištiti u nuklearnom bunkeru

S obzirom da je švajcarska vlada dozvoljeno privatnim firmama da kupite ili iznajmite neke posljedice skloništa u zemlji izgrađena u periodu hladnog rata, dosta novih originalnih preduzeća su se iznenada. Jedan od njih je kreiran od strane kriptovaluta trgovac koji je odlučila da koristi neki od dostupnih bunkera 7.000 za sigurno skladištenje digitalnih kovanica, što super-sigurne rudarstva i trgovine kao dobro.

Richard Porubčan je pseudonim ovog Swiss poduzetnik, prema Forbes, koji radije ne otkrije svoj pravi identitet. Iako ovo može dočarati neke sumnje, trgovac čini legitiman: on vodi uspješan virtualne valute rudarstva operacije pod nazivom GMP, koji privlači ulaganja kroz web stranicu pod nazivom Cryptostocks, i održava redovne kontakte sa svojim brojnim dioničarima.

Njegov rad ima "bijele" rejting na razmjeni, što znači da je igra po pravilima i vraćanje u svoju investitorima. Forbes navodi da njegov posao se nalazi u njemačkom govornom području Švajcarske zove Kreuzlingen.

O ovom novom inicijativom, Porubčan opisuje kao projekt koji će omogućiti apokalipsa-dokaz Bitcoin bunkera koji omogućavaju super-sigurne rudarstva, trgovine ili skladištenje digitalnih gotovinom, koji služe kao vitalne čvorovi u "decentralizirana i neutralan" financijske sistem.

"Bitcoin dobija na snazi. To znači da je hardverske infrastrukture mora biti osigurana na najbolji mogući način. Bivši bunker Swiss Army opskrbljuje sve što nam treba da ovom željeni nivo sigurnosti", rekao je Forbes.

Ovo će biti više nego samo rudarstvo ili prodavnicu kriptovaluta: poduzetnik tvrdi da je osigurano nekoliko bunkera koji su pretvoreni u vojno-grade "proračuna centara" sa nezavisnim napajanja i sigurnu vezu na internet, kao i višak sistema kako bi se osigurala skloništa nikada otpasti mreže. Svi oni zaštićeni "masivna vrata trezora" i snažan sigurnosni sistem.

To znači da čak iu slučaju nuklearne eksplozije, vaš Bitcoin će biti siguran... Mnogo sigurniji od tebe, rizikujemo da govori. Porubčan kaže: "svijetu postaje sve opasniji, tako da je to dobro mjesto za imati negdje što se može ima dozvolu od nuklearnog ili elektromagnetskog pulsa uništenja. Svijet treba sigurnost. Čak i kada naše ponude je samo u kriptovaluta području, ja to vidim kao naredni mali korak ka osiguran prijenos vrijednosti okruženju 21. Stoljeća ".

Uhvatiti mjesto u bunkeru, potencijalni kupci potrebno da se obratite Porubčan () i razgovarati o detaljima.

Povezane vijesti


Post ICO

Kraj Silk Roada, BitcoinTalk.org hacked i ekspedicija koja će bitcoin preuzeti na nove visine

Post ICO

Učestvujte na aukciji BTC preko SecondMarketa

Post ICO

Coinbase odbija da obrađuje Bitcoinove isplate za dispanzer marihuane u Vašingtonu

Post ICO

Meksiko voli Bitcoin: Fundación Satoshi Nakamoto i nova razmjena

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u piceriji u Vermontu

Post ICO

London domaćin još jednog događaja vezanog za kriptocurrency: Bitcoin Focus meetup

Post ICO

EBay povlači trgovačku listu za prihvatanje Bitcoina

Post ICO

PS3 Bitcoin mining: da li stvarno funkcioniše?

Post ICO

Kupovinu automobila sa Bitcoinom? Proveri

Post ICO

Projekat Bitcoinove ambasade, Pirateat40 konačno je optužio SEC i pad Mt. Gox

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox iz aukcije bitcoin domena

Post ICO

Bitcoin u porastu dok se Grexit plaši